Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נמצא בארהב ואני צריך רכב לעבודה , שיהיה הרבה מקום מאחורה לכלים וציוד , שיהיה אמין , חסכוני כמה שאפשר וגם נוח לנסיעה.

התקציב הוא סביב ה3000-4000 דולר.

לבנתים הכי ניראה לי זה מאזדה mpv שנת 2005 עם 128.000 מייל שאני מאמין שאני יכול לסגור אותו ב3500. אבל לפי מה שקראתי הmpv אוכל הרבה דלק .

אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח.

פורסם

טויוטה סיינה.

הדודג' קראוואן והואייג'ר נמכרים שם בגרושים(יחסים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מניסיון של קרובי משפחה בקנדה, הדגם הנמשך של ה-mpv ישן מאוד בזבזני בדלק ויחסית למאזדה לא אמין. לדודה שלי יש סיינה 2005 שהורכבה בקנדה, האוטו עבר בסביבות ה-120 אלף ק''מ ו בניגוד לטויוטה רגילה לא מפגין סימני אמינות טובה למרות שהוא מטופל בזמן שמור וננהג רוב הזמן ע''י נהגת יחידה, אחרי כמה שנים התחילו להישבר דברים מוזרים כמו מנגנון חלון חשמל של הנהג, מדחס מזגן, נזילת מים מהרדיאטור ושוב אני מזכיר מדובר באוטו שבקושי נוסע. בכללי איכות ההרכבה שלו מרגישה לא טובה. מי שכן נחשבת מוצלחת היא ההונדה אודסי, גם מרווחת ונחשבת לאמינה יותר. שווה גם לבדוק את הניסאן קווסט. ממכוניות אמריקאיות הייתי מתרחק, פחות אמינות וצורכות יותר דלק בדר''כ בגלל זה גם יש אותן פחות בכבישים בשנתונים האלה.

אני לא יודע באיזה מדינה אתה נמצא בתוך ארה''ב אם מדובר במדינה קרה אל תשכח לבדוק חלודה ברכב. ותזכור סוחרי רכב אצלכם זה בדיוק אותם הסוחרים כמו בארץ, תבדוק בשבע עיניים כל רכב.

פורסם

הרבה קונים בארה"ב ומייבאים לקנדה.

בדוק איך המנגנון עובד.

לעבודה אולי כדאי לשקול פיק-אפ עם מנוע דיזל?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...