Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לשכירת רכב באיטליה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיול עם האקסית שדומה למה שחלק מהתגובות תיארו כאן - נחתנו בורונה, השכרנו פיאט 500, סיבוב שלם סביב האיזור של אגם גארדה ומעט מערבה, לאחר מכן חזרה לורונה, ואז המשכנו לאיזור ונציה, את החזרה לורונה ביצענו מהדרום- מראנלו, בולוניה וכו', (עם יום של מפעלי מכוניות/אופנועים באיזור), וחזרה לורונה.

לגבי מלונות, יש לbooking.com אפליקציה למלונות לאותו לילה\לילה למחרת, במחירים של לפחות 50%, מכיוון שלא רצינו ליהיות מקובעים ופשוט עצרנו איפה שמצא חן בעינינו, נעזרנו בה המון, הגענו למלונות מאוד שווים במחירי בדיחה, ממליץ כל עוד מדובר בזוג ולא משפחה.

לגבי מה שאמרו על דוחות, לא רק שיש מקומות שמותר רק למקומיים להכנס, יש גם כבישים שאם תכנס בשעות מסויימות תקבל דוח, לדוגמא למרכז העיר בשעות הערב וכו', כמובן שאין שוטרים אלא רק מצלמות שמתעדות ושולחות דוחות הביתה..

פורסם
אני והאישה גם מתכננים טיול לגארדה וקפיצה קטנה בונציה, חשבנו ללכת על רכב קטן כי אנחנו רק 2, אשמח לקבל עצות, הטיול עצמו:

נסיעה ל 8 יום באיזור ונציה, ורונה וגארדה ובגלל שאנחנו רוצים להישאר בכול איזור לפחות יומיים-3 חשבנו על מוטלים, מישהו יודע?[/quote

אם תזמין מלונות מראש, ענו לך כבר תשובות טובות. באזור ונציה ניתן ללון בעיירה הסמוכה מסטרה, זול יותר כנראה וגם ניתן לחסוך החנייה בונציה. משאירים רכב במלון ונוסעים באוטובוס או אף רכבת לונציה. המלון האחרון בו לנתי במסטרה לא זכור לי בשמו אבל, אם אתה עם גבך לתחנת הרכבת, סע כמה עשרות מטרים ומימין מלון בבעלות סינית, זול יחסית ובעל מזגן. גם מלון רוברטהסביר וזול, לא חסרים עוד.

אני לא נוהג להזמין מראש ובד"כ גם לא לוקח ליומיים כדי לא לכבול את עצמי.

אם תכתוב [פנדוב איטליה או ספריאל איטליה תמצא כאן באתר הרבה מסלולים ועצות שונות.

אם בכ"ז תזדקק למסלול, רק תבקש.

תהנו.

טומז, מעניין מה שכתבת על בוקינג ברגע האחרון. תן סדר גודל של מלונות ומחירים כדי לקבל מושג.

פורסם

אפליקציה שנקראת booking tonight אם אני לא טועה,

פשוט מחפשת לפי המיקום שלך או לפי יעד ספציפי מלונות שפנויים עוד הערב או יום למחרת ומציעה אותם במחירים נמוכים משמעותית, בצפון איטליה סגרתי אחלה מלונות של 3-4 כוכבים בסדר גודל של 30-60 יורו ללילה (תלוי במיקום), מה שמעניין שדווקא המלונות היותר חזקים וטובים הם אלו שמקפידים לפרסם בעסקאות הרגע האחרון ולאו דווקא מלונות בררה כפי שחשבתי בהתחלה.

פורסם

30- 60 הכוונה לזוג או שמא לזוג יש להכפיל פי שניים? אטרקטיבי בכל מקרה, כמובן.

אם זה כך, הסים בחו"ל הופך מ"נחמד" ל"הכרחי", כי כמוך, גם אני לא מזמין בד"כ מהארץ.

פורסם

לזוג אבאלה, לזוג :wink: (כמובן שהכל תלוי עונה)

אנחנו הסתדרנו יופי עם אייפד ונקודות WIFI שזמינות ברחבי העיר\בתי מלון בהם התגוררנו.

פורסם

מוזר, לאייפד לא מצאתי אפליקציה בשם זה. מצאתי אחרות, חלקן מסתפקות בערים גדולות. לאייפו יש יותר אפס, אך אין לי אייפון. אבדוק עוד מחר לאייפד ולאנדרואיד, לטלפון.

אם ישנן המלצות, אשמח לשמוע. תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יצא לי לעדכן אבל קיבלתי פיאט 500L דיזל, ענה על כל הדרישות - חסכוני, כוח זמין תמיד ומרווח.

למרות כל הנסיונות לחמוק מה ztl, נכנסתי לאחד ישירות בפירצה ( השתמשתי בוויז וכשרציתי לבלום ראיתי שיש שיירה מאחורי אז לא הייתה ברירה ) ועוד אחד בורונה שנכנסתי מטר, חניתי שניה והבנתי שנכנסתי לאיזור האסור אז אני מקווה שהוא לא מכוסה במטר הזה... באמת כל אזור כזה אצלהם מצולם? זה משהו לא נורמלי...

בעיה אחרת: בארץ עם חברת ההשכרה אמרו לי על תוספת תשלום לביטוח של 12.5 יורו ליום - 175 לכל התקופה.

הסכום היה רשום ע״ג ההזמנה שחברת ההשכרה שלחה לי. באיטליה הפקיד דרש תשלום של כמעט 20 יורו ליום - 271 יורו לכל התקופה! איך לדעתכם עלי להתנהל עם חברת ההשכרה שקיבלה את כל הכסף שלה? (הכוונה לזו שבארץ )

בית משפט לתביעות קטנות על הטעיה? שהרי אם הייתי יודע שלא זה הסכום לא הייתי סוגר דרכם... או שלדבר איתם יפה שיחזירו את ההפרש?

פרט לאלה לא ניראה לי שיהיו בעיות, לרוב אני משייט על לא יותר מ 120, קצת חורג מזה כשאני עוקף אבל ממ לכמה שניות ככה שניראה לי שדוחות מהירות לא יהיו...

פורסם

בניגוד למה שכתבו כאן, אני לא זוכר שפורצים כ"כ הרבה למכוניות שם.. היינו משאירים ברכב חפצים וזה לא היה שונה משאר האנשים כולל המקומיים. מה שכן שנסענו לנאפולי הזהירו אותנו ממכת פריצות תמידית..

• תוכן חדש...