Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי יותר מוקדם השנה עם כל המשפחה המורחבת לשבוע בדרום צרפת ולקחנו 3 מכוניות, פורד פיאסטה דיזל, פורד פוקוס דיזל, סיטרואן C3 פיקסו דיזל.

אני יכול להגיד לך בפירוש שהשתיים הראשונות בחיים לא יכולות לקחת 4 מבוגרים פלוס מטען אני נהגתי בפוקוס עם שתי ההורים שלי והמטען נכנס בצורה סבירה עוד אדם עם ציוד כבר היה לחוץ מבחינת מקום במטען.

לעומת זאת הפיקאסו שהייתה עם שני מבוגרים+שני ילדים הייתה מעולה, הרבה מקום למטען כולל עגלת תינוק, נוחה מאוד ובגלל שהיא דיזל ידנית גם היה נחמד לנהוג בה.

כמו שאמרת יש הפרשים מטורפים בין החברות וגם בין האתרים להשכרה! תעשה חיפוש יסודי מאוד כי יש אתרים שנותנים עסקות מעולות ואני מצאתי אתר שהיה נראה קצת מפוקפק אבל נתן מחיר מעולה לאינטרפרייז והכל הלך חלק לחלוטין וחסכנו מאות דולרים!

דבר נוסף שכדי לזכור, בכל ההשכרות המחיר הוא לביטוח של נהג אחד בלבד! אנחנו לא הוספנו עוד נהגים כי כל הזמן אותם אנשים נהגו אבל אם אתה מעוניינים להתחלף או שתקחו את הסיכון או שזכור להוסיף נהגים במעמד ההשכרה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קמארו - טוב שאתה מעדכן לגבי הפוקוס, אבל אני מעולם לא שכרתי עבור 4 אנשים. זה היה שניים או שלושה או חמישה, ואת חווית השכירות עם חמישה פירטתי קודם.

לגבי נהג נוסף - יש חברות ומדינות בהן נהג אחד נוסף כלול במחיר השכירות, יש מקומות בהן צריך להוסיף תשלום כלשהו. דומני שבכל מקרה אי אפשר לרשום יותר מנהג נוסף אחד. כיון שהביטוח הוא רק על שם שוכר הרכב אסור להחליף נהג לאחד שאינו רשום בחוזה השכירות, אחרת אתה עלול להקלע לצרות חמורות של נהיגה ללא ביטוח!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטולדו החדשה נראית מעניינת, היות ואתה בספרד זו יכולה להיות בחירה אוטנטית.

גודל בינוני + בגאז׳.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לקחתי לנסיעה באיזור הזה בספרד 308SW.

מעבר לזה שמדובר ברכב שמכיל בכיף את כל המזוודות ל 4 אנשים היה לרכב גג פנורמי מלא מה שהוסיף להנאה מהנסיעה גם למי שיושב מאחורה.

חוץ מזה הרכב נסע מצויין והיה מספיק חזק ונוח.

הזמנתי אותו מ SIXT והשתמשתי בוואצ'ר שמצאתי בגוגל להנחה נוספת.

פורסם

alomm- מסיקסט אני לא אזמין בחיים. ראיתי את המחירים אצלם, נראה לי לקנות את הרכב כבר זול יותר.

nir100- יש לי גם GPS IGO והוא עושה לי צרות פה בישראל, לוקח לו מלא זמן "לתפוס" לווין, קיצר ענתיקה. אני מפחד לבנות עליו שם, ולכולנו יש סמארטפונים על WIFI כך שהוויז לא יעבוד. אני יודע שזה לא קשה לנווט שם אבל הסיכון שבכל זאת נתברבר ונשרוף חצי יום, עדיף כבר לשכור שם מקסימום GPS...

פורסם

לגבי הIGO והמחשבי כף-יד\GPS הישנים, הם באמת על הפנים, היום הסמארטפונים הרבה יותר מהירים.

לגבי לשכור GPS יחד עם הרכב, אין לי ניסיון בזה, מניסיון של חברים, אצל אחד היה רק בצרפתית והשני באנגלית, אבל שניהם הסתדרו.

עוד אופציה, זה לקנות חבילת גלישה מהחברת סלולאר שלך.

אני לא יודע כמה יעלה ליעד שלך, אבל סתם דוגמא לסדר גודל של מחיר, חבר שלי טס ליוון ושילם 150 ש"ח לחבילה של שבוע, וכל יום היה לו מקסימום 75 מגה, שהוא סיים את זה, האינטרנט ננעל, וביום למחרת נפתחו לו עוד 75 מגה.

עד כמה שאני יודע, 75 מגה לוויז זה בסדר גמור (המפות לא שוקלות הרבה).

תחפש תוכנה לסמארטפון שלא דורשת אינרטרנט.

פורסם

סליחה על ההקפצה והחפירה בעניין, לאחר התלבטויות וקריאת העצות שלכם וחיפוש נוסף באינטרנט, מצאתי אוקטביה ב150 יורו, ופאסאט ב160 יורו (לאותה תקופת השכרה). שתיהן ידניות, (מן הסתם מנוע הכי פשוט) שתיהן כוללות את כל האישורים והביטוחים וללא הגבלת ק"מ. השאלה היא איזו מהן עדיפה? ואם הפאסאט אז האם היא שווה את ה50 שקל האלה?

הבנתי שהבגאז' שווה בשניהן, וצריכת הדלק של האוקטביה עדיפה. מה בדבר ההנאה מנהיגה?

תודה רבה וחתימה טובה לכולם..

פורסם

קודם כל ממליץ לך לבדוק פה:

http://www.economycarrentals.com/

ותמיד תמיד תלך על החבילה של הZERO Expenses זה מכסה את עצמו מהר מאוד (כל דפיקה קטנה יכולה להגיע למאות יורו בעולם של השכרות הרכבים)

ושנית אל תבחר לפי סוג הרכב אלה על הקבוצה של הרכבים

כי לא פעם תגיע ותגלה שבדיוק אין להם את הרכב שכלכך רצית

בדרך לאוסטריה סגרנו על A3 ומפנקת ולא היה להם משהו דומה , הציעו להחליף לאיזו סשטטישן

אבל בסוף ירדנו ברמה ולקחנו BMW1 פשוטה בשביל החוויה

ולגבי GPS , שאחד מכם יסגור מהארץ חבילת אינטרנט (נראה לי 100 שקל)

וכולכם תוכלו לגלוש ולנווט עם WAZE

:wink:
פורסם

סבבה תודה, אתה צודק לגבי הביטוח ובהחלט נעשה זאת. אבל לגבי השאלה שלי- מה עדיף, אוקטביה או פאסאט?

פורסם

מה שתקבל. הרי בסופו של דבר לא מובטח לא זה ולא זה - אלא רק רכב מאותה קבוצה (לפי תקנון פנימי של חברת ההשכרה). בעבר הזמנתי פאסאט וקיבלתי מנדיאו, הזמנתי פולו וקיבלתי קליו וכו'.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח פאסאט, כמה שיותר גדול ככה יותר טוב, ואם יש סטיישן אז מצויין.

האוקטביה קטנה לטעמי, בשביל השכרה וטיול! (אותו דבר הקטגוריות).

מדובר על מנועי דיזל כן?

פורסם

סליחה על ההקפצה.

אז ככה: הזמנתי פורד מונדיאו (או רכב דומה לו), לפני שבוע בערך. (אין לי מושג אם זה דיזל, קראתי את כל האותיות הקטנות, לא מצאתי).

היום במקרה אני פותח את האתר כדי להדפיס את החשבונית ליתר ביטחון ומגלה שבאתר המחירים הנוכחיים זולים משמעותית ממה שהיה כשהזמנתי.

מה קורה מבחינה חוקית? "נדפקתי"? אני לא יכול לדרוש מהם שאשלם את המחיר שיהיה באותו זמן שאקח את הרכב (עוד שבועיים מהיום) אם הוא יהיה זול יותר? כי במחיר הנוכחי אני צריך להוסיף ממש עוד טיפה ואני מקבל כבר אאודי A4.

מישהו קרה לו דבר דומה? חשבתי משתלם להזמין כמה שיותר מהר..

פורסם

בדוק בחוזה. בדרך כלל ככל שהמחיר יותר גבוה יש יותר גמישות בשינויים וביטול. כיון שמדובר במדיניות של חברה מסויימת במדינה (או אפילו אתר השכרה מסויימים - יקשה לומר לך מה האפשרויות העומדות בפניך.

פורסם

קרה לי באתר שפירסמתי

אז פשוט ביטלתי את ההזמנה הקודמת וקיבלתי את מקדמה חזרה

ועשיתי הזמנה מחודשת (חסך לי 50 אירו)

אני חושב שתלוי בחוזה עד מתי ניתן לבטל

:wink:

• תוכן חדש...