Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או שפשוט לא הרבה ישראלים מוכנים לפרסם באינטרנט את הטעויות שלהם. לך תדע.

בכל אופן רוב הסטים שמוכרים שם מכוערים לגמרי. :lol:

הרוב כן, אבל היום בדיוק יצא לי לבקר שם והיה שם כמה סוגי גאנטים חדשים

היה דגם אחד שכולו ניקל בצורה יפה והיו עוד כמה חדשים נחמדים.

מה שיותר מעניין אותי זה איך הם מזמינים? אם אני ארצה להזמין זה אפשרי? או שיצא לי אותו מחיר ויותר?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שאפשר, אבל צריך לשלם מכס ומס ככה שזה יוצא לא משתלם.

אם אתה מביא את זה מחו"ל בעצמך במזוודות ולא תופסים אותך אז כן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בטח שאפשר, אבל צריך לשלם מכס ומס ככה שזה יוצא לא משתלם.

אם אתה מביא את זה מחו"ל בעצמך במזוודות ולא תופסים אותך אז כן.

חח איך אני יביא במזוודות 4 גאנטים בלי שיתפסו אותי? כבר יותר קל להבריח סמים XD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשיקוף לא אומרים לך כלום, זה רק למטרות ביטחון. המכס לא בודק את כל מי שחוזר מחו"ל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלומי, חבר יקר, תתחדש!

הייתי מוותר על מדבקות קרבון והשחרה לחלונות, זה מיותר על רכב יפה כמו שלך.

בקיצור שמור על הרכב מקורי, ואל תתפתה להשקיע בו, כי מה שתשקיע לא יחזור.

מחירון הרכב בקושי יזוז בשנה שנתיים הקרובות כך שכל שקל שתוציא על פנסים כאלו ואחרים הוא בבחינת כסף "שרוף".

מה שכן הייתי משקיע בו כמה דקות זה לטפל בפנסים בשיטה זולה ומוכחת, ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

ומה שכבר רשמת זה לעשות לרכב דיטיילינג חיצוני ופנימי פעם אחת על מנת לקבל רכב כמו שאנחנו אוהבים- עם ריח יותר טוב מחדש..:lol:

אסיים ואגיד שמור על הרכב, יש מצב שמצאת לך קונה..

פורסם
בטיסה הבאה שלך לחו"ל תארגן 4 ישראלים, כל ישראלי מבריח גאנט.

למה לא נארגן 5 אנשים, שאם אחד יתפס אז החמישי ישלים את הג'אנט הרביעי, ואם כל ה5 יעברו אז יהיה אחד רזרבי XD

פורסם

honda97 הייתי גם פעם בדעה שלך לגבי המראה של הפנסים השקופים וכול השטויות האלו אבל ככל שהזמן עבר ראיתי שזה משו כמו כול העדר שזה לא מראה מיוחד כל כך כי כל מי שקונה סיוויק היום מיתפתה לפנסים האלו שהם באיכות יורודה וגם לא יושבים כמו מקורי ואני אומר לך את זה מנסיון!

היום אני בדעה של Berserker לישאוף כמה שיותר למראה מקורי וחדש עם תוספות שהגיעו בדגמים מפוארים יותר זה גם יושב מקורי על האוטו ולא חסר שוק אפטרמרקט לסיוויק אבל מה שחשוב שלא היה יפה מיבחוץ קודם כל שהבסיס היה טוב מבחינה מכאנית פיקס אחרי זה אפשר להישתגע בחוץ בסופו של דבר זה עניין של טעם ואנחנו לא נוכל לשנות את זה כל אחד ודעתו

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

צודק, אבל אני יכול להגיד לך כשהיו לי את הבקליות של חברת ספיידר, והם ישבו לי ממש טוב על הרכב, כהחזרתי את המקוריות עכשיו המקורי יושב לי פחות טוב נשבע לך, אבל לא זוכר איך המקורי ישב ליפני ששמתי את הבקליות לד.

באזור שלי דווקא 90 אחוז ויותר מההונדות שיוצא לי לראות הם מקוריות 100 אחוז בלי שום שינוי בפנסים, אולי רק גאנטים או חלונות כהים, ככה שהרגשתי מיוחד כשהיה לי את הבקליות, והרבה הגיבו לי על זה גם.

אני זוכר שלקחתי את הרכב לשטיפה במכונה, הבנאדם שם אומר לי שבמצלמה הלדים מהבהבים לו כמו צקלקה של משטרה, ובמציאות זה לא ככה, וכל מיני כאלה עם הונדות שאלו אותי אם אני מוכר את הפנסים..

אין ספק שהמקוריות אצלנו מכוערות ועדיף להחליף אותם, אני ממש מטצער שמכרתי את הבקליות לד שלי, אבל אם לא הייתי עושה את זה והייתי מוכר את הרכב, אז הייתי מביא אותם במתנה גם ככה, כי אף אחד לא יוסיף לי כסף על זה.

• תוכן חדש...