Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימאלה!! :crazyeyes

ילדים תקרא לילדים שלך לא לי, לא המלצתי לו על שום שיפור אחר חוץ מחיצוני, וכל מה שאתה המלצתה גם אני המלצתי לפניך אם לא שמתה לב!

לפי דעתי פנסי לדים ואנג'ל אייז הרבה יותר יפים, פנסי ערפל יוסיפו גם כן למראה של הרכב, לא המלצתי על יותר מיזה, אז פעם הבאה תקרא טוב טוב את התגובות ליפני שאתה קובץ!

מילת הקסם

Honda civic EJ6

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יכולתי לחדש את הפנסים הקדמיים שלי לחלוטין אז אוכל גם לחסוך כמה שקלים וגם להשאיר את המראה המקורי של הרכב.

הבעיה היא שהפנסים, מעבר להיותם מעט צהובים הם מצופים בלכה שמתקלף ונסדק, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.

אם מישהו יכול לעזור לי בחידושים אני הייתי משאיר את הפנסים ומשקיע את הסכום במשהו אחר.

חברים, אתם מתווכחים פה על ענייני טעם וזו טעות חמורה, כל אחד ושלו. מאוד אינדיבידואלי.

אנג'ל אייז זה משהו מיוחד ויפה ואני חושב שברכבים אחרים הייתי עושה את זה, אבל בסיוויק שלי אני מנסה להימנע

מהתדמית ולא כי נורא מעניין אותי מה אנשים אומרים.

אני מנסה ליצור סיוויק עם אימרה אחרת, סיוויק שיודעת לדבר בשפה אחרת ולא אחת שיסתכלו עליה ויגידו- עוד אוטו של ערסים,

לכן אני אוותר על האנג'ל אייז ולא כי זה מכוער או מוגזם. ממש לא! זה יפה אבל לא מתאים לי.

לדים אני דווקא מעניינים אותי ולכן הוספתי.

אני מקווה שאתם מצליחים להבין את המטרות שיש לי לגבי האוטו הזה, זו הסיבה שלא הלכתי ורכשתי לי סט BBS,

פנסי לד מאחור, אנג'ל אייז מקדימה ועוד אי אילו שיפורי מנוע.

הלכתי על הכי פשוט ויפה- ג'אנטים משומשים ומקוריים(!!!) של סיוויק, מעט לדים, דיטיילינג להחזרת החיים של הצבע, ועדיין יש לי לא מעט עבודה אבל כבר עכשיו האוטו הזה קיבל צורה יפה הרבה יותר מסיוויק עם חצאיות, אנג'ל אייז וסט יוקרתי של BBS.

אני מנסה ליצור סיוויק שונה, בדיוק כמו שהצלחתי ליצור

קנגו שונה והיא הצליחה להיראות יפה בעיניי הרבה אנשים וגם הצלחתי לא לחורר את הכיסים יותר מדי.

המטרה שלי היא לשפר את המראה של הסיוויק ולהצליח לעורר תגובות אוהדות ובלי יותר מדי לצאת מגבולות המקור.

שלומי.

פורסם

כל הכבוד ובהצלחה.

ד"א, כל ה"BBS" שאתה רואה בארץ אלה רפליקות זולות מסין, בעלות אופסט מגוחך שגורם למראה של ג'יפ ברכבים גבוהים, ודורש יותר מדי התאמות ועבודה לערס הפשוט ברכב נמוך. לכן גם בדרך כלל תראה אותם על סיוויקיות גבוהות.

נדיר לראות רפליקה איכותית כמו LENSO BSX.

בקשר לפנסים, מסתובב פה מדריך שכולם עושים עם היאכט וארניש, טרמפנטין וניירות השיוף. זו שיטה מצוינת שעובדת נפלא מנסיון,ומשאירה ציפוי הגנה. תריץ חיפוש.

בכל מקרה ובדרך אגב, פנס חדש בקופסא עולה לך 170 ש"ח.

אהבתי את הקנגו שלך.

Honda civic EJ6

פורסם

מזתומרת לכה יבשה ומתקלפת על הפנסים? זה ממש כמו שכבת קשה על הפנסים? אפשר יהיה להוריד אותה עם פוליש לדעתך?

אם כן זה יכול לרדת עם פוליש, אז תעשה את זה, אם לא אתה עשיתה את הפוליש לרכב ואין לך מכונת פוליש אז לך למקומות שכן עושים, ותצתרך לשלם קצת כסף.

גם לפי דעתי הפנסים המקורים מאוד יפים בעיקר שהם חדשים ושקופים עד מאוד.

אני על שלי עשיתי פוליש בעצמי אחרי שהם קצת דהו וממש חידשתי אותם הם ניראים ממש כמו חדשים, לאחר מכן מרחתי חומר מגן.

הינה (במציאות הם ניראים אפילו יותר טוב)

z7yg.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל הכבוד ובהצלחה.

ד"א, כל ה"BBS" שאתה רואה בארץ אלה רפליקות זולות מסין,

יש גם חיקויים מטורקיה :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש גם חיקויים מטורקיה :wink:

אז? ההונדות של 2001-2006 חלקן הגדול יוצרו בטורקיה אז?

רק גרמני טוב? סיני זה זבל? לא תמיד, אבל בארץ מביאים לפה את כל הזבל הזול של סין.

בגלל זה נכנס לנו לראש שסיני זה לא טוב, בסין אין רק זבל יש גם איכות.

אבל ישראלים רוצים לעשות כסף ומביאים סחורה זולה ופשוטה, מסין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשה לי טובה. החישוקים שמגיעים מסין ומטורקיה ומטיזינאבי ואין להם חותמת של חברה מוכרת שווים לת#ת וזה מניסיון.

חוץ מה הקשר של זה למה שאמרת?

הונדה מיוצרת בטורקיה לפי התקנים והבקרה של חברת הונדה. אתה משווה לי את זה לחישוק מסריח שמיוצר בסין/טורקיה/הונולולו בתקן מינימלי שיהיה מותר למכור אותו בישראל?

לא חייב לקנות בורבט או BBS באלפי שקלים אבל לקרוא לחלק מהזבל שמוכרים באוטודיפו איכות זה טמטום.

פורסם
עשה לי טובה. החישוקים שמגיעים מסין ומטורקיה ומטיזינאבי ואין להם חותמת של חברה מוכרת שווים לת#ת וזה מניסיון.

חוץ מה הקשר של זה למה שאמרת?

הונדה מיוצרת בטורקיה לפי התקנים והבקרה של חברת הונדה. אתה משווה לי את זה לחישוק מסריח שמיוצר בסין/טורקיה/הונולולו בתקן מינימלי שיהיה מותר למכור אותו בישראל?

למה מה יש לגאנטים האלה מתעקמים לבד?

תאמין לי שיש להם תקן זה בטוח, אף אחד לא ימכור גאנטים בלי בקרה נורמלית, אחרת הייתה רואה פה בכבישים מכוניות מקפצות וגאנטים עקומים.

גם גאנט BBS מקורי אם הוא יקבל מכה מתאונה או משהו הוא התעקם, אז נכון העמידות שלו יותר טובה ויותר אמינה, אבל אתה לא יכול להגיד שמה שמוכרים פה זה משהו שלא עומד בתקן ופסול, אחרת זה לא היה עובר בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במיוחד בשבילך:

totalledZ003.jpg

מדובר ברפליקה=חירוי (חיקוי) של ג'אנט יקר.

בפורום שהתמונות האלה פורסמו בו הוא כותב שהג'אנט נשבר כתוצאה מנהיגה רגילה.

ברור ג'אנט איכותי יכול להתעקם, אין ספק. אבל להישבר בכזאת צורה?! בנהיגה רגועה?!

לא חסרות דוגמאות כאלה באינטרנט.

פורסם
במיוחד בשבילך:

totalledZ003.jpg

מדובר ברפליקה=חירוי (חיקוי) של ג'אנט יקר.

בפורום שהתמונות האלה פורסמו בו הוא כותב שהג'אנט נשבר כתוצאה מנהיגה רגילה.

ברור ג'אנט איכותי יכול להתעקם, אין ספק. אבל להישבר בכזאת צורה?! בנהיגה רגועה?!

לא חסרות דוגמאות כאלה באינטרנט.

זה בחול אבל, תראה לי בארץ מישהו שזה קרה לו שקנה חישוקים מאוטו דיפו ונשברו לו ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה תמונה מהארץ:

13254168947988.jpg

הוא נכנס במדרכה במהירות.

ככל שהחתך של הצמיג יותר גדול, ככה הסיכוי שהג'אנט ינזק קטן יותר.

האמת שלא מצאתי בגוגל יותר מדי מקרים כאלה מצולמים בארץ.

אז או שבגלל שרוב הג'אנטים של אוטודיפו מותקנים צמיגים בחתך גבוה כמו המידה המקורית אז הם חשופים פחות לפגיעות, או שבאמת יש תקן מסויים של איכות שהם מחוייבים לעמוד בה כדי למכור.

פורסם

כן, בארץ דווקא מאוד מקפידים בדברים האלה, כל הגדלה במידה דורשת אישור, אין להעלות מעל המידה החוקית.

אז בטוח שגם יש תקן מסויים לאיכות הגאנט, אחרת היינו עדים להרבה מקרים כאלה, ולא רק מיקרים ממש בודדים

שרוב הפעמים גם מצדיקים את עצמם, אולי זה היה נשבר גם עם גאנטים מקורים, מי יודע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שפשוט לא הרבה ישראלים מוכנים לפרסם באינטרנט את הטעויות שלהם. לך תדע.

בכל אופן רוב הסטים שמוכרים שם מכוערים לגמרי. :lol:

• תוכן חדש...