Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי בקרוב יחגוג יום הולדת שלושים.

לכבוד המאורע ולאור העובדה שהרדיו שלו באוטו כ"כ גרוע שאפילו לא קולטים בו גלגל"צ, החלטתי שרדיו חדש לרכב יכול להיות רעיון נחמד כמתנה.

התקציב: 800-1000 שקל.

אני מתלבטת כרגע בין שתי אפשרויות -

1. לקנות רדיו בלבד

2. לקנות רדיו + רמקולים אחוריים

במסגרת התקציב, באיזה אופציה היתם בוחרים? וכן, על איזה דגמים אתם ממליצים?

איכות השמע זה הדבר הכי חשוב וכמובן שיהיה חיבור AUX (חיבורי USB, Bluetooth גם יתקבלו בברכה)

כמו כן, האם יש חנות טובה לרכישת הדברים הנ"ל באיזור תל אביב?

עיזרו לעשות את חבר שלי שמח ביום ההולדת שלו :)

תודה,

ענבל

פורסם

התקציב לדעתי אמור להספיק לך, למשהו בסיסי

יעזור לדעת איזה סוג רכב זה?

קחי בחשבון שאת צריכה לקחת לו את האוטו להתקנה שתיקח בערך שעה.

שיהיה במזל טוב!

אגב, לשיפור איכות השמע - החלפת רדיו כנראה תשפיע מעט - או לא בכלל. אם מה שמדאיג אותך זה שלא שומעים טוב - אז לכי על רמקולים בלבד.

לגבי הקליטה של גלגל"צ - אם התכוונת להתבדח שהרדיו כל כך "מעפן" מבחינה טכנולוגית אז כן יהיה נחמד להחליף פאנל רדיו דיסק.

אם באמת יש בעיית קליטה - סביר להניח שזה בעיה באנטנה ולא בפאנל. החלפת פאנל רדיו דיסק עד כמה שאני יודע לא משפרת קליטה.

פורסם

1. מזל טוב.

2. כול הכבוד על המחשבה.

3. אם את רוצה להחליף רדיו למשהו איכותי ובהתחשב בתקציב, אני נייתי הולך על Pioneer 6450 / 6550.

הבדל הוא שדגם 6550 יותר חדש. אגב, אני אישית הייתי בוחר בדגם 6450 רק מסיבה של יש לו יציאת USB מאחורה.

אני בעד להעביר כבל לתא כפפות להסתיר התקן USB. פשוט לא אוהב כאשר משהו בולט ברדיו.

איכות שמע תהיה טובה ובכול מקרה זה לא יהיה נפילה.

מצד שני, במחיר כזה יש גם קלאריונים ואלפיינים מצויינים. תמתיני יום - יומיים, תאספי קצת רעיונות מפורום ותגשי לחנויות.

תזכרי שלרוב, חשוב אמינות המוכר, אבל אם רדיו הגיע לארץ דרך יבואן ראשי, את לא חייבת לשלם כפול על שם של חנות.

פורסם

אגב יכול להיות שאי אפשר לקלוט גלגלץ לא בגלל מצבו של הרדיו דיסק אלא בגלל בעיות אחרות (אנטנה, וכו').

אז קחי בחשבון שבמידה והוא לא קולט גלגלץ גם ברדיו החדש הבעיה היא באנטנה, תוודאי שמחברים אותה ובודקים לפני אם קליטת הרדיו או שתצטרכי לקנות Signal Booster לסדר את העניין.

JL Audio

פורסם

חבר'ה, לא ניראה לי שהיא כל כך מבינה מה זה SIGNAL BOOSTER וכד'ו.

התקציב שלך גבוה למדי, אני לא הייתי קונה רדיו דיסק ביותר מ500 ש"ח אם אני לא מתכוון להוסיף מגבר וכד'ו בעתיד.

אני הייתי ממליץ ללכת על PIONEER DEH2450UB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=814333

אם את שואלת אותי, TOMCAR זה אחלה מקום והמנהל בן אדם זהב, לפני שאת הולכת תתקשרי ותבררי אצלו אם המכשיר בא עם 3 שנים אחריות ואם הוא קיים במלאי.

ישאר לך מספיק כסף לפנק אותו ברמקולים, אפילו קומפוננט (= רמקולים + טוויטרים וקרוסאובר) ולדעתי זה ישמח אותו הרבה יותר מרדיו דיסק ב-1000 ש"ח.

הכסף אמור להספיק לך גם להתקנה של הרמקולים ורדיו דיסק.

אם תירצי תגיבי פה ונמליץ גם לרמקולים (קומפוננט)

• תוכן חדש...