Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר הורדת שירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש אתר\תוכנה מומלצת להורדת שירים מכל הסוגים- רוק, היפ הופ, פופ, אלקטרונית וכו', וכמובן יכול להוריד אותם באיכות גבוהה (עדיפות אפילו לאתר שיוריד בפורמט CD אבל גם MP3 ושות' יתקבלו בברכה).

תודה על ההמלצות!

נ.ב

אם זה עוזר אני מוריד סרטים דרך אתרים שמורידים ליוטורנט אבל לא מצאתי אתר ראוי שיכול להוריד שירים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי,

מחפש אתר\תוכנה מומלצת להורדת שירים מכל הסוגים- רוק, היפ הופ, פופ, אלקטרונית וכו', וכמובן יכול להוריד אותם באיכות גבוהה (עדיפות אפילו לאתר שיוריד בפורמט CD אבל גם MP3 ושות' יתקבלו בברכה).

תודה על ההמלצות!

נ.ב

אם זה עוזר אני מוריד סרטים דרך אתרים שמורידים ליוטורנט אבל לא מצאתי אתר ראוי שיכול להוריד שירים.

נסה את USENEXT. אני משתמש בה כבר כמעט שנתיים.

תוריד בפורמט FLAC.

פורסם

עדיין בטורנט, thepiratesbay.###

הם מאוד מוכרים ומחליפים סיומת כל כמה זמן, מעולים לאלבומים מחאים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שירים בודדים או אלבומים?

אני מוריד שירים בודדים מMP3SKULL אתה יכול לבחור גם איכות (שמשפיעה על גודל הקובץ). הורדה ישירה ללא צורך בתוכנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לכולם, שיחקתם אותה, אני אבדוק בבית.

אגב, thepiratebay מאוד מתקשה באיתור שירים, או במילים האחרות, אם זה קצת פחות פופולרי מהלהיט האחרון של ריאנה- כנראה שלא תמצא את זה שם.

פורסם

אם אתה מוריד MP3 אל תתפשר על פחות מ320KBPS וVBR,וודא גם שזה קודד עם LAME הכי עדכני :)

מצד שני אם ישך אוזן טובה,אתה תשים לב לדקויות באיכות ;)

היתה ונשארה SoulSeek.

לא מכיר,כן זוכר את ימי הקאזה,IMESH,וכל החביבים :oops:

תמיד השתמשתי ב REVCONNECT,מקור מצוין כמעט לכל סוג מוזיקה באנגלית (לא מוריד\משתמש בעברית בכלל) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

וא אתה רצה יש גם את YOUTUBE DOWNLOAD ואת YOTUBE TO MP3. שתיהן חינמיות ואת שתיהן תמצא בגוגל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שירים בודדים או אלבומים?

אני מוריד שירים בודדים מMP3SKULL אתה יכול לבחור גם איכות (שמשפיעה על גודל הקובץ). הורדה ישירה ללא צורך בתוכנה.

1++++ (5 תוים)

פורסם

איזה תותחים, תודה רבה!

אגב, אתר\תוכנה מומלצת להורדת אלבומים מלאים ו\או פסקולים של סרטים?

לצורך העניין, בין היתר אני רוצה להוריד את הפסקול של TRAINING DAY (עם דנזל וושינגטון, וכן, אני יודע שזה עתיק).

פורסם

RLSLOG.NET

יש שם שחרורים בערך של הכל. החל ממגזינים וספרים ועד למשחקים לאקסבוקס/מחשב. ההורדות בתגובות שבתוך הכתבות.

יש חיפוש, או שיש בצד ימין לשוניות, ותחת מוסיקה מופיעה הלשונית אלבומים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...