Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבוע וחצי נכנס טרקטור ברכב שלי (פוקוס 00 ידני)והפך אותו לטוטלוס. התחלתי לחפש משהו חלופי שיתן לי את אותה נוחות בטיחות ומרווח עם חסכון בדלק, הגעתי למולטיפלה שהכי מתאימה מבחינה התקציב גיליתי שיש במשפחה אחת כזאת שיושבת חצי שנה במוסך (כפר אדומים) מושבתת בגלל הטורבו שהלך.

מיד נתתי הוראה למוסך שיתקן ואקח את הרכב אחרי בירורים הוא מצא שיש חדש לא מקורי ב7000+מע"מ ושיפוץ ב2000+מע"מ כנ"ל לפירוק מיבוא הוא הזמין מיפירוק יבוא והסעפות לא התאימו למולטיפלה, אז הוא התחיל לבדוק שיפוץ ולק לו יומיים עד שמצא ברעננה מישהו שישפץ עם חלקים מתאימים את הטורבו ב3250+ מעמ", אחרי ששופץ התברר שהגוף אינו טוב (משהו שקשור לאיזון ) ועכשיו הם מחפשים גוף מתאים, המוסך לפי סיפורים ממשפחתי הוא אמין אבל הסיפור של השיפוץ שמסתבך נשמע לא טוב.

אני ישמח לשמוע אם למישהו יש המלצה מה לעשות במצב הזה?

2. המזגן לפי מה שאמרה לי אחותי דולף והמוסך המליץ להם על מקום בירושלים שרק שם יכולים לתקן את הדליפה שיש, אחותי היתה אצל אותו אחד והוא אמר שרק פירוק הדש בורד והגעה למקום שכנראה דורש תיקון הוא בעלות של 1000 ש"ח נשמע לי מופרח לחלוטין כל זה בלי לתקן אלה רק איבחון מדויק של התקלה.

אני ישמח להמלצה על מומחה לתיקון דליפות ממזגנים

אני גר בבית שמש

תודה רבה

יצחק גרינר

פורסם

אוכל להשיב לך רק בקשר למזגן כי השאר לא כל כך הבנתי אותך.

יש איש מזגנים טוב לרכב בשם מנחם במרכז בליליוס בתלפיות מאחורי בית ספר רמזור לנהיגה וסמוך ממש למכון האגזוזים.

בהצלחה

• תוכן חדש...