Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ניסיתי לחזור לגרסה אחת לפני (E708 Q1_SV4.02_CQL_20140318.rar) וזה אותו דבר.

אחרי כיבוי והדלקה כשהמכשיר על עברית זה קורס.

חזרתי עוד גרסה אחורה, לגרסה E708%20Q1_SV2.04_CQL_20131126.rar האחרונה של 2013, זה 4.2.2 כמו שהמכשיר הגיע, והבעיה נפתרה.

חבל שלא הצלחתי להשמיש את העברית בקיטקט. כנראה כי בכל אופן הצ'יקמוק עלה רק מאתיים ומשהו שקל.. :lol:

בינתיים בדקתי שוב את ענין הWIFI ולא טעיתי. איטי ומאבד לפעמים קשר.

פורסם

יש למישהו קישור לכבל hdmi מומלץ? צריך 2.5-3 מטר אורך אבל עם ראש בצורת r. מחיפוש קצרצר באיביי לא מצאתי את מה שאני מחפש

פורסם

**(לא קראתי את המאמר על איך לשדרג את הטאבלט)**

שורלאק, עשית את כל הוויפים הנחוצים (wipe data, wipe chache, advanced-> Wipe Dalvik) כששדרגת את האנדרואיד? יכול להיות שזה הגורם לבעיות שלך, התקנה לא נקייה של גרסה חדשה יכולה לפעמים לגרום לכל מיני התנגשויות ותקלות מוזרות והזויות.

מציע לך לחזור על תהליך השדרוג רק שלפני ההתקנה לעשות את כל הוויפים.

אם זה לא יפתור את הבעיה ותרצה לחזור לגרסה שאיתה הגיע המכשיר, לחיצה על פאקטורי ריסט בהגדרות תעשה לך את זה בלי להתקין שום דבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למתאם גודל דומה לקצה כבל ב-90 מעלות, אבל אפשר לקנות את שני הסוגים, לבחירתך.

כן.

למרות שאם אין מניעה להיות על אנגלית אז גם אין בעיה שתשדרג לקיטקט.

לי אישית אין בעייה עם אנגלית (להפך, אני מעדיך באנגלית) אבל זה עבור בני. מה בעצם נותן לי השדרוג לקיטקט?

:turn-l:
פורסם
**(לא קראתי את המאמר על איך לשדרג את הטאבלט)**

שורלאק, עשית את כל הוויפים הנחוצים (wipe data, wipe chache, advanced-> Wipe Dalvik) כששדרגת את האנדרואיד? יכול להיות שזה הגורם לבעיות שלך, התקנה לא נקייה של גרסה חדשה יכולה לפעמים לגרום לכל מיני התנגשויות ותקלות מוזרות והזויות.

מציע לך לחזור על תהליך השדרוג רק שלפני ההתקנה לעשות את כל הוויפים.

אם זה לא יפתור את הבעיה ותרצה לחזור לגרסה שאיתה הגיע המכשיר, לחיצה על פאקטורי ריסט בהגדרות תעשה לך את זה בלי להתקין שום דבר.

החזרתי את המצב לקדמותו כפי שהגיע.

אכן בפעם הראשונה לא עשיתי ואז החלטתי לעשות הכל שוב ועשיתי את הוויפים wipe data, wipe chache. אבל את ה advanced-> Wipe Dalvik לא עשיתי. ייתכן וזה מקור הרשע?

אני חושב שלא ראיתי בכלל מקום לadvanced ברקוברי.

פורסם

בתלות בריקוברי מותקן שם, זה יכול להתחבא אולי במקומות אחרים (אני לא מכיר, אני עובד עם ClockWork Mod). תחפש בתוך תתי התפריטים, האופציה חייבת להיות שם. שמה המלא בישראל הוא Wipe Dalvik Cache.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

אופציה זו נימצאת רק בריקוברי מקוסטם ולא המקורי שמגיעה מהמיפעל.

וכמו שאמרתי הבעיה עם העברית בקיטקט מקריסה עוד הרבה מכשירים סיניים אחרים- לא יודע מה הסיבה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אופציה זו נימצאת רק בריקוברי מקוסטם ולא המקורי שמגיעה מהמיפעל.

וכמו שאמרתי הבעיה עם העברית בקיטקט מקריסה עוד הרבה מכשירים סיניים אחרים- לא יודע מה הסיבה.

ויש אפשרות לשים ריקוברי מקוסטם ולנסות, או שפשוט אין יותר טעם להתעסק עם זה ולהשאיר את זה כמו שזה הגיע עם הגירסה הישנה?

• תוכן חדש...