Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קנו לי בקנייה אחת פריטי לבוש בסכום גבוה שאני לא רוצה לקבל ואני רוצה להחזיר אותם לחנות לקבל החזר כספי ולהחזיר לשולח. האם אפשרי?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למיטב ידיעתי אין שום בעיה בביטול עסקה של פריטי לבוש.

היו ביטלתי עיסקה באחת מהרשתות אופנה הגדולות וקיבלתי כסף בחזרה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לאחרונה קנו לי בקנייה אחת פריטי לבוש בסכום גבוה שאני לא רוצה לקבל ואני רוצה להחזיר אותם לחנות לקבל החזר כספי ולהחזיר לשולח. האם אפשרי?

יש מקומות שעם פתקי החלפה לא נותנים זיכוי אלא אם כן יש לך קבלה.

החזר כספי הוא עד 48 שעות עם הקבלה המקורית, אם אין לך את זו אז תשכח מהחזר כספי....

פורסם

הבעיה היחידה היא עם יטי לבוש תחתון (כולל בגדי ים וכו') שאסור לחנות לקבלם חזרה אם האריזה נפתחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם כאשר מחזירים את שווי הקניה, ברשתות הגדולות מחזירים בדר"כ באמצעי התשלום שבו הייתה הקניה.

ז"א אומרת שאם התשלום היה בכרטיס אשראי ההחזר יהיה גם בכרטיס אשראי, לפעמים גם יבקשו ממך להציג את כרטיס האשראי שבו בוצעה הקניה.

אם התשלום היה במזומן אזי עד סף מסוים יוציאו כסף מהקופה מעל אותו סף תקבל אחרי כשבוע/ים צ'ק לביתך, כאשר הצ'ק יהיה על שמך ולא ניתן להסבה.

לגבי ההחזרה עצמה כפי שציינו אי אפשר להחזיר פרטי לבוש תחתונים, ולא תוכל להחזיר בגדים אם אין עליהם את התוויות למינהם.

פורסם
הבעיה היחידה היא עם יטי לבוש תחתון (כולל בגדי ים וכו') שאסור לחנות לקבלם חזרה אם האריזה נפתחה.

לפי החוק, בגדי ים והלבשה תחתונה אסור להחזיר בכל מקרה. גם אם הם בתוך האריזה המקורית שמכילה מנעול.

בקשר לכל השאר אין שום בעיה: http://www.consumers.org.il/category/cases-for-no-annulment-rights

פותח"ש, גש לחנות ודרוש ביטול עסקה. אם הקונה המקורי רכש באשראי, יתכן שתצטרך להביא אותו איתך. כי מן הסתם לא יחזירו לך מזומן.

אני בטוח שגם אם עברו 48 שעות, תוכל לקבל החזר כספי במידה ותעמוד על שלך. (זכור שיש קנס. 5 אחוז או 100 שח. הנמוך מבניהם)

פורסם
הבעיה היחידה היא עם יטי לבוש תחתון (כולל בגדי ים וכו') .

חזיה גם נכלל? :wink:

yet-cobra.jpg

פותח"ש, גש לחנות ודרוש ביטול עסקה. אם הקונה המקורי רכש באשראי, יתכן שתצטרך להביא אותו איתך.

"קצת" לא לעניין להגיד למי שקנה לך מתנה, בא איתי לחנות שקנית את המתנה, תבצע החזר לכרטיס אשראי שלך ותן לי מזומן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"קצת" לא לעניין להגיד למי שקנה לך מתנה, בא איתי לחנות שקנית את המתנה, תבצע החזר לכרטיס אשראי שלך ותן לי מזומן.

צודק בהחלט.

זו כמובן לא הייתה הכוונה. רק אמרתי שייתכן ויהיה צורך להביא את הכרטיס או את בעליו. עם כל המשתמע.

זה גם תלוי באופי החנות והקטנוניות בה. אני יכול להגיד שיצא לי כבר להחזיר מזומן לאנשים ששילמו באשראי.

יש חברות שגם לא אכפת להן לאיזה אשראי יבוצע ההחזר, העיקר שיהיה באשראי.

העסקה שביטלתי אתמול הייתה מתנה מחברה שלי, קנתה לי שני מכנסיים וחולצת פולו.

הסברתי לה שחבל על הכסף כי כרגע ממש לא חסר לי בגדים, ורק בשבוע שעבר קנתה לי 3 חולצות. לקחתי את האשראי שלה וביצעתי החזר ישירות אליו.

אם היחסים עם נותן המתנה לא מאפשרים את הנ"ל, ניתן לנסות לגרום לאיש השירות לבצע את ההחזר לאשראי אחר.

במידה והעסקה שולמה במזומן, הבעיה נפתרה 8)

פורסם
חזיה גם נכלל? :wink:

yet-cobra.jpg

כמה פעמים אפשר להתנצל על כך שאני זקן ולא שולט במקלדת? במיוחד כעת, כאשר אני משתמש בנייד בלי המקלדת החיצונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זהו שאצלי זה האקסית קנתה ב1 million בגדים בשווי של בערך 3000 ש"ח פחות או יותר. נראה יום חמישי מה יהיה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לצערנו הרבה מקומות עדיין לא מחזירים כסף תמורת הפריטים,אלא מציעים זיכוי שתממש באותה חנות\רשת באותו זמן שתחזיר\מועד אחר.

ככה או ככה אתה חייב חשבונית\קבלה אחרת פשוט ייתנו לך מבט מתחמק :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אז זהו שאצלי זה האקסית קנתה ב1 million בגדים בשווי של בערך 3000 ש"ח פחות או יותר. נראה יום חמישי מה יהיה

פשוט תראה לה מי הגבר כאן ותקנה לה בגדים בחזרה ב-4000 ש"ח.

• תוכן חדש...