Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני מחבר את התנור הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מביך, אבל שיהיה...

קיבלתי תנור היום, משום מה נראה לחברה המיצרת הגיוני לחלוטין לשלוח אותו עם כבל כח חשוף.

את הקצה של התקע אני יודע לסדר בלי בעיה, החלק שקצת בלבל אותי היה החיבור לתנור עצמו.

לצערי אין לי תמונה מאחר והסתכלתי עליו בבוקר וחשבתי לעצמי "כאב ראש... אגיע לזה בערב" ובמהלך היום הגיעה המחשבה להעלות את השאלה על גבי הפורום. בטוח שיש כאן מי שידע לעזור, אז ניסיתי לצייר.

את הצבעים אני לא זוכר, אבל פחות קריטי כי לא מדובר כאן באיזה כבל הולך לאן, אלא למה התכוון המשורר בציור- אז המספר של הכבלים יספיק. בערב אנסה גם לצלם.

בגדול: כבל מספר אחד, מופיע באיור שהוא מסתלסל מסביב לשלושת הברגים, השאלה לאיזה מהם הוא מתחבר? לעליון והשאר משמשים כחיזוק אחיזה? או שמא בגישור לכל השלושה?

כבל מספר 2: ישנם לוחיות נחושת המחברות בין 2 הברגים, מה אני עושה עם זה? מחבר לבורג אחד ומשאיר את הדיסקיות? שוב עניין של גישור?

תודה לכולם

(לא, אין מדריך לחיבור מעבר לציור לצערי..)

1.png

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא משנה איזו תשובה יתנו לך פה, גם אם יעלו וידאו עם הסבר מפורט, זה לא רלוונטי.

כל עוד אתה לא הולך לפי הוראות יצרן או יבואן רשמיות, האחריות עלולה להיות בסכנה.

אם מחר חלילה יש שריפה והתקלה נובעת מהחיבור שלך, מה תגיד - שאלתי בפורום?

נסה לקבל סכמת חיבור מהיבואן או למצוא manual של היצרן באינטרנט לשם כסת"ח.

אם זה לא תנור חדש ואין אחריות, סבבה - המתן לתגובות הבאות.

פורסם

ניסיתי לחפש הוראות און-ליין ללא הצלחה. הדגם הוא אפולו 650.

לגבי הסכמה- אז זהו, שזאת הסכמה שהגיעה עם התנור. השאלה שלי איך מפרשים אותה והאם הגיוני שמדובר בגישור בין שלושת הברגים או ששני הברגים הנותרים נועדו לקיבוע בלבד, ומה נסגר עם דסקיות הנחושת?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
לא משנה איזו תשובה יתנו לך פה, גם אם יעלו וידאו עם הסבר מפורט, זה לא רלוונטי.

כל עוד אתה לא הולך לפי הוראות יצרן או יבואן רשמיות, האחריות עלולה להיות בסכנה.

אם מחר חלילה יש שריפה והתקלה נובעת מהחיבור שלך, מה תגיד - שאלתי בפורום?

נסה לקבל סכמת חיבור מהיבואן או למצוא manual של היצרן באינטרנט לשם כסת"ח.

אם זה לא תנור חדש ואין אחריות, סבבה - המתן לתגובות הבאות.

צודק.

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו, זה שהתנור מיועד גם לעבודה תלת פזית, הגישורים באים להתאים אותו לעבודה חד פזית.

מאיפה התנור הגיע אליך? חדש ?

אם אתה יכול תסיר את הגישור ותנסה לבדוק התנגדיות עם רב מודד כדי לזהות מה מתחבר למה.

אבל כמובן שים לב למה שאמר Derish

פורסם

אם הבנתי נכון אז מדובר בתנור חדש מהחנות, אם אני צודק אז השירות לקוחות שלהם צריך לטפל בזה.

מה גם שלרוב הם שולחים טכנאי "להתקין" את התנור ולאשר תוקף אחריות ככה שעוד סיבה למה לא להתעסק בזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...