Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

מושבי עור, עם מה מנקים אותם?

ריפוד ריצפה - עם מה מנקים ואיך?

יש פתרונות להוריד כתם עיקש וקטן שהאמת מכוסה בשטיח , ניראה כמו של קפה מהריפוד?

מגנזיום, מה מומלץ להשתמש ?

קניתי שמפו לרכב של אמריקן איגל, סביר לא?

מומלץ משהו ספציפי אחר?

דשבורד מפלסטיק, עם מה מומלץ להשתמש?

מן הסתם אני יזכר בעוד דברים ואשתף.

בגדול רכב מדהים, תחושת נסיעה נעימה ביותר, צריכת דלק סבירה מאוד יחסית לגודל מושבי עור, מערכת סאונד מצויינת, בגאז' גדול מאוד ממה שהיה לי קודם.

תודה למשיבים.

פורסם
לה"ו

מושבי עור, עם מה מנקים אותם? קנה תכשיר לחידוש וניקוי ספות עור ,נקנה בפינת מסתור לראות שהכול בסדר והמשך הלאה,הטיפול בניקיון מושבי עור ברכב בדומה לספות עור רוב הזמן נעשב באופן ידני .

הניקיון נעשה באופן ידני בשביל שלא תגרום לשריטות בעור . שים לב , צבעים כמו בז או לבן עמידים יותר , לכן חשוב קודם להשתמש בפינת מסתור.

ריפוד ריצפה - עם מה מנקים ואיך? יש המון אפשרויות הראשונה,

לוקחים קצף ניקוי לשטיח מרססים משפשפים עם מברשת ניקוי בעדינות ושואבים

השיטה השניה ,

לוקחים אבקת כביסה ממיסים במים ,שמים קצת על השטיח משפשפים בעדינות ,ושואבים כל זה במידה ויש לך שואב, ששואב מים.

אם יש לך קיטור תשתמש בוא גם, ועם יש לך מברשת רכה, שפשף קצת יותר חזק,ועם עדיין הכתם עקשן ,הייתי ממליץ לך לרכוש all purpose cleaner עושה עבודה נפלאה,(מכל סופר ניתן לרכוש אחד כזה) דלל אותו ושים בשפריצר , שפשף ,ותשאב או תספיג את זה במטלית כול שהיא .

יש פתרונות להוריד כתם עיקש וקטן שהאמת מכוסה בשטיח , ניראה כמו של קפה מהריפוד? אם המיץ, היין, החלב, הקפה,ושאר המשקאות מצאו מקומם על המרבד: כשמדובר בשטיחים העשויים צמר טבעי נסה את המתכון הבא: רסס את הכתם בחומר ניקוי כלשהו ונגבו במטלית יבשה. שפוך קצת חומץ, נגב ושוב חומר ניקוי לסירוגין. לבסוף, שטוף את הכתם במים פושרים, נגבו במטלית יבשה והנה, נפתרה הבעיה. בשטיחים מצמר סינתטי - מומלץ להמתין כ-15 דקות בין פעולה לפעולה ולאחר הניגוב במים פושרים, לתת לשטיח להתייבש כשעה. פתרון נוסף, זמין וזול: הוא להשתמש בקצף גילוח על הכתם ולשפשף היטב. לבסוף שטוף במים

מגנזיום, מה מומלץ להשתמש ? כל חומר לניקוי מגנזיום ,לא הגדרת תקציב ומה רמת הניקיון שאתה מחפש,אבל אני הייתי ממליץ לך לקנות גלון של מגיווריס , או נוזל אחר רק שיהיה מיועד לגנטים , בגלון , כי זה ניגמר מהר שלא תקנה בטעות מסיר שומנים אדום למה זה הורס את הגאנט

בתור התחלה ממליץ לך לקנות ,מאוטו דיפו נוזל ירוק כזה למגניום ,עושה עבודה לא רעה.

קניתי שמפו לרכב של אמריקן איגל, סביר לא? אני מניח שזה השמפו שבפנים יש נוזל בצבע ירוק זוהר כזה, תקן אותי עם אני טועה.

השמפו הזה לא משהו אבל ,פחות מהסביר, בתוספת של עוד 10 שח יכלת לקבל כמות יותר גבוהה וסבון יותר איכותי אני ממליץ על The Treatment 1.9L ניתן לרכוש מאוטוסטור או טרטאל ווקס מאוטו דיפו או לא מייצר קצף אבל הוא בהחלט מנקה את האוטו ומשאיר ריח לא רע, שכנה אחת השאירה לי את הטלפון שלה , אבל זה לא קשור , לנושא חחחחח, אני עכשיו משתמש ב The Treatment ריח למון נהדר וברק לא רע

מומלץ משהו ספציפי אחר? ^^^

דשבורד מפלסטיק, עם מה מומלץ להשתמש? לא להשתמש בספרי לניקוי ,יש בו שמן והוא מטגן את הדשבורד ואת הפלסטיקה גורם לפיצוצים, ממליץ לך על תחליב חלב לדשבורד, תוכל לקנות חומר סקאי מאוטו דיפו ,בקבוק אדום כזה גם מנקה גם משאיר שיכבת הגנה, לא מטגן את החלקים ,אפשר להשתמש גם במוצר של carplan נסה לעבוד על פלסטיקה קרירה זה עדיף

מן הסתם אני יזכר בעוד דברים ואשתף.

בכייף בשביל זה הפורום קיים.

בגדול רכב מדהים, תחושת נסיעה נעימה ביותר, צריכת דלק סבירה מאוד יחסית לגודל מושבי עור, מערכת סאונד מצויינת, בגאז' גדול מאוד ממה שהיה לי קודם. אני לא אוהב יונדאי , אבל תתחדש ותהנה,

תודה למשיבים.

תוכל לעיין באתר הזה

http://www.autostore.co.il/ יש המון מוצרים נחמדים

ועם תרצה יש לי גם אתרים של חו"ל

אבל בתור התחלה תקנה לך מוצרים בסיסים, כי אין לזה סוף

תעשה השוואות מחיר וזהו בגדול

בהצלחה .

OREN123456

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

יש לך כל כך הרבה פוסטים שפתחו על נושאים כאלה, למה לא לחפש לפני ??

ולמה להשתמש בשמפו הכי פשוט, תקנה משהו שיתן לך תוצאה ולא סתם ״זבל״.

באמת לא מבין את הראש שלך למה לקנות את החומר הכי פשוט שיש, שבנוסף אתה מחפש מכונת פוליש ורוצה להשקיע.

פורסם
יש לך כל כך הרבה פוסטים שפתחו על נושאים כאלה, למה לא לחפש לפני ??

ולמה להשתמש בשמפו הכי פשוט, תקנה משהו שיתן לך תוצאה ולא סתם ״זבל״.

הוא כנראה לא ידע שאמריקן איגל זה שמפו פשוט, זה מה שהמוכרים ממליצים בדר"כ

אל תאשים סתם.

אמריקן איגל זה לא זבל , כ-950 חנויות בארה"ב וקנדה, מכירה ברחבי הארץ, באמצעות הרשתות אוטו דיפו, אייס, הום סנטר ושופרסל, וכן במוסכים ותחנות דלק, בהיקפים של עשרות מיליוני שקלים בשנה.

היה לי את השמפו הזה הוא שמפו נהדר לריצוף הבית ולעוד שימושים אחרים.

בתור התחלה אין צורך שיקנה את הטוב ביותר ,המלצתי לו על שמפואים , מעל לסבירים במחיר זהה למוצר שמפו איגל,

בקשר לחיפוש אתה צודק ,אבל צא מנקודת הנחה שהוא רצה לשמוע אולי על חידושים בתחום

לא צריך לתקוף ישר , צריך לקבל כל חבר פורום בסבר פנים יפות ,להסביר לו בצורה יפה ומנומסת ,ולא בצורה בוטה ,וזלזלנית

אני לא מתכוון ספציפית אלייך אלה לכולם , כי ככה כולם מתחילים ואז גדלים

בהצלחה לכולם שיהיה לך המשך יום מלבלב

ד"א השמפו של אמריקן איגל מצויין לשלשת ציפורים

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

לה"ו

אורן היקר, תודה על הפירוט המסודר, אעקוב אחרי מה שכתבת בהזדמנות הראשונה שתצא לי לנקות את האוטו ולהבריק אותו, אתה צודק בקשר לשמפו לרכב אני גר באיזור אשקלון ובאמת שאין כאן כמדומני מוצרי ניקוי ברמה כמו שיש באוטוסטור וכו'

הייתי זקוק למשהו בשביל עבודה ראשונית לרכב חדש, קפצתי לאוטודיפו וזה מה שהומלץ( "כולם אותו דבר, נאמר לי ײ)

ישבתי היום כמעט 6 שעות על הרכב, השתמשתי בגרניק החדש שקניתי, הוא מצויין.

תמונות יפורסמו בהמשך.

אורן, רשמים מפורטים בהמשך, כולל וידאו של העסק כמו שביקשת!

בהמשך שילבתי אותו עם ה כאילו סנואו פואם שיש בערכה, זה סביר מאוד אבל ממש לא סנואו פואם כמובן, יש קיט מצויין שנמכר בעליבבה תמורת 100 שקל בלבד, יש סרטון של זה ביומיום של כימיקל גייס.

אחרי זה באמת השתמשתי בחומר מתחלב לדשבורד, עשה עבודה טובה, כמובן שאיבת אבק רצינית, ניסיתי לנקות איתו גם את הריפוד עור, היה טוב אבל יש עוד עבודה עליו.

לסיום יצאה תוצאה משביעת רצון, הרבה מחמאות מהמשפחה בשביל ההתחלה, בהמשך נעשה קניה מאוטוסטור ושות' ונשתדרג קצת!

פורסם
הוא כנראה לא ידע שאמריקן איגל זה שמפו פשוט, זה מה שהמוכרים ממליצים בדר"כ

אל תאשים סתם.

אמריקן איגל זה לא זבל , כ-950 חנויות בארה"ב וקנדה, מכירה ברחבי הארץ, באמצעות הרשתות אוטו דיפו, אייס, הום סנטר ושופרסל, וכן במוסכים ותחנות דלק, בהיקפים של עשרות מיליוני שקלים בשנה.

היה לי את השמפו הזה הוא שמפו נהדר לריצוף הבית ולעוד שימושים אחרים.

בתור התחלה אין צורך שיקנה את הטוב ביותר ,המלצתי לו על שמפואים , מעל לסבירים במחיר זהה למוצר שמפו איגל,

בקשר לחיפוש אתה צודק ,אבל צא מנקודת הנחה שהוא רצה לשמוע אולי על חידושים בתחום

לא צריך לתקוף ישר , צריך לקבל כל חבר פורום בסבר פנים יפות ,להסביר לו בצורה יפה ומנומסת ,ולא בצורה בוטה ,וזלזלנית

אני לא מתכוון ספציפית אלייך אלה לכולם , כי ככה כולם מתחילים ואז גדלים

בהצלחה לכולם שיהיה לך המשך יום מלבלב

ד"א השמפו של אמריקן איגל מצויין לשלשת ציפורים

אורן הבחור פתח כמה וכמה אשכולות, נאמר לו לעשות חיפוש,אבל זה לא העיקר פה.

אם תמצא דייטלר אחד שמשתמש בשמפו של אמריקן איגל אני יחזור בעצמי בקשר ל״זבל״.

פורסם
אורן הבחור פתח כמה וכמה אשכולות, נאמר לו לעשות חיפוש,אבל זה לא העיקר פה.

אם תמצא דייטלר אחד שמשתמש בשמפו של אמריקן איגל אני יחזור בעצמי בקשר ל״זבל״.

אתה צודק הבחור פתח אשכול על "גרייניק", אך עם היית מעיין יותר בקפידה ,היית רואה שהוא שאל לגבי מכונת שטיפה בלחץ ספציפית האם משהוא קנה/ניסה אותה ,חוות דעת, המלצות,

דבר שני הוא פתח עוד אשכול על עזרה ויעוץ על דיטיילנג , הוא רצה לראות איזה חידושים יש בתחום , לבסוף הוא כנראה לא קיבל תשובה מספיק מהירה , והלך לאוטו דיפו.

המוכרים באוטו דיפו,לא יודעים כלום מהחיים שלהם מזל שאת השרוכים של הנעליים יודעים לקשור,

ואני כנראה לא הייתי פה בפורום/לא ראיתי את הפוסט להגיד לו לקנות את שמפו טפלון של דופון , לבנתיים

בוא נסכים שנינו על דבר אחד ונפתור את הסוגיה בנינו כי אני לא אוהב להתווכח .

אמריקן איגל , יותר טוב מי סבון כלים לשימוש של שטיפת רכב? (כן).

אמריקן איגל ,למקרה חירום שאין תכשיר אחר ולא מזיק לרכב ,טוב להורדת כתמי פירות/כתמי עצים למינהם, הפרשות ציפורים ? (כן).

אני מסכים איתך שהוא שמפו נכות ,אבל הוא בגדר הסביר , אבל הוא מסיר כל לכלוך או אבק במידה על הרכב , ועדיף אותו על שמפו פינוק/ שמפו אחר שלא נועד לשימוש על הרכב .

תחשוב מה שבא לך נשמה אני לא בא להתווכח אני בא לעזור פה בפורום ולתת את חוות דעתי, עם הרגשת שהייתי תוקפני מידי בתגובה הקודמת שלי אני מתנצל,

תודה .

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

אכן, אורן, הוציא לי את המילים מהפה, הייתי חייב משהו ל s. O. S ולכן הוא נרכש, שוב, זאת מטרת הפורום, ללמוד ולהחכים, זאת לא דת חדשה, פשוט ידע שכל פעם נרכש עוד ועוד בשביל להגיע לתוצאות אופטימליות.

בואו נחזור לחייך ונתמקד בלעשות ולהגיב בחיובי, אפרופו חודש אלול ;)

אני מודה לכולם על העזרה והלמידה, שנמשיך כך.

פורסם
אתה צודק הבחור פתח אשכול על "גרייניק", אך עם היית מעיין יותר בקפידה ,היית רואה שהוא שאל לגבי מכונת שטיפה בלחץ ספציפית האם משהוא קנה/ניסה אותה ,חוות דעת, המלצות,

דבר שני הוא פתח עוד אשכול על עזרה ויעוץ על דיטיילנג , הוא רצה לראות איזה חידושים יש בתחום , לבסוף הוא כנראה לא קיבל תשובה מספיק מהירה , והלך לאוטו דיפו.

המוכרים באוטו דיפו,לא יודעים כלום מהחיים שלהם מזל שאת השרוכים של הנעליים יודעים לקשור,

ואני כנראה לא הייתי פה בפורום/לא ראיתי את הפוסט להגיד לו לקנות את שמפו טפלון של דופון , לבנתיים

בוא נסכים שנינו על דבר אחד ונפתור את הסוגיה בנינו כי אני לא אוהב להתווכח .

אמריקן איגל , יותר טוב מי סבון כלים לשימוש של שטיפת רכב? (כן).

אמריקן איגל ,למקרה חירום שאין תכשיר אחר ולא מזיק לרכב ,טוב להורדת כתמי פירות/כתמי עצים למינהם, הפרשות ציפורים ? (כן).

אני מסכים איתך שהוא שמפו נכות ,אבל הוא בגדר הסביר , אבל הוא מסיר כל לכלוך או אבק במידה על הרכב , ועדיף אותו על שמפו פינוק/ שמפו אחר שלא נועד לשימוש על הרכב .

תחשוב מה שבא לך נשמה אני לא בא להתווכח אני בא לעזור פה בפורום ולתת את חוות דעתי, עם הרגשת שהייתי תוקפני מידי בתגובה הקודמת שלי אני מתנצל,

תודה .

היה לו גם אשכול בקשר לפולישר של יונדאי, תקנו אותי אם אני טועה.

וחס וחלילה, אני גם לא בא מתוך כוונה להתווכח\לריב.

אני בדיוק כמו כולם, מנסה ללמוד כמה שיותר.

פורסם

אוי אוי תקרא שוב את האשכול על הפוליש

הוא חיפש המלצה על מכונה וקניה קבוצתית!

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם
אני יודע שיש חברה בשם RUN CAR הם באים עד הבית ומנקים

ראיתי תמונות נראה לא רע בכלל

תודה, את האמת התחלתי ניקיון לריפודים עם חומר שהפתיע אותי ממש, בשל החוסר בהמלצות עליו דווקא לניקיון עור, נקרא stp מנקה ריפודים. לא הומלץ עליו במיוחד לעור, ניקיתי איתו ביום שישי לפני כניסת שבת, ואני פשוט אשאיר לכם את התמונות להחליט לבד...

• תוכן חדש...