Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצעת לשלוח אנשים למשרפות.

בשבילי זה מספיק להבין עם מי יש לי עסק.

כן, אני בטוח שאתה ממש ממש ממש לא מאבד את עצמך שאתה עצבני, ולא אומר דברים שבדיעבד אתה לא מתכוון אליהם.

יש לך מקום מובטח בגן עדן, אל תדאג. אנשים כמוני ישר לגיהינום.

שמח?

אף אחד מהם לא ילך למשרפה. כנראה לכלא, אבל זה עוד מוקדם מדי לדבר על זה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, השרשור הזה עשה לי את היומולדת (לא הוא לבדו אבל הוא לגמרי עוזר) :lol: :lol: :lol:

הונדה סיוויק קופה היא רכב שכל הבעלים שלה (כולל אותך) חשבו שהיא מטוס ואנסו אותה.

למעשה יש לה כיום אולי 70 כ"ס.

זה ממש לא הרכב שיצא מהמפעל.

אני לא מבין איך אתה קונה רכב שרוב מי שנמשך אליו זה ערסים קטנים ומגעילים (כי ראבאק, זו עונדה קופה אדומה!) ואז אתה מתפלא שכל רפי השכל משתעשעים עם הרעיון של לקחת לך את האוטו.

קנית רכב של ערסים, עכשיו תתמודד עם ערסים.

פורסם
או שאתה לא שולט בעצמך או שאתה טיפש.כך או כך .בשני המקרים אין לי עניין להמשיך להתווכח איתך.

אני שולט בעצמי, פשוט זה פורום והכל.. אם אני לא אוציא את העצבים שלי פה, אז איפה? על אנשים במציאות? oh, please no

תודה, השרשור הזה עשה לי את היומולדת (לא הוא לבדו אבל הוא לגמרי עוזר) :lol: :lol: :lol:

הונדה סיוויק קופה היא רכב שכל הבעלים שלה (כולל אותך) חשבו שהיא מטוס ואנסו אותה.

למעשה יש לה כיום אולי 70 כ"ס.

זה ממש לא הרכב שיצא מהמפעל.

אני לא מבין איך אתה קונה רכב שרוב מי שנמשך אליו זה ערסים קטנים ומגעילים (כי ראבאק, זו עונדה קופה אדומה!) ואז אתה מתפלא שכל רפי השכל משתעשעים עם הרעיון של לקחת לך את האוטו.

קנית רכב של ערסים, עכשיו תתמודד עם ערסים.

מזל"ט,

היא לא קופה.

וכנראה שזה משהו שלא צפיתי, אבל אולי בגלל שאני גר בשכונה חרא, WELL, מה לעשות, אצטרך להתרגל.

פורסם

בנושא הטכני: מנוע עם 100KKM(נניח) שטופל לפי הספר, אין כל סיבה שיוציא פחות מההספק המקורי. היו לי גם מכוניות עם 300KKM שנסעו כמו חדשות.

אם האוטו נאנס או לא, זה כבר ספקולציות..

אגב, באיזו שכונה מדובר? סתם מסקרן.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אויישששששששש נו.. איזה אנשים יש פה, למה להתנשא?

אני פאקינג בן 19 עם רישיון שנה, בשבילי זה כן ביצועים!!!! ועם כל הכבוד, אני לא מאלה שעושים "פתיחות" ורייסים, אבל מספיק שהיא עולה את כל העליות לעיר שלי בהילוך חמישי ולא כמו הפיאסטה שהייתי צריך למשוך טורים מטורפים, אז כן! היא מטוס!

טוב, היא לא כל כך איטית יחסית לרכב בן 20.

125 כ"ס לרכב ששוקל טון 1, זה כן מהיר! ואל תנסה להתחכם או להגיד שזה לא נכון, כל אחד פה ניהיה לי שומאכר!

אין לה 125 כ"ס, אולי 70.

שבוא לא נדבר על זה שהיא ידנית.

דיי כבר לחשוב ש"ביצועים" חייב להיות רכב עם מנוע 3 ליטר מוגדש. המהירות המותרת פה היא 130 קמ"ש,

לא נכון, מאיפה הפלצת את הנתון הזה?

אם הרכב מגיע למהירות הזאת ב11-12 שניות, אז כן, מדובר בביצועים! הוא לא מגיע למהירות הזו בזמן הזה. אתה יודע שמה שאתה רואה במד המהירות הוא לא מדויק, כן?

אתרגל. אבל שוב.. מפה ועד "גרוטאה" יש דרך ארוכה.

לא כל כך ארוכה.

מהשנה הבאה אפשר לגרוט את הרכב במחיר דומה למה ששילמת עליו.

שילמת פחות ממה ששילמתי על רנו טווינגו לפני שנה וחצי.

אם שילמת חצי מהמחירון זה אומר שיש משהו ממש ממש לא בסדר ברכב.

או שהוא עבר תאונת שלדה או שהוא לא מפסיק לעשות בעיות וצפויה הוצאה ענקית.

בהצלחה בטסט!

פורסם
עוד פעם אתה והידניות שלך?

על בלנו ידנית נסעת, גם היא מטוס?

קורולה, סיוויק ושאר משפחתיות ידנית הן לא מטוס! אתה מעליב את ציבור המטוסים.

הן זריזות מאחיותיהן האוטומטיות אך שם זה נגמר.

יש מספיק רכבים שהם "מטוס", בוא לא נוריד מערכם.

אתה צודק, הקורולה הידנית והסופר לנסר וכל הידניות האלו בהחלט זריזות ממשפחתיות רגילות באותן שנים ואפילו מהירות לעומתן.

אבל הסיויק?הסיויק זה משהו אחר, הביצועים דאז היו 200 ומשהו והאצה ל100 בפחות מ9 שניות.

בנוסף, נדמה לי שהמנועים של הונדה "מרביצים" גם אחרי הרבה ק"מ.

בגלל זה אני טוען שהיא מטוס. היא כולה מנוע 1.6. כולה משפחתית, ותראה איזה ביצועים.

אגב, הייתה עוד גרסה עם 160 כח סוס שהיא בכלל מטורפת.

לפני שאתה תוקף תן להסביר מה ראש של צעיר חושב על האוטו הזה.

מה יש לכם שאומרים על יפנית שהיא מהירה הסכינים נשלפות והחרבות בדרך. תצאו מהסרט, יש לא מעט יפניות שמנשנשות לארוחת צהריים עם הרבה מלח וקצת קולה כמה אירופאיות.

פורסם
בנושא הטכני: מנוע עם 100KKM(נניח) שטופל לפי הספר, אין כל סיבה שיוציא פחות מההספק המקורי. היו לי גם מכוניות עם 300KKM שנסעו כמו חדשות.

אם האוטו נאנס או לא, זה כבר ספקולציות..

אני לא יודע, אבל המנוע שמותקן אצלי בהונדה עכשיו עבר בסביבות ה80 אלף, רק 2 אנשים נסעו איתו וזה אני (שממש ממש לא קורע, לא עובר את ה3,500 סל"ד כמעט בכלל) והבחור הקודם שגם לא נראה אחד שעשה את זה.

לא כל כך ארוכה.

מהשנה הבאה אפשר לגרוט את הרכב במחיר דומה למה ששילמת עליו.

שילמת פחות ממה ששילמתי על רנו טווינגו לפני שנה וחצי.

אם שילמת חצי מהמחירון זה אומר שיש משהו ממש ממש לא בסדר ברכב.

או שהוא עבר תאונת שלדה או שהוא לא מפסיק לעשות בעיות וצפויה הוצאה ענקית.

בהצלחה בטסט!

בן אדם, מחירון זה לא חשוב. היום לקנות רכב זה לא רק לשלם 5 אלף שקל ולצאת לדרך, בגלל זה רכבים נמכרים פה במחירים כאלה, כי רכב זאת השקעה. זה ששילמתי במכה אחת 5 אלף לא אומר שפה נגמר הסיפור, ומי כמוכם, גולשי פורום רכב מבינים.

הרכב עבר טסט לפני 3 שבועות.. יש טסט לחצי שנה עד פברואר.

הבחור שמכר אותה קנה רכב חדש ובשבילו הסיויק הייתה מחזיקה מפתחות.. אני אישית הייתי מתנהל כמוהו באותה סיטואציה.

פורסם

האוטו - נאה

אתה - צעיר

המקרים - שוליים

הפירוט - לא רלוונטי

הסיפור - שחוק

לפעמים, עדיף לספר לחברים בבית מאשר לפרוק נושא טעון בפורום ולאחר מכן להתגונן ולהצתדק.

יהיה בסדר ...

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
האוטו - נאה

אתה - צעיר

המקרים - שוליים

הפירוט - לא רלוונטי

הסיפור - שחוק

לפעמים, עדיף לספר לחברים בבית מאשר לפרוק נושא טעון בפורום ולאחר מכן להתגונן ולהצתדק.

יהיה בסדר ...

למדתי את הלקח מה שנקרא חח, לא נורא, אחכה עד שינעלו את השרשור הזה :oops:

פורסם

קנית רכב ב5500 והציעו לך עליו 5000 ואתה מתלהם?

סה"כ הונדה סיוויק מ93 , קצת פרופוררציות בנאדם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מה יש לכם שאומרים על יפנית שהיא מהירה הסכינים נשלפות והחרבות בדרך. תצאו מהסרט, יש לא מעט יפניות שמנשנשות לארוחת צהריים עם הרבה מלח וקצת קולה כמה אירופאיות.

זה לא שיש לנו בעיה עם יפניות, יש בעיה עם כל מיני אנשים שמזכירים איזה מנוע 1.6 היה יותר מהיר לפני 20 שנה כל יום.

בכיאת בנאדם - את מי זה מעניין ? למה בכל שרשור שנוגע לקורולה\לנסר\סיוויק\בלנו חייבת לצוץ הודעה שלך עם צמד המילים "ידנית" ו-"זריזה" ?

הבנו, פעם, פעמיים, שלוש... אבל זה חוזר כל שרשור, וזה מעצבן. (אל תיקח אישית אבל דעותיו של אדם שאמר שהחלום המוטורי שלו זה מאזדה 3 צורה ישנה - לא ממש מרשימות פה אף אחד).

אני מקווה שלא תיעלב, אבל לפחות סיפקתי לך הסבר למה נכנסים בך כל פעם.

(נ.ב. מעניין מה יקרה אם תנהג פעם בלאון 1.8TSI או רחמנא ליצלן קופרה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...