Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שאפשר להתעלם הבעיה היא שתצטרך לבצע התחמקות ממכשול לא יהיה לך היגוי.

ושתבלום בלימת חירום הגלגלים ינעלו לך ואתה תחליק.

לכן אני ממליץ לך לגשת למוסך מורשה מטעם משרד התחבורה בהקדם ולטפל בבעיה כי בבטיחות לא משחקים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מדובר על מערכת בטיחותית מאוד ולכן חובה לפנות למוסך לטיפול כי חלילה במצב של תאונה אתה תהיה בבעיה קשה מאוד ברכב שגם כך אינו שיא הבטיחות וקיבל 1.5 כוכבים רק בזכות המערכת הזו.. :cry:.

יכולה להיות תקלה קטנה- אם קיימים חיישני ABS בגלגלים יתכן והם מלוכלכים וגורמים לתקלה-במקרה זה יש לנקות את החיישנים היטב ולבדוק אם המנורה לא חוזרת לדלוק יותר.אם המנורה חוזרת לדלוק,יש תקלה חמורה יותר במערכת ויש להתחבר למחשב הרכב בעזרת סורק ייעודי, שיבדוק אותה בצורה מקיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מניסיון של עסק למכירת חלפים לרכב קוריאני,

בעיה נפוצה בדגם הזה היא החיישני ABS הקדמיים.

יש חיישן אחד בכל גלגל והם מתקלקלים הרבה.

מומלץ לסדר את זה במהרה, על מנת שמערכת ה ABS אכן תעבוד בזמן חירום.

• תוכן חדש...