Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה אפשרות בחירה, בחרתי באופל ואני מאוד מרוצה.

המנוע מפתיע בזמינות הכוח שלו והגיר (6 הילוכים) עושה את העבודה יפה (אם כי הוא מכוייל לחיסכון בדלק ולכן ממהר לעלות להילוך גבוה ולהישאר שם). התאוצה טובה עבור משפחתית ללא יומרות ספורטיביות.

בעליה לירושלים עם 5 נוסעים בוגרים לא הרגשתי בחוסר כוח.

תא המטען בברלינה ענק אם כי ה-i35 מרווחת יותר.

מבחינת עיצוב חיצוני, האופל לא יותר מ"בסדר". אבל אני מעדיף את עיצוב הפנים האפלולי ומרובה הכפתורים שלה על עיצוב הפנים המצועצע של היונדאי.

פורסם
תשים לב מה רשמתי!.

לא דברתי על איכות כללית,שגם שם אי אפשר להשוות את איכות הפלסטיקים בתא הנוסעים של הגולף וה308 לזה של הI30 או הפורטה/סיד,

דברתי על איכות השלדה והמתלים,וזה התחום שיונדאי/קיה מפגרים בהרבה.

אתה לא יכול להשוות התנהגות כביש ואיכות המתלים של קיה לזה של פיגו או של אופל.

הקיה בהחלט פחות נוחה מ308,וזה מורגש בצורה ברורה,היכן שהקיה מתרסקת על בורות ה308 סופגת אותם ולא מעבירה לתא הנהג.

לקוריאנים יש שיפור,אבל אם אתה חושב שהם באותה הרמה בכל הקשור להתנהגות כביש/אחיזה,נוחות/איכות המתלים וההגה,אתה

טועה ובגדול.

אין לי ספק שאח של פותח השרשור יהנה הרבה יותר מהאופל מאשר מהיונדאי I30/I35 או פורטה/סיד,היא יותר נוחה בכל מצב,היא מהנה יותר לנהיגה,והיא איכותית יותר,למען הסר ספק אני מציע לבצע נסיעות מבחן.

כנראה שלא נסעת על הסיד החדשה אם ככה אתה מדבר. לי יש את הסיד החדשה ואני בעל ניסיון על כל המכוניות שקיימות היום בליסינג(עבדתי בחברת ליסינג שנתיים) . האופל אסטרה 1.4 לא קרובה בנסיעה שלה לסיד - היא כלל לא זריזה, עושה תחושה שאין ברכב טורבו בכלל לעומת הסקודות והסיאט והפולקסווגן. כנ"ל האבזור של האסטרה נופל מהאבזור של הסיד. לגבי נוחות נסיעה כל אחד וטעמו לגבי קשיחות המתלים ואופי הנסיעה. יש כאלה שנוח להם כיסא X ומתלה X גם אם הוא כביכול פחות ב"רמה".

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...