Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היו מטפלים בעבריינים בשיטות של ק.ג.ב., אני בספק אם משפחות פשע היו מרימות את הראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסלנג המשטרתי זה נקרא"עבודה יפה".

כל הכבוד לשוטר,אולי זה יגרום לכל אלו שרואים סרטון וקמים להגנת האזרח המסכן,לחשוב פעמיים.

לכל אלו שטוענים שהשוטר יכול לשמור על פאסון,אני לא בטוח שאם אתכם כל פרחה/ערס עם כובע מצחייה לבן,היה מקלל ומצלם על כל דוח,הייתם שומרים על פאסון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יניב - השוטר חייב לשמור על פאסון. בשביל זה הוא מקבל משכורת. אם הוא לא יכול לשמור על פאסון חרף מה שאתה מתאר (שזו בדיוק עבודתו) - שיסב מקצוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עבודה יפה?

עדין יש התלהמות מצד השוטר. ההתנהגות של הבחורה היא מתחת לכל ביקורת אך השוטר לטעמי היה אגרסיבי מדי.

אפשר להכניס אנשים לניידת גם בלי להפעיל כוח רב.

קריאה אחת ברשת הקשר עם בקשת עזרה, מגיעים עוד שוטרים למקום ומכניסים אותה בשקט לניידת לאחר דין ודברים.

לפחות ככה אני הייתי עושה.

אף על פי כן, מגיע לה היחס שהיא קיבלה מהשוטר למרות שהיה אפשר לסיים את זה אחרת.

התקשורת צמאה למקרים כאלה וכל התלהמות של עברייני צעצוע שרק מחכים ששוטרים יתחממו עליהם, התקשרות קופצת על המציאה.

כמו שאני מכיר את המשטרה, השוטר ימצא עצמו בדין משמעתי או חמור מכך.

פורסם

רואים אבל שהיא התנגדה,מה אז אתה עושה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפחות הייתה חותכת את הסרט כמו שצריך ולא בחצי משפט ואז הוא אומר לה שהיא לא תקלל, משמע שהיא קיללה אותו וזה נערך. אני גם בעד השוטר אלא שאני מסכים שהוא היה צעקני מידי. הוא שוטר לעזעזל ולא סדרן. כמו בחול השוטר ברוגע מקריא את הזכויות ואז בעדינות ועם הרבה כבוד דופק שוקר חשמלי והכניסה לניידת חלקה.

החיים הם כמו....

פורסם
רואים אבל שהיא התנגדה,מה אז אתה עושה?

לא צריך להגיע בכלל למצב כזה.

אתה רואה שהיא בעייתית, בקש עוד ניידות שיגיעו. קוראים לזה הפגנת כוח ואז ממש לא צריך להשתמש בכוח כדי להכניס אותה לניידת.

היא כבר תיכנס לבד.

הרבה אנשים שהתלהמו עלי כאשר הייתי לבדי בניידת או עם שותף, נרגעו מהר מאוד כשראו שאני מביא עליהם עוד ארבע ניידות שכל מה שהם עשו זה להתסכל על עבריין הצעצוע.

השגתי כך הרבה יותר מאשר כשנכנסתי לעימות לבדי.

פורסם
לא צריך להגיע בכלל למצב כזה.

אתה רואה שהיא בעייתית, בקש עוד ניידות שיגיעו. קוראים לזה הפגנת כוח ואז ממש לא צריך להשתמש בכוח כדי להכניס אותה לניידת.

היא כבר תיכנס לבד.

הרבה אנשים שהתלהמו עלי כאשר הייתי לבדי בניידת או עם שותף, נרגעו מהר מאוד כשראו שאני מביא עליהם עוד ארבע ניידות שכל מה שהם עשו זה להתסכל על עבריין הצעצוע.

השגתי כך הרבה יותר מאשר כשנכנסתי לעימות לבדי.

אני חושב שהמעשה הנכון שלך כשוטר זה לזרוק אותה לאיזה לילה במעצר.

אחרי לילה כזה היא לא תפתח פה בחיים יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בסלנג המשטרתי זה נקרא"עבודה יפה".

כל הכבוד לשוטר,אולי זה יגרום לכל אלו שרואים סרטון וקמים להגנת האזרח המסכן,לחשוב פעמיים.

לכל אלו שטוענים שהשוטר יכול לשמור על פאסון,אני לא בטוח שאם אתכם כל פרחה/ערס עם כובע מצחייה לבן,היה מקלל ומצלם על כל דוח,הייתם שומרים על פאסון.

כבודו מדבר מנסיון אישי?

פורסם
אגב, כקונטרה מארה"ב, למי שהספיק לשכוח -

3lKwkn6JT74 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זו, אגב, דוגמא למשהו שכנראה לא תמצא בארץ - הפעלת כוח פרופורציונלי לעצירת עבריין. גם הוא התגרה בשוטרים, גם הוא תקף (באמצעות הרכב). השוטרים, הפלא ופלא, לא ירו בו מטווח אפס ולא פוצצו אותו במכות ולא גרמו לו לכוויות מטייזר, אלא השתלטו עליו תוך זמן אפסי ובהפעלת כוח מידתי. זה הסטנדרט, לא משהו יוצא דופן. אם שוטרים לא מבינים זאת או לא מצליחים, מקומם לא שם. על כל שוטר כמו הקצין שירה בזקן שניסה לדקור את אשתו בבת ים (תפקוד מעולה), יש יותר מדי כמו כאן, שמתנהגים כמו ערסים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל הכבוד לשוטר, ממש תענוג לצפות.

חבל רק שמאקו מעלים סרטון מגמתי שכזה, עם כותרת מתסיסה שכזו, אני בטוח שאם היו רואים את ההתנהגות של הפח הזאת בתחילת הסרטון, התגובות היו שונות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

השוטר פעל בצורה טובה. אבל בשביל להשתיק את הבהמה יש טיפונת גז פלפל. עם גז פלפל היא לא היתה מתנגדת והיתה בוכה לסבתא רבתא כדי שתרגיע את הצריבה.

יישר כח לשוטר, שלא פחד להתעמת איתה. אבל כמו שאמרו - אצלנו במקרים כאלה באופן מיידי מזעיקים עוד כמה ניידות כדי לנפח את הכוח. ככה הפרחולה/ערס קולטים שהם עלולים להסתבך חזק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

+מיליון לשוטר.

זו הדרך היחידה לחנך ערסים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לשוטר הזה עצבי ברזל, אני מזמן הייתי מעיף לה אחת.

אני עדיין לא מבין למה אנשים חושבים שלשוטר אין סמכות בלי כובע, ועוד היא אומרת לו שהוא חייב לתת לה אזהרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...