Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לשמוע על צריכת דלק של האוטו אם אתה עושה בדיקה.

איזה יד קניתה את הרכב? והאם זה מיהודי או ערבי?

פשוט אני רואה יותר מידי יפות כאלה אבל כולם של ידידנו מהכפרים.

ד"א הלכתי לראות הונדה קופה 97 מתל אביב (אני מחיפה) ובטלפון נאמר לי האוטו פיקס, ושהגעתי את כל הדרך הזאת האוטו פשוט היה מפורק ושבור! היום אין אמונה באף אחד!!!

ככה זה , גם אני בזמנו כשהתעניינתי לגבי לאנסר , מצאתי באינטרנט אחת שנראית טוב בתמונה

התקשרתי לחברת ליסינג ושאלתי על הרכב הזה והנציג אמר שהרכב הזה במצב נדיר \שמור ששווה לי לנסוע שעה וחצי בשבילה.

בקיצור נסעתי עד אליו ,בהתחלה היו כמה מילים מקדימות מצדו שהרכב שמור ,היסטוריה טיפולים , ללא תאונות בקיצור בובה של אוטו.

אני אומר לו אז יאללה תביא אותה מהמגרש לפה ליד המשרד בשביל שנראה אותה , חחחח חשכו עיניי :

*הגה מקולף

*דשבורד עם חורים בצדדים

*ריפודי כסאות פה ושם קרועים

*שריטות

*שפשופים

בקיצור קטסטרופה לרכב שהוא שנת 2008 (זה היה בשנת 2011 ) .

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככה זה , גם אני בזמנו כשהתעניינתי לגבי לאנסר , מצאתי באינטרנט אחת שנראית טוב בתמונה

התקשרתי לחברת ליסינג ושאלתי על הרכב הזה והנציג אמר שהרכב הזה במצב נדיר \שמור ששווה לי לנסוע שעה וחצי בשבילה.

בקיצור נסעתי עד אליו ,בהתחלה היו כמה מילים מקדימות מצדו שהרכב שמור ,היסטוריה טיפולים , ללא תאונות בקיצור בובה של אוטו.

אני אומר לו אז יאללה תביא אותה מהמגרש לפה ליד המשרד בשביל שנראה אותה , חחחח חשכו עיניי :

*הגה מקולף

*דשבורד עם חורים בצדדים

*שריטות

*שפשופים

לא הבנתי,הבנאדם אשכרה שיקר לך במצח נחושה?? אמרת לו :"מה המצב של הרכב?" והוא אמר :"מושלם" בלי סריטה אחת ,תשמע מוכר הזוי ,באמת מרגיז !

פורסם
לא הבנתי,הבנאדם אשכרה שיקר לך במצח נחושה?? אמרת לו :"מה המצב של הרכב?" והוא אמר :"מושלם" בלי סריטה אחת ,תשמע מוכר הזוי ,באמת מרגיז !

אמר שהרכב "מושלם ", ושאם אני יגיע אני לא אתאכזב :roll: .

כמובן שזה היה רחוק ממושלם וחוץ ממה שאמרתי , היו עוד כמה ליקויים כמו מחזיר אור שבור וכו' .

דברים כאלה כשמצלמים מרחוק , לא רואים שמשהו לא בסדר .

פורסם

*הגה מקולף

*דשבורד עם חורים בצדדים

*שריטות

*שפשופים

חח פעם הבאה אם אני הולך למרחק כזה אני יבקש שיצלם לי תמונות של האוטו מעכשיו וישלח לי ב mms

והקופה שאני ראיתי, אז הלנסר שלך הייתה חדשה לעומתה.

אתה לא מבין מזה שבור ומפורק והדשבורד מזה מחורר כאיו ירו בו צרור כדורים, חבל שלא צילמתי.

כל הדפנות של הדלת קרוע, אבל ממש אתה רואה את הבד כולו בחוץ, הסנרוף גם קרוע, הגג הפנימי של האוטו, הידיות, ממש הכל.

וגם חיצונית הכל עם מכות ופגושים שבורים, שלא יושבים במקום, צבע הרכב דהוי ומתקלף.

בקיצור מזה חשכו עני, חושך מצריים.

אם זה היה מישהו אחר חמום מוח גם היה נותן לבנאדם הזה מכות

על איך שהו דיבר ואיך שהוא רימה אותו שהביא אותו למרחק כזה וממש עבד עליו בעניים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אשמח לשמוע על צריכת דלק של האוטו אם אתה עושה בדיקה.

איזה יד קניתה את הרכב? והאם זה מיהודי או ערבי?

פשוט אני רואה יותר מידי יפות כאלה אבל כולם של ידידנו מהכפרים.

ד"א הלכתי לראות הונדה קופה 97 מתל אביב (אני מחיפה) ובטלפון נאמר לי האוטו פיקס, ושהגעתי את כל הדרך הזאת האוטו פשוט היה מפורק ושבור! היום אין אמונה באף אחד!!!

אז ככה, צריכת הדלק היא סבירה, עדיין לא בדקתי את תצרוכת הדלק במונחים מספריים אלא בעין בלבד.

כרגע הרכב יד רביעית (03 ברישיון), והוא נרכש מיהודי מתל אביב, מישהו בסביבות גיל 35.

עדיין לא סיימתי עם יישור הקו של האוטו הזה, הן מכנית והן קוסמטית.

בפאן המכני המכונית תיכנס כנראה ביום שני למוסך לתיקון נזילות השמן ובדיקה של בעיית מים,

תיקון בעיית מנוע נעילת דלת ימני אחורי ותאורת אינטריור שאמנם דולקת אבל לא עם פתיחת הדלת.

בפאן הקוסמטי התכנון הוא לצפות במדבקות קרבון את המסגרת התחתונה שמתחת לחלונות שהציפוי שלה כבר התקלף,

להוסיף מגני רוח ולהשחיר את הסאן רוף, עדיין לא החלטתי אם אני רוצה להשחיר את החלונות האחוריים (לא כולל שמשה אחורית).

זה בעיקרון התכנון שלי לכרגע, אולי יתווספו עוד כמה דברים קוסמטים אבל זה לא הולך להיות משהו קריטי.

התכנון בגדול הוא להשאיר את הרכב מקורי מבחינה מכנית וחיצונית, אין לי עניין להוסיף חצאיות, ספויילר צעקני, (אם יהיה ספויילר זה מקורי של סיוויק), או שיפורי מנוע.

שלומי.

פורסם

צודק אין צורך בשום שיפור פנימי, הרכב יחסית חזק וזה מספיק ביותר 125 כוח סוס עם מנוע ויטאק עושים את העבודה

אני כרגע גם מחפש אחת שמורה 99-00 לבנה, עדיפות גדולה לדגם מפואר עם גג וספויילר מקורי מהחברה, יקח הרבה זמן למצוא אחת כזאת עם יד וקלומטרג נמוך.

תשקיע בה חיצונית, זה רכב עם אחלה פוזה, תחליף לבקליות לד ואולי אנגלאייז לפי דעתי זה מוסיף המון!

פורסם

אנג'ל אייז ובקליות לד זה משהו יפה אבל אני מחפש משהו יותר עדין ופחות סטייל ''טייפ R'ס'',

החכמה באוטו כזה היא ליצור משהו מיוחד, שונה שמזיז ראשים לא מבחינת פוזה

אלא מהבחינה של ''הבעלים הזה שיפצר אותה בטוב טעם, זה בהחלט משהו מיוחד ולא רגיל''.

חשבתי בעיקרון על הפנסים הללו:

פנסי חזית:

http://www.redline.co.il/tuning/honda/civic-1996-2000/pnsim-qdmiim-hvnrh-siviq-1996-1998-rqe-krvm.html

פנסים אחוריים:

http://www.redline.co.il/tuning/honda/civic-1996-2000/jdm-honda-civic.html

אשמח לדעות בנושא.

שלומי.

פורסם

דווקא הפנסי כרום יותר ערסי מאשר איינג'ל אייז, הפנסים האחוריים שבחרת יפים ולדעתי יחמיאו לרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האחוריים ממש כן, הקדמיים ממש לא.

עזוב אותך מאנג'ל אייז על סיביק כזו, לדים וקסנונים יראו כמו קרקס מדראנו על כל משפחתית משנות ה90. זה פשוט לא מתאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע להגיד לך כי אני בראש אחר הבקליות דווקא נחמדות, אבל אני הייתי הולך על ניגודים בפנסים

בגלל שהאוטו לבן הייתי הולך על פנסים שחורים אבל מיוחדים, עם לדים ודברים יפים.

ולא הפשוטים שבדרך כלל לא ניראים משהו על הרכב.

מקדימה הייתי הולך על משהו כזה

2LHP-CV96JM-TM_2.jpg

$T2eC16FHJHEE9ny2p%296iBQmmpVlJr%21%7E%7E60_57.JPG

$%28KGrHqJHJFEFBmYN%28WkqBQmmp,v6ug%7E%7E60_57.JPG

מאחורה משהו כזה

145128959_black-led-tail-light-taillight-for-honda-civic-ek-sedan-.jpg

גם איתותים שקופים יכולים להוסיף לדעתי.

side_marker_redline.co.il_4_.jpg

ערפלים

fl-civ99oe-sm-c.jpg

פורסם

חבר תתרחק משטויות ועצות של ילדים, עם כל הכבוד.

אם כבר סטה הדיון לתופסות קוסמטיות, להלן דעתי:

הפנסים האחוריים הם בחירה מעולה. שים לב שבדגמי ההאצ'בק שהגיעו בשנת 96-98 היה פס כתום לאיתות, שבדגם 99-00 הוחלף בלבן, מה שהשאיר פנס אדום לבן בלבד. לא יודע למה בסדאן הפס הכתום נשאר מ96-00 זהה. כנראה מכיוון שבארה"ב ישבן הרכב נראה אחרת לגמרי.

בקשר לפנסים הקדמיים, תשאיר אותם מקוריים. אתה יכול אם אתה רוצה לצבוע את הכרום בשחור או גאנמטאל, בהתאם לטייפ אר המקורית שהגיעה עם פנסים זהים לשלך רק גאנמטאל ולא כרום מבפנים. תוכל לעשות את זה לבד זה נורא פשוט ולא חסר מדריכי מפורטים "עשה זאת בעצמך" באינטרנט..

לא יותר מזה. גם לא הבנתי מה זה הפנסים בקישור שהבאת. נראים מקוריים רק יקרים פי 2.

שים לב ש96-98 זה צורה אחרת ו99-00 זה צורה אחרת (גריל, פנסים, טמבון מכסה מנוע וכנפיים שונים. החלקים האלה מ96-98 לא יתאימו ל99-00).

אל תתפתה ללדים ושטויות של ילדים שהרכב שלך יראה כמו פוקימון אחרי תאונה.

תוכל להוסיף פנסי ערפל מקוריים שהגיעו בארץ כאופצייה בתשלום לדגמי 99-00. נותנים מראה נאה ושימושיים לעיתים. הם לא יקרים, תרכוש מאנשים פרטיים, רדליין יקרן יחסית.

מקדימה תוכל לרכוש באיביי ליפ וגריל טייפ אר מקוריים שהגיע במקור עם דגם הטייפ אר. מומלץ לרכוש מקורי יקר יחסית מאשר זיופים שלא תמיד יושבים ישר. קיים גם אחורי.

מצ"ב תמונה של הגריל, הפנסים הצבועים, פנסי הערפל והליפ:

IMAGE_091.jpg

IMG_2333.jpg

2011-02-11_17-36-57_798.jpg?t=1297620218

כלל התוספות שפירטתי מעלה הן מקוריות ונראות טוב. רובן הגיעו בדגם הטייפ אר והSIR שלא נמכרו בארץ.

כל שטות שאינה מקורית נראית מגעיל, בין היתר פנסים מצועצעים, קשקושי אורות ופלסטיקים, וחבל.

ד"א הרכב יפה מאוד ושמור. שמור עליו.

הקונסולה המרכזית (אאיפה שפתחי המיזוג והרדיו) מאוד עדינה ונדירה. ברוב הסיוויקיות היא שבורה וסדוקה. שמור עליה.

בעניין הנעילה המרכזית וחלונות החשמל, זו קטע נפוץ בדגמים האלה. המנועים שם מאוד פשוטים, אך המנגנון שם יתקלקל הרבה אז תלמד כבר לבד איך לסדר את זה.

חבל שהרכב אוטומט, אם תרצה הסבה לידני זה סיפור לא יקר. מוזר שהרכב בעל רוב התוספות (סאנרוף, משענת יד, ח"ח) אך ללא כ"א...

Honda civic EJ6

פורסם

נראה רכב שמור מאוד, שמור עליו, ולדעתי כמו שאמרו הפנסים האחוריים שבחרת יוסיפו מאוד, אם תצליח לשמור את הקדמיים

שלך כמה שיותר מבריקים, תשאיר אותם.

פורסם
חבר תתרחק משטויות ועצות של ילדים, עם כל הכבוד.

אם כבר סטה הדיון לתופסות קוסמטיות, להלן דעתי:

הפנסים האחוריים הם בחירה מעולה. שים לב שבדגמי ההאצ'בק שהגיעו בשנת 96-98 היה פס כתום לאיתות, שבדגם 99-00 הוחלף בלבן, מה שהשאיר פנס אדום לבן בלבד. לא יודע למה בסדאן הפס הכתום נשאר מ96-00 זהה. כנראה מכיוון שבארה"ב ישבן הרכב נראה אחרת לגמרי.

בקשר לפנסים הקדמיים, תשאיר אותם מקוריים. אתה יכול אם אתה רוצה לצבוע את הכרום בשחור או גאנמטאל, בהתאם לטייפ אר המקורית שהגיעה עם פנסים זהים לשלך רק גאנמטאל ולא כרום מבפנים. תוכל לעשות את זה לבד זה נורא פשוט ולא חסר מדריכי מפורטים "עשה זאת בעצמך" באינטרנט..

לא יותר מזה. גם לא הבנתי מה זה הפנסים בקישור שהבאת. נראים מקוריים רק יקרים פי 2.

שים לב ש96-98 זה צורה אחרת ו99-00 זה צורה אחרת (גריל, פנסים, טמבון מכסה מנוע וכנפיים שונים. החלקים האלה מ96-98 לא יתאימו ל99-00).

אל תתפתה ללדים ושטויות של ילדים שהרכב שלך יראה כמו פוקימון אחרי תאונה.

תוכל להוסיף פנסי ערפל מקוריים שהגיעו בארץ כאופצייה בתשלום לדגמי 99-00. נותנים מראה נאה ושימושיים לעיתים. הם לא יקרים, תרכוש מאנשים פרטיים, רדליין יקרן יחסית.

מקדימה תוכל לרכוש באיביי ליפ וגריל טייפ אר מקוריים שהגיע במקור עם דגם הטייפ אר. מומלץ לרכוש מקורי יקר יחסית מאשר זיופים שלא תמיד יושבים ישר. קיים גם אחורי.

מצ"ב תמונה של הגריל, הפנסים הצבועים, פנסי הערפל והליפ:

IMAGE_091.jpg

IMG_2333.jpg

2011-02-11_17-36-57_798.jpg?t=1297620218

כלל התוספות שפירטתי מעלה הן מקוריות ונראות טוב. רובן הגיעו בדגם הטייפ אר והSIR שלא נמכרו בארץ.

כל שטות שאינה מקורית נראית מגעיל, בין היתר פנסים מצועצעים, קשקושי אורות ופלסטיקים, וחבל.

ד"א הרכב יפה מאוד ושמור. שמור עליו.

הקונסולה המרכזית (אאיפה שפתחי המיזוג והרדיו) מאוד עדינה ונדירה. ברוב הסיוויקיות היא שבורה וסדוקה. שמור עליה.

בעניין הנעילה המרכזית וחלונות החשמל, זו קטע נפוץ בדגמים האלה. המנועים שם מאוד פשוטים, אך המנגנון שם יתקלקל הרבה אז תלמד כבר לבד איך לסדר את זה.

חבל שהרכב אוטומט, אם תרצה הסבה לידני זה סיפור לא יקר. מוזר שהרכב בעל רוב התוספות (סאנרוף, משענת יד, ח"ח) אך ללא כ"א...

ילדים תקרא לילדים שלך לא לי, לא המלצתי לו על שום שיפור אחר חוץ מחיצוני, וכל מה שאתה המלצתה גם אני המלצתי לפניך אם לא שמתה לב!

לפי דעתי פנסי לדים ואנג'ל אייז הרבה יותר יפים, פנסי ערפל יוסיפו גם כן למראה של הרכב, לא המלצתי על יותר מיזה, אז פעם הבאה תקרא טוב טוב את התגובות ליפני שאתה קובץ!

• תוכן חדש...