Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה מלונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לנחות בנמל-תעופה הית'רו בלונדון, ומעוניין לשכור רכב בנמל התעופה וליסוע משם ישירות למקומות אחרים באנגליה (אני לא מתכוון לנהוג ברחבי לונדון).

האם אצטרך לשלם איזשהי אגרת גודש וכדו' בגלל שהחלק הראשון של הנסיעה יהיה בלונדון? או האם צפויות בעיות אחרות בנושא?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הית'רו אינו חלק מהאזור שנתון תחת אגרות גודש. רק מרכז לונדון. להלן מפה:

http://www.tfl.gov.uk/tfl/roadusers/congestioncharge/whereandwhen/

מסביב לאזור זה ישנו אזור של אגרות זיהום אוויר (חפש דרך האתר לעיל Low Emmision Zone), שכל עוד הנך שוכר רכב חדש, לא יהווה שיקול ולא יהיה כרוך בעלות.

ובכל מקרה ישנו שילוט ברור מאוד כאשר אתה עומד להיכנס לכל אחד מהאזורים הנ"ל פלוס שילוט שמזהיר לצאת או להסתובב בצומת הבא כדי להימנע מכניסה.

פורסם

היי

כמו שכתוב בלינק שtom_22. החלק שמסומן באדום זה מרכז לונדון וצריך לשלם שם גודש בימים שני עד שישי 7:00-18:00. אם אתה בוחר להכנס לעיר אני ממליץ לך לשלם יום לפני או באותו יום, אם אתה לא משלם יום אחרי אז זה דוח של 80 פאונג פלוס עמלה של החברת השכרה.

איפה אתה מתכוון לטייל באנגליה?

אני אוכל לעזור לך בכיוונים והמלצות

מורן

פורסם

בערים מודרניות לא משתמשים במכונית, יש רכבות.

יש רכבת מהיטרו למרכז לונדון ובתחנה שאתה יורד יש רכבת עד ליעד שלך.

בעיה קטנה בלונדון שבלונדון הרכבות לא עובדות אחרי 12 בלילה אבל יש אוטובוסים כול הלילה.

עם מכונית בכול כניסה למרכז העיר תשלם כסף, חניה זה עם מונה...

בקושי תצליח למצוא מכוניות הילוכים בלונדון, דודה בת 80 נוהגת על הילוכים בלונדון

אייל

• תוכן חדש...