Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדן ג'רבי, לא ישראל. כי לישראל כנראה פשוט לא אכפת.

ביגר פיש טו פריי, כמו שאומרים. הרי אליפות עולם זה משהו שקורה פה כל שני וחמישי.

אה, והיא גם מדורגת במקום הראשון בדירוג העולמי כבר מחודש מאי.

עוד שיא ישראלי שמשום מה אף אחד בתקשורת לא מדבר ואף אחד ברחוב לא יודע עליו.

במבזק חדשות הצהריים - ארבע דקות על סוריה, דקה על פוליטיקה מקומית, ואז לקראת סגירה עשרים שניות ומילה וחצי על ההישג ההיסטורי.

אז כן, אני לא פטריוט גדול ואולי לא אובייקטיבי, אבל מה לעזאזל נסגר עם המדינה הזאת?

איזה מן סדרי העדיפויות דפוקים יש פה, וגרוע מכך, למה נראה שלאף אחד מהאזרחים אין בעיה עם זה?

אני לא מכיר את ירדן ג'רבי או את פועלה, אבל לדעתי צריכים לשאת אותה פה על כפיים. כל העסק היה אמור להפוך לפסטיבל שנמשך שבועות ארוכים. בינתיים אבל הכל כרגיל - לפני שנתיים הכלבים נבחו קצת ברוטשילד וחשבנו שאולי הראש נפתח קצת לכיוונים אחרים, אבל היום השיירה הצבאית המשיכה לעבור, ולסחוף אחריה את כל העניין הלאומי.

ובכן, בהצלחה למי שעדיין מאמין שיהיה פה טוב. אני את מסקנותיי לגבי העתיד הסקתי זה מכבר, וזה לא יוקר המחיה שהוביל אותי אליהן. כנראה שהתודעה הלאומית נעה היום בין שני קטבים קיצוניים - השאלה אם כבר תקפו, ועד שזה יקרה, עדכונים לגבי תוצאות הגמר של האח הגדול (או הרווק, או המרוץ למליון).

למי שבכ"ז מתעניין: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A8%D7%93%D7%9F_%D7%92%27%D7%A8%D7%91%D7%99

gg1048610.jpg

פורסם

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.4169.150189.html

יש שם סרטון על הדרך לגמר (3 איפונים ו-2 חניקות), ואת התקווה.

אמנם אני כותב את זה בפורום שעוסק ברכבים, אבל עצוב שאנשים שמעו על הפרארי שהתרסקה היום ולא שמעו על הזכייה הזאת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

האמת שהיא למדה איתי בבית-הספר, אבל אין לי כל היכרות איתה. אחרי אליפות העולם אני עוקב, ואתמול צפיתי בשידור הישיר.

כל נושא ההשקעה בסופרטאים הללו, מדובר בזריקת ז*ן ענקית של משרד הספורט, כי אצלנו יודעים להשקיע 90% בכדורגל, ועוד עשרה בכדורסל, וזהו. הבחורה הזו אלופת עולם בענף ספורט אולימפי, ותנחשו מה המשכורת שלה בארץ - 5000 שקלים. אין דבר כזה בשום מדינה שמכבדת את עצמה בעולם. יש לי הרבה מה להגיד על כך, אבל זה לא ישנה כלום, וגם לא ממש בא לי להתעצבן, אז עדיף שאשתוק.

מה שנותר הוא לאחל לה ולספורטאים כמוה הצלחה בהמשך הדרך. הישג גדול. שאפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על הגועל נפש שנקרא האח הגדול יש פירסום כלכך גדול ונרחב, על מישהי חסרת תרבות בשם טעוניה (או איך שלא קוראים לה) שמקבלת בנוסףך לכל מיליון ש"ח ומצד שני יש לנו אלופת עולם בג'ודו שלא זוכה לרבע מהפרסום שמגיע לה, שלא נדבר על סכום כספי מסוים. בושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הישג אדיר!

יש לי הכבוד להכיר אותה, ואני חייב לציין שגם באימונים ומחוץ למזרן (של הג'ודו, תרגעו) היא בחורה מגניבה עם חיוך ענק, אמיתי וכובש.

אני מוריד את הכובע ומשוכנע שזו רק ההתחלה של קריירה מוצלחת לספורטאית אדירה שנותנת את הנשמה יום יום ולא נותנת ליחס של המדינה לספורטאים לשבור אותה. לא תשמעו אותה מקטרת על התנאים או על המשכורת, זה מה יש ועם זה היא תנצח עוד הרבה.

וחובה גם מילה טובה גדולה למאמנה ומאמן נבחרת הנשים, שני הרשקו, שמזיז הרים ודוחף את הענף לגבהים חדשים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

באמת, נורא חשוב. אלופת עולם בספורט איזוטרי.

כל הכבוד לה, אבל באמת... לא ממש חשוב.

ספורט זה בידור. זה לא קשור לא למחאה החברתית ולא למצב בסוריה. זה אפילו לא צריך להיות באותה פסקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
האמת שהיא למדה איתי בבית-הספר, אבל אין לי כל היכרות איתה. אחרי אליפות העולם אני עוקב, ואתמול צפיתי בשידור הישיר.

כל נושא ההשקעה בסופרטאים הללו, מדובר בזריקת ז*ן ענקית של משרד הספורט, כי אצלנו יודעים להשקיע 90% בכדורגל, ועוד עשרה בכדורסל, וזהו. הבחורה הזו אלופת עולם בענף ספורט אולימפי, ותנחשו מה המשכורת שלה בארץ - 5000 שקלים. אין דבר כזה בשום מדינה שמכבדת את עצמה בעולם. יש לי הרבה מה להגיד על כך, אבל זה לא ישנה כלום, וגם לא ממש בא לי להתעצבן, אז עדיף שאשתוק.

מה שנותר הוא לאחל לה ולספורטאים כמוה הצלחה בהמשך הדרך. הישג גדול. שאפו.

כי כדורגל זה ספורט שמחזיר את ההשקעה.

אני לא רואה כמות של אנשים שהולכים/צופים במשחקי ג'ודו לעומת כמות אנשים שצופים בכדורגל.

מי שכל כך מתבאס מה"זבל" בטלויזיה, שיילך לראות ערוץ 1.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא רואה כמות של אנשים שהולכים/צופים במשחקי ג'ודו לעומת כמות אנשים שצופים בכדורגל.

תתכונן, הכדורגל כפי שאתה מכיר אותו עומד להשתנות. בית"ר ירושלים הודיעה שהיא לא תשחק בשבתות. עוד קבוצות שרוצות לרכוב על הטרנד החדש גם כן פנו להתאחדות ודרשו לבטל את "רוע הגזירה" של משחקים בשבת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
באמת, נורא חשוב. אלופת עולם בספורט איזוטרי.

כל הכבוד לה, אבל באמת... לא ממש חשוב.

ספורט זה בידור. זה לא קשור לא למחאה החברתית ולא למצב בסוריה. זה אפילו לא צריך להיות באותה פסקה.

נו, ומה יש לנו פה חוץ ממלחמות, מחאה חברתית, והמצב בסוריה ?

לא באותה פסקה, כן באותה פסקה - כל הכבוד !

ומספיק חשוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

אנשים כבר מזמן לא רואים כדורגל בשביל הכדורגל, רק בשביל למלא ווינר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל הכבוד לה. באמת מפרגן. אלופת עולם זה לא בא ברגל. חבל רק שאנחנו אלופים בלהיות אלופי עולם אבל כשמגיעים לאולימפיאדה עושים במכנסיים

פורסם

החלוקה בארץ הזויה. הכדורגל קיבל מהמדינה (מדינה! לא משקיעים פרטיים) 14 מיליון שקל. הג'ודו? 4 מיליון. ולג'ודו יש הרבה הרבה יותר הישגים. אז למה המדינה מחלקת ככה את המשאבים שלה? לא יודע אבל אני כן יודע שיושבים למעלה עסקניים שלא מעניין אותם ספורט. רק הכסף שהם מקבלים.

וככה בעצם הכל נראה פה. במקום להשקיע בספורט מגיל צעיר. כדי להכניס לדור הצעיר ערכים של כבוד ושל מוסר עבודה (ועל הדרך גם להכניס לכושר את הבטטות כורסא שהרבה הורים מגדלים בבית) משקיעים בדברים דבילים, וגם התקשורת לא מתייחסת לדברים הללו ואין מודעות. חבל.

לירדן (שאני מכיר אישית לשמחתי) אני מאחל רק הצלחה! מישהי שבחו"ל לא באמת שמעו עליה עד לפני 4-5 שנים ואז פרצה בצורה יוצאת מן הכלל ולמעשה מייצגת את מירב הספורטאים בעולם (לא מצליחים בילדים-ג'וניור אבל פורצים בבוגרים) שהצילחו כבוגרים.

ישר כוח!

פורסם
החלוקה בארץ הזויה. הכדורגל קיבל מהמדינה (מדינה! לא משקיעים פרטיים) 14 מיליון שקל. הג'ודו? 4 מיליון. ולג'ודו יש הרבה הרבה יותר הישגים. אז למה המדינה מחלקת ככה את המשאבים שלה?

1. כי יש הרבה יותר צופים ומתעניינים בכדורגל (יותר מפי-3, שזה בערך ההפרש בתקציב).

2. יש יותר אנשים (כולל ילדים) שמשחקים כדורגל, במסגרות שונות וגם מחוץ להן (יותר מפי-3, שזה בערך ההפרש בתקציב).

3. המדינה צריכה להשקיע היכן שהאזרחים מקבלים תמורה, וזה לא בספורט ההישגי, אלא בספורט העממי. ההשגים הם פועל יוצא לזה, לדוגמא, שפותחים מרכזי אימון לגו'ודו לילדים ונוער

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...