Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום החלקתי בפניה חדה מאוד(היה חצץ על הכביש) ונכנסתי לגדר ביטחון. אשמח להמלצות לתיקון פחחות ומכאני כנראה, מקום שיכול להסיג חלקים לרכב מעט נדיר הזה. הרכב במצב נסיע אך נירא לי אינטרקולר נפגע או הצנרת שלו, כי הרכב לא סוחף כמו שסחף לפני זה ואני לא ממש שומע שריקה של מגדש. אשמח אם מישהו יכול להעריך(בערך) את הנזק, קוסמטי לפחות.

תודה לכל העונים.

20131012_173947.jpg

20131012_173957.jpg

20131012_174009.jpg

  • ספונסר פורום
פורסם

מהיכן אתה בארץ?

 

באופן עקרוני, חלקי חילוף משומשים לרכב הזה תוכל להשיג אצל TG חלפים לרכב, שמתמחים בחלקי חילוף לכל קבוצת פולקסווגן. יש להם גם מוסך פחחות טוב, במידה ואתה גר באזור המרכז.

פורסם

אני מאזור צפון,

אולי באמת כדי לנסע למרכז בשביל מחיר בTG, במקרה והם באמת מתעסקים עם פחחות. לא מעוניין להכנס לצמפיון ולשלם עשרות אלפים.

  • ספונסר פורום
פורסם

כן, הם מתעסקים גם עם פחחות.

 

יכול להיות שיהיה לך כדאי רק לקנות מהם חלקים משומשים ולעשות את עבודת הפחחות בצפון. הכל שאלה של מחיר, אבל צריך לבדוק מה יש במלאי, מה מצבו ובאיזה מחיר.

×
×
  • תוכן חדש...