Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, תודה רבה על התגובות.

שמח שאהבתם.

אני מתכוון לשפצר עוד כמה דברים באוטו הזה אבל פה זה נגמר.

אין לי תכנון להתקין חצאיות או לשפר משהו במנוע, המראה הכללי יישאר מקורי.

בכמה קנית?

נכנסה בול בתקציב- 15K. כמובן שזה לא כולל את יישור הקו שהאוטו עבר.

כפי שאני רואה,גם אצלך הגומיות מתחת לחלונות התייבשו ומתקלפות..

חשבת לעשות איתם משהו?

אני חשבתי על מדבקת קארבון, אך טרם עשיתי.

כן, וזה מאוד מפריע לי.

יש לי בעיה דומה גם בווישרים.

אני מתכנן בימים הקרובים להדביק שם קרבון.

זה הפיתרון האידיאלי, פיתרון זול ולא פחות חשוב- מוסיף אפילו מעט למראה הכללי של הרכב

שלומי.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתך לגמרי,

הבעיה היא שרק החלק התחתון מתקלף כלומר הגומיה בין החלון עצמו לברזל הזה היא שלמה שמתי לב גם אצלך

להוציא את כל הברזל אני לא יודע עד כמה הקליפסים שם יבשים והאם הם ישברו או יחזיקו לאחר החזררה.

הדבר היחיד זה לנסות לנקות את הברזל בלי לפגוע בצבע ואז להדביק עליו את המדבקה.

תעדכן אם הצלחת ומה יצא מזה:-P

פורסם

וואווווו אחי תתחדש היא אחת היפות!!! אין על הרכב הזה אין!!!!

אני מנסה למכור את שלי, גם חיפשתי סיויק 99-00 לבנה, הצביעה של פסי הקישוט לצבע הרכב זה משהו שגם אני חשבתי עליו עוד ליפני, וזה מאוד מוסיף!

הרכב שלך ניראה נדיר, אני יודע שבשנים האלה 99-00 היא חסכונית מאוד, לא כמו שלי 97 שלי :S

ראיתי קופה לבנה, שנת 96 שאני הולך לבדוק אותה, ואם הכל יהיה טוב עם הרכב יש סיכוי ממש גדול שאני אקנה אותה.

אני פשוט מת לקופה, אבל ה4 דלתות שלך היא ברמ יופי נדירה לא פחות יפה מסיויק קופה!

תשים לה בקליות לדים היא תיהיה בכלל נדירה!

ותגיד זה צבע מקורי של הרכב? או שצבעו אותה ללבן פנינה או לבן אחר? כאילו לא עם הקוד המקורי של הרכב? זה פשוט ניראה טוב מידי!

אם אני אקנה את הקופה, אני הולך לעשות לה צבע חדש, וחשבתי על לבן פנינה, אך אם הצבע המקורי של הרכב כחדש יוצא כזה טוב אז עדיף מקורי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
כפי שאני רואה,גם אצלך הגומיות מתחת לחלונות התייבשו ומתקלפות..

חשבת לעשות איתם משהו?

אני חשבתי על מדבקת קארבון, אך טרם עשיתי.

אתה מדבר על הפסים השחורים האלה מתחת לחלונות? החיצוני של הרכב, שבדרך כלל מתקלפים ואז זה ניראה כמו ניקל?

אם כן אז אני הזמנתי מישהו שעושה ניקלים לרכבים, ובהונדה שלי הוא שם לי פסי ניקל איכותים מנורוסטה שיושבים על החלק התחתון של החלון, וזה ניראה ממש טוב, וגם איכותי מאוד, שאר הניקלים הישרים גם נרוסטה, אך השאר פלסטיק ניקל.

אתה יכול לראות תמונה מהרכב שלי

76884220.jpg

41682701.jpg

פורסם
אתה מדבר על הפסים השחורים האלה מתחת לחלונות? החיצוני של הרכב, שבדרל כלל מתקלפים ואז זה ניראה כמו ניקל?

אם כן אז, אני הזמנתי מישהו שעושה ניקלים לרכבים, ובהונדה שלי הוא שם לי פסי ניקל איכותים מנורוסטה שיושבים על החלק התחתון של החלון, וזה ניראה ממש טוב, וגם איכותי מאוד.

אתה יכול לראות תמונה מהרכב שלי

76884220.jpg

תיקון ברשותך: ניקל הוא מתכת להגיד ניקל מנירוסטה זה כמו להגיד ברזל מאלומיניום. אצלך זה נירוסטה מבריק (בהנחה שזה באמת נירוסטה)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
תיקון ברשותך: ניקל הוא מתכת להגיד ניקל מנירוסטה זה כמו להגיד ברזל מאלומיניום. אצלך זה נירוסטה מבריק (בהנחה שזה באמת נירוסטה)

אוקי אז מדובר בנירוסטה מבריקה, היא פשוט דומה לצבע של ניקל, אז אמרתי ניקל. ואכן מדובר מנירוסטה.

פורסם
.אתה מדבר על הפסים השחורים..

בדיוק על זה אני מדבר ,את הישן הורידו לך ושמו את אלה?

או שהוא הדביק מדבקה על הישן?

בכל מקרה האוטו שלי כסוף אז זה לא אפקט זה כמו לכהה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש, הרכב נראה מאד שמור ויפה.

לדעתי לא כדאי להדביק מדבקת קרבון על המסגרות של החלון, אם כבר אז שחור מט וזה יראה הרבה יותר קרוב למקור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש, נראית שמורה ומקורית!

הסיוויק הזאת (ומביוחד הקופה) היא אחת הפייבוריטיות שלי,

גם בסטנדרטים של היום היא נראית מעולה ונוסעת לא רע בכלל.

פורסם
בדיוק על זה אני מדבר ,את הישן הורידו לך ושמו את אלה?

או שהוא הדביק מדבקה על הישן?

בכל מקרה האוטו שלי כסוף אז זה לא אפקט זה כמו לכהה

לא, הפלסטיק המתקלף נשאר, הוא הלביש את זה על הישן, כבר לא זוכר מי עשה לי אתזה, אין לי כבר את הטלפון שלו.

הוא היה מסתובב עם אוטו ומגיע אל אנשים עד הבית ועושה להם ניקלים.

פורסם
תודה רבה על התגובות חברים.

בקרוב עוד עדכונים.

חג שמח ושנה טובה.

אשמח לשמוע על צריכת דלק של האוטו אם אתה עושה בדיקה.

איזה יד קניתה את הרכב? והאם זה מיהודי או ערבי?

פשוט אני רואה יותר מידי יפות כאלה אבל כולם של ידידנו מהכפרים.

ד"א הלכתי לראות הונדה קופה 97 מתל אביב (אני מחיפה) ובטלפון נאמר לי האוטו פיקס, ושהגעתי את כל הדרך הזאת האוטו פשוט היה מפורק ושבור! היום אין אמונה באף אחד!!!

• תוכן חדש...