Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון - תקציב 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע ההתלבטויות בין: ניסאן קשקאי, מיצובישי אאוטלנדר, קיה ספורטאז' - שנים 2011-2012, מנוע 2000

יש עוד אופציות נוספות שכדאי להסתכל?

מקריאה וחיפוש באינטרנט, נראה שהמיצובישי אאוטלנדר היא המובילה.

מאחר ואני לא מכיר רכבים בקטגוריה הנ"ל, אשמח אם תוכלו לייעץ ולהכווין. על מה להסתכל? מה לבדוק, ומה לדרוש?

בעיקרון חשוב שהרכב יהיה בטוח, צריכת דלק סבירה, יפסיד כמה שפחות במחירון, נוחות נסיעה , עלויות אחזקה...

תודה לעוזרים

פורסם

קשקאי גיר רגיל 1.6 חדש יעלה כ 130 . אאוטלנדר ידני חדש 2.0 עולה כ145 . כנס לסוכנויות של רנו או סובארו ותתפלא מה תוכל לרכוש שם בכסף מזומן( סובארו xv או הברווזון גיפון של רנו )

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בהתחלה חשבנו על ה3008 אבל לא התחברנו אליה.

אנחנו כרגע נוטים לכיוון של המיצובישי אאוטלנדר- מישהו מכיר את הרכב? המלצות?

פורסם

אנחנו מתלבטים בין ה3 רכבים: ניסאן קשקאי, מיצובישי אאוטלנדר, קיה ספורטאז

ולכן אשמח לכל פיסת מידע שיש לך על אחד מהרכבים שיעזרו לנו לבחור נכון.

פורסם

בארכיון הפורום יש הרבה מידע על שלושת הדגמים, אין צורך לחכות לתגובות.

חיפוש "קשקאי", "אאוטלנדר" וכו' יעלה לך מספיק חומר לקרוא, מציע לך להתחיל משם.

si vis pacem, para bellum

פורסם

לאבא שלי יש קיה ספורטאז' 2012, נהגתי עליו מספר פעמים ואם אתה שוקל את הרכב הזה אני ממליץ שתעשה עליו נסיעת מבחן כי יש לו קטע מעצבן עם שדה הראייה. אני באופן אישי לא הצלחתי להתרגל לזה וכדאי שתראה אם גם לך זה מפריע.

בעיניי למרות שהאוטו מאוד כיף לנהיגה, העניין הזה הוא ממש דיל-ברייקר (מקשה מאוד בפניות ובמעגלי תנועה).

פורסם

מה עם היונדאי ix35?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...