Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 458 ספציילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת. אני מבין אם תגיד את זה על פורשה, אני מבין אפילו במקרה של למבורגיני, אבל פרארי? החברה שהביאה לנו את הFF?

Ferrari%2BFF.jpg

ותודה שהם הביאו כי בשבילי זו הצורה הכי מחרמנת שיש להם בליין.

אתה מתחרמן מרכב בצורת נעלי פלדיום?

Opel Adam S 2017

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי מבחינה עיצובית. שום דבר מיוחד. ה-FF הייתה חידוש מעניין ומשם הם חזרו לקו הקבוע. גם למבורגיני אגב. אני לא אומר שהמכוניות לא טובות, ואני לא מתייחס לנתונים מכניים. מן הסתם שכל דגם שיוצא יהיה קצת יותר מהיר מהקודם, או קצת יותר טוב במשהו אחר, אבל זה לא מה שמטריד אותי. שייצרו משהו קצת שונה, אני אפילו לא יודע מה, אבל כבר לא עושה לי את זה לראות קרקר שטוח ואדום עם סוס מודבק עליו. הFF הייתה הדבר הכי גדול (מבחינה עיצובית) שפרארי עשו בשנים האחרונות. חבל שהם לא ממשיכים בכיוונים דומים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה מתחרמן מרכב בצורת נעלי פלדיום?

לא ממש הבנתי מה דומה לפלדיום אבל אם רועי מתכוון לרכב עם חרטום ארוך ושמסתיים מיד לאחר תא הנוסעים, אני מסכים איתו.

Jaguar_E-Type_(16.06.2007).jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אני חושב שה-FF היא תאונה עיצובית?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה לא היחיד.

גם הפנאמארה (הראשונה במיוחד) היא צפרדע עיצובית לא קטנה.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

אני חושב שהאנטי לעיצוב הוא בעיקר בהקשר של פרארי ושבירת מסורות ברכב הזה.

אני ממש לא בטוח שהיינו שומעים ולו תלונה אחת אם הרכב הזה היה ה, בא נגיד, GTR או הג'נסיס קופה החדשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

FF היא לא תאונה עיצובית, ממש לא. ייתכן כי בעיני חלק מהאנשים היא לא תמצא חן, אני אישית מחבב.

לגבי הפאנאמרה זה כבר סיפור אחר. אני חושב שהזווית היחידה ממנה הפורשה הזו נראית טוב היא מקדימה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בגירה - לדעתי גם וגם. כשראיתי אותה בתמונות חשבתי: "WTF? פרארי סטיישן על גבול הברלינגו?" אח"כ ראיתי אותה במציאות ואמרתי לעצמי: "ואלה, היא באמת מכוערת".

לגבי הפאנאמרה - בהחלט תאונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שאיש הזוחלים מעלי אמר.

אגב, גם אני בהתחלה לא אהבתי את הרכב (ה-FF) כי בתמונות נראה משהו "לקוי" בפרופורציות, כשפוגשים את הרכב במציאות מגלים שדווקא יש לפרופורציות האלה משהו מאוד סקסי ושהעיצוב הכללי בכלל לא רע.

אבל שוב, זו היתה יציאה מהקופסא, טבעי שיהיו לא מעט שלא יאהבו אותה, אבל בשורה התחתונה זה נחשב לעוד רכב מוצלח של פרארי כי לא חסרים אנשים שהזמינו אותו ועשו בו שימוש בטכנולוגית הנעה כפולה שנחשבת לסופר מתקדמת ואפילו יותר חשוב ברכב כזה- היא סופר קלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נרענן את השרשור עם כמה תמונות:

שימו לב לשינויים בעיצוב הפרונט:

Ferrari-458-Speciale-fotoshowImage-a639a6b1-711341.jpg

דיפיוזר בולט הצטרף לחגיגה ותצורת השלושה אגזוזים של ה"איטליה" פינתה את מקומה ל-2 יציאות מפלט אימתניות (וקונבנציונליות, יחסית):

Ferrari-458-Speciale-fotoshowImage-7677d40c-711342.jpg

אהבתי את העובדה שפנים הרכב לא נראה ספרטני בצורה קיצונית (עם ריתוכים גלויים, לפחות לפי תמונה זו):

Ferrari-458-Speciale-fotoshowImage-87ce11d7-711346.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הרכב חוקי לכביש או שהוא רק למסלול?

כי אם כן, יהיה נחמד לראות אותו גם פה בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...