Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כידוע לכם או לחלק מכם הזמנתי מכונת פולישר לרכב אך עוד לא קיבלתי אותה, ועדיין אין לי שום מוצרי פוליש לעשית הפוליש עצמו, עם איזה חומר מומלץ לעשית הפוליש עצמו? איזה אוטם צבע? ועזרים נוספים..

אשמח אם תעשו לי רשימה קטנה של קנית מוצרים + מאיפה ניתן לרכוש אותם, עדיפות לרשימה צנועה..

יש לי רכב ישן ואני חושב לעשות לו קצת פחחות וצבע (לא אני, הפחח) בחלק מהמקומות ורק אחריזה לבצע את הפוליש.

יש לי את המוצר הזה, איך הוא? קניתי אותו מיזמן ולא השתמשתי אומרו לי הוא טוב להברקת הרכב מה אתם אומרים?

520f19020dc8b.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אתה צריך פוליש נוזלי למכונה

אני בספק אם תקבל תשובה חד משמעית האיזה חומר להשתמש

המגוון ענק וכל אחד מעדיף חומר אחר מסיבות כאלו ואחרות

פורסם

1. למתחילים בפוליש יש את המוצרים המצויינים למשתמש הביתי -וגם זולים :

ultimate compound

+

ultimate polish

2. הבקבוק הכחול הוא ווקס .

ייעודו להגן על הצבע ממפגעי מזג האוויר וכדומה .

פורסם

יש כמה סוגי פוליש, השאלה איזה תוצאה אתה רוצה להגיע, אפשר להתחיל מפוליש ממש גס, להורדת סווירלים, לעשות פוליש פחות גס ואז פוליש עדין לפיניש, זה במידה ואתה רוצה פוליש רב שלבי.

אפשר לעשות פוליש חד שלבי - כלומר לא גס מידיי ולא עדין מידיי וזאת על מנת לקבל ברק יפה ולהוריד מעט מהפגמים בצבע.

כמו כן זאת שאלה של תקציב, כמה כסף אתה מוכן להשקיע בחומרים?

פורסם
יש כמה סוגי פוליש, השאלה איזה תוצאה אתה רוצה להגיע, אפשר להתחיל מפוליש ממש גס, להורדת סווירלים, לעשות פוליש פחות גס ואז פוליש עדין לפיניש, זה במידה ואתה רוצה פוליש רב שלבי.

אפשר לעשות פוליש חד שלבי - כלומר לא גס מידיי ולא עדין מידיי וזאת על מנת לקבל ברק יפה ולהוריד מעט מהפגמים בצבע.

כמו כן זאת שאלה של תקציב, כמה כסף אתה מוכן להשקיע בחומרים?

תראה יש מקום אחד בדלת הימנית אחורית שאני חייב פוליש חזק שם, הסיבה היא שפעם היה לי שם שיפשוף, וזה נורא ביאס אותי אז התחלתי לחפש מה לעשות עם השיפשוף הזה..

אז כמובן שאני גאון גדול הזמנתי ספרי צבע לפי מספר הרכב שלי, ולקה שקופה, והתחלתי לצבוע את הדלת, זה אומנם יצא אותו צבע, וזה השלים את הצבע של השריטות, אבל זה יצא צבע מאט כזה ולא מבריק כמו שאר הרכב, אני חושב שאני צריך לעשות שם פוליש רציני יותר עד להורדת שכבה ולהחזיר את הברק שנעלם בעזרת עוד איזה אויזר שתמליצו לי עליו.

שאר האוטו לא כזה קריטי אני יכול לעשות פוליש יותר עדין.

ואני חושב לצבוע מחדש שתי חלקים ברכב שקיבלו מכת פח קטנה.

התקציב לא מוגבל, אבל אני פשוט רוצה חומרים מספיק טובים לביצוע העבודה, לא הכי יקרים וטובים שיש בשוק, אבל כאלה שידועים שמומלצים ושאפשר להוציא מהם תוצאות טובות.

טוב בדלת יש גם כמה מכות פח אני לא יודע עד כמה פוליש יעזור, אני חושב אולי צריך כבר פחחות.

3rknmy5itn2y.jpg

tgzywaznlirz.jpg

פורסם
1. למתחילים בפוליש יש את המוצרים המצויינים למשתמש הביתי -וגם זולים :

ultimate compound

+

ultimate polish

2. הבקבוק הכחול הוא ווקס .

ייעודו להגן על הצבע ממפגעי מזג האוויר וכדומה .

הבאתה שמות של שני מוצרים, איך אני יודע במה להשתמש קודם? מה תפקיד של כל אחד מהם?

תן קצת יותר פרטים לגבי שני החומרים האלה.

פורסם
הבאתה שמות של שני מוצרים, איך אני יודע במה להשתמש קודם? מה תפקיד של כל אחד מהם?

תן קצת יותר פרטים לגבי שני החומרים האלה.

לפי הסדר שהוא כתב

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Compound.html

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Polish.html

פורסם

אני חושב שיותר יתאים לי הפוליש גס הזה, האם לאחר העבודה אם הפוליש גס הזה, אני יהיה יכול לעבור עם הבקבןק הכלןך הזה שהעתי תמונה שלו בעמוד הראשון להברקת הצבע? הבנתי שמדובר בחברה טובה, הוא גם היה כל כך זול, האם אני יכול להסתפק בו לסיום? לאחר הפוליש הגס?

אבל מזה שרשם ''נחשב לפוליש גס יעיל במיוחד, הן בעבודה עם מכונה והן בעבודה ידנית''

מזאת אומרת שזה מתאים לעבודה ידנית? כל הקטע של מכשיר הפוליש זה שהוא מחדיר את החומר בצורה טובה יותר ומביא לתוצאות מעולות.

אז איך זה מתאים לעבודה ידנית מה אני ימרח את זה עם מטלית זה גם טוב? אני מחפש משהו רציתי עבור הדלת לפחות, משהו שיוריד שכבה, לשאר האוטו אולי זה כן יתאים.

פורסם

מגוויארס 101 compound ואז polish 205 בווקסים האיתי ממליץ ווקס למכוניות כהות סידרה חדשה. או מנזרנה FG400 לאחר 4000 ואז ווקס color lock carnauba.

פורסם
מגוויארס 101 compound ואז polish 205 בווקסים האיתי ממליץ ווקס למכוניות כהות סידרה חדשה. או מנזרנה FG400 לאחר 4000 ואז ווקס color lock carnauba.

אולי קצת הסבר על כל דבר מזה?

תודה על העזרה, אבל אתה זורק לי פה שמות של מוצרים שאני פעם ראשונה שומע עליהם..

אשמח גם ללינקים ומה השימוש של כל מוצר, אני באמת צריך את כל השמות מוצרים שהבאתה פה? או שאני יכול להסתפק בכמות קטנה יותר?

אני בטוח שאני לא חייב כל אחד מהמוצרים שהבאתה שם, אז בבקשה בוא נעשה רשימה מסודרת.

אז בנתיים זה מוצר שניראה לי טוב לפוליש Meguiar's Ultimate Compound

הלאה עשיתי פוליש מה אחריזה? בבקשה דבר דבר עם קצת הסברים שאני ידע מה הולך, תודה.

פורסם
אולי קצת הסבר על כל דבר מזה?

תודה על העזרה, אבל אתה זורק לי פה שמות של מוצרים שאני פעם ראשונה שומע עליהם..

אשמח גם ללינקים ומה השימוש של כל מוצר, אני באמת צריך את כל השמות מוצרים שהבאתה פה? או שאני יכול להסתפק בכמות קטנה יותר?

אני בטוח שאני לא חייב כל אחד מהמוצרים שהבאתה שם, אז בבקשה בוא נעשה רשימה מסודרת.

אז בנתיים זה מוצר שניראה לי טוב לפוליש Meguiar's Ultimate Compound

הלאה עשיתי פוליש מה אחריזה? בבקשה דבר דבר עם קצת הסברים שאני ידע מה הולך, תודה.

Ultimate Compound (חיתוך ) - נועד להסרת שריטות קלות , סווירלים \ הולגרמות,כתמי מים קשים על ידי "חיתוך " משכבת הצבע .

ultimate polish ( שלב פיניש \ סופי ) - מחזיר לצבע את הברק , מסיר סוורילים , מותיר אפקט "מראה " .

** הייתרון במוצרים האלו ^ :

1. זמן עבודה ארוך יותר

2. אתה יכול להפסיק בכול זמן שאתה רוצה את הפוליש (במידה ואתה מרוצה מהתוצאה ) ולעבור לחלק אחר .

בגלל זה הם ידידותיים למשתמש הביתי\המתחיל .

אחרי כול זה ^ , אתה צריך ליישם ווקס \ אוטם .

פורסם

תודה.

אז אני עושה פוליש עם Ultimate Compound

ואחרכך ultimate polish להחזרת הברק של הצבע.

ואז לא הבנתי אותך שאתה אומר ''צריך ווקס \ אוטם'' , מזותומרת? צריך ווקס או אוטם או גם וגם? הרי ultimate polish הוא החומר להחזרת הברק לא? אז למה וואקס?

אוטם אני מבין לשמירת הצבע, ש ד''א גם אותו מחדירים עם מכונת פוליש?

ועל איזה אוטם טוב אתם ממליצים לשימור הצבע?

עדיף ואפילו מומלץ לעשות את כל העבודה עם המכונה? או שאת האוטם צבע עדיף בלי מכונה?

פורסם
תודה.

אז אני עושה פוליש עם Ultimate Compound

ואחרכך ultimate polish להחזרת הברק של הצבע.

ואז לא הבנתי אותך שאתה אומר ''צריך ווקס \ אוטם'' , מזותומרת? צריך ווקס או אוטם או גם וגם? הרי ultimate polish הוא החומר להחזרת הברק לא? אז למה וואקס?

אוטם אני מבין לשמירת הצבע, ש ד''א גם אותו מחדירים עם מכונת פוליש?

עדיף ואפילו מומלץ לעשות את כל העבודה עם המכונה? או שאת האוטם צבע עדיף בלי מכונה?

צריך ווקס או לחילופין אוטם בשביל שיהיה על הצבע הגנה ממפגעים .

ultimate polish מחזיר את הברק וממלא סווירלים אבל הוא לא מגן על הצבע .

אם לא תשים אחריו ווקס , למעשה הצבע שלך ללא הגנה .

אני משתמש בווקס הזה :

http://www.autostore.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-Meguiar-s-Gold-Paste-Wax.html

דווקא מרוצה ממנו למרות שאני רוצה לנסות את ה- black wax החדש .

יש מגוון מחירים לווקסים השונים .

• תוכן חדש...