Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה הרת גורל (בשבילי) וקצת אחרת:

איפה לעזאזל יש במרכז שווארמה עגל טובה?? אם היא תהיה באזור של גוש דן הדרומי אז מה-טוב.

פעם אכלתי שווארמה עגל בשווארמיה בפינת משה דיין-לה גארדיה בתל אביב אבל כבר אין להם, מאז ראיתי את המעדן הזה רק בנצרת...

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מקום חדש יחסית (הנהלה חדשה לדבריהם) בפרישמן דיזנגוף ת"א, לא רע בכלל. יש גם עגל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דבוש בת"א ירד ברמה חבל"ז.

יש 2 שווארמיות שיצא לי לאכול בהן והיו לא רעות (אם לא אכפת לכם להתחכך בסודנים): שווארמה ראש העיר בתחנה המרכזית הישנה (אם היא עדיין פעילה) ושווארמה "לאפה לי" בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה העליונה (השווארמיה הימנית, מולה יש את הפלאפליה של אח שלו).

ד"א, כחדרתי שעובד בחיפה-שווארמה במבינו היתה ה-כ-י טעימה שיצא לי לאכול. מכניסה את שאולי וסמי לכיס הקטן.

פורסם

שווארמה כבש מס' 1 במרכז ללא ספק חאג' כחיל בשעון ביפו יקר אבל שווה כל ביס של הנאה.

מס' 2 הכבש ב LGB לה גרדיה גריל בר בפינה של לה גרדיה עם משה דיין בית גיל הזהב.

סניף חדש הולך להיפתח בקרליבך.

חוץ מזה כל השווארמיות רגילות לחלוטין אולי טעים אבל לא מעדן.

חלקן גם מבזות את הלקוח כמו בתקופה שבשמש המדובר היו מחזיקים את הפיתה מלמטה שיכנס פחות בשר.

פורסם
למרות חיבתי לשווארמה הקלאסית, עם חומוסצ'יפסלט בפיתה, אם רוצים את הטופ של השווארמה, צריך לחפש בכיוון עדות יוון (גירוס).

גם אני מתחבר יותר לשווארמה היוונית, אבל עוד לא יצא לי לטעום כזאת בארץ. המלצותיך נרשמו ותיבדקנה. :mm_yeah:

לגבי המקומות המועדפים עליי - מאז שהתחלתי לבקר לקוחות בצפון ולעצור לאכול בכפרים, נאלצתי לבחון מחדש את כל מה שחשבתי שאני יודע על אוכל איכותי במרכז הארץ. לכל הפחות בעניין השווארמה אין מה להשוות בכלל, שם גם יותר טעים וגם יותר משתלם. לגבי השאר אני עדיין מתלבט וצובר נסיון בשביל לגבש דעה מושכלת.

פורסם
חלקן גם מבזות את הלקוח כמו בתקופה שבשמש המדובר היו מחזיקים את הפיתה מלמטה שיכנס פחות בשר.

חוץ מסמיראמיס (סניף חיפה), אני לא חושב שיש שווארמיה בישראל שלא מתקמצנת על כמות הבשר שנשפכת ללאפה. אני מאוד אשמח לגלות שאני טועה.

פורסם
יש מקום חדש יחסית (הנהלה חדשה לדבריהם) בפרישמן דיזנגוף ת"א, לא רע בכלל. יש גם עגל.

תודה, שווה בדיקה.

צריך עוד מקומות של שווארמה עגל במרכז, בצפון לא חסר כאלה.

פורסם

באזור המרכז השווארמה ב"מאמיס" בפ"ת הייתה לא רעה בכלל. אם כי בארץ אני כבר מזמן לא אוכל שווארמות בדיוק בגלל הטעם. מעדיף להזמין פרגית בלאפה. ובמקומות שבהם הפרגיות הן על האש ולא בגריל חשמלי.

אגב- סתם כי אני חייב לציין. השווארמה הכי טעימה שיצא לי לטעום אי פעם הייתה בצ'כיה. שווארמה בתוך לאפה עם גבינה מעל הבשר ואז הוא שם את זה בתוך טוסטר והגבינה נמסה וזה יוצא פשוט....מדהים!

סעמק איתכם אני רעב עכשיו :?

פורסם

איך אתם מסבירים את זה שפעם באמת היו שווארמיות טובות במרכז והיום כולן ירדו מנכסיהן?

וזה לא שהם לא מרשים לעצמם לגבות מחירים מטורפים על לאפת שווארמה (בד"כ כשעתיים של עבודה בשכר מינימום)

פורסם

למה עדיין צחי בשרים בבת ים לא הוזכר? קבוע אצלי כשאני חוזר לבית דרך המרכז.

השני הוא שמעוני אחרי צומת כנות לכיוון גדרה וגם זה שצמוד אליו, שכחתי את השם.

יש ביפו את דוקטור שקשוקה, גם פצצה.

עכשיו אתפנה לאכול גבינה עם לחם, פיזדטס.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בארכה בגדרה או ציון בקריית שמונה (אבל הפינתי לא זה שלמעלה) מקום ראשון בארץ לוקחים את כולם, פעם היה את אסטנבול בקרליבך שהיה עושה דונר קבב עם פיסטוקים חלביים בפנים.

דבוש נהיה מזבלה ברמות היסטריות בפעם האחרונה שאכלתי בקרליבך קיבלתי שווארמה יבשה, פיתה מתה, וסלטים, אבן גבירול הוא הסניף הכי טוב, אבל עושה רושם שעם הגודל הרמה ירדה.

שמש טוב, אבל לא מפנק.

+1 לבארכה.

פורסם

מעניין שיש כאן הסכמה לגבי זה שהשווארמות הטובות הן לא במרכז. דווקא במסעדות "רגילות" (חצי פלצניות או בתי קפה), עד עכשיו נפלתי עד דברים לא מוצלחים כמעט בכל פעם שיצאתי מגבולות גוש דן...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...