Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאכל'ס, אני רוצה לדעת באיזה דגמים של פורד מונדאו ובאיזה שנתון התופעה של אלטרנטורים אשר שובקים חיים מוקדם מהרגיל.

שכחתי... רצוי לציין גם את גודל האלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצבר טוב כמו בוש, שנפ או ורטה חדש הוא תנאי הכרחי לאמינות האלטרנטור.

האם יש לי בתור לקוח קצה נתונים או כלים לשפוט את טיב המצבר במעמד הרכישה? חוץ משם המותג, איך אני יכול לעמוד על איכותו של מצבר זה או אחר? עד עכשיו אישית הסתמכתי על מותג שמוכר לי ואורך האחריות שניתנת.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם
יש מקום שמתמקצע בעניין,לא זוכר את השם אבל הוא בכביש שרות אחרי שזר, אם באים מחיפה בצק פוסט לכיוון קריית אתא , בכביש שרות לפני הגשר(לפני הפנייה לקריית אתא), הוא עושה לך לפי הזמנה, תסביר לו את הבעיה והוא יפתור לך אותה לצמיתות.

אולי הוא יכול לייצר לך אחד מחוזק או משהו בסגון.

הוא גם מספק לכל המוסכים מהאיזור את כל הסטרטרים והאלטרנטורים חדשים\משופצים.

נזכרתי, " כרמלי " 04-8722155

פלוס אחד ל בני כרמלי

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...