Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוצא הצדקה אמיתית לשלם יותר על ווקסים יוקרתיים מאשר על , Collinite 476S , Menzerna PL, Finishkare 1000P ,JetSeal 109 ועוד מוצרים שהם ברמת מחיר שלהם וברמת העמידות שלהם?

לא תמיד,יש מקרים שאני ישתמש בוקס זול יותר,אם אני חושב שזה מתאים לרכב ומתאים ללקוח.

אבל זה ברור שאם אני ישתמש באותו הרכב לדוגמא בSV MYSTERY שעולה 475 פאונד לעומת RACEGLAZE 55 שעולה 68 פאונד[והוא טוב מאד],התוצאה תהיה אחרת לגמרי!.

כל החוויה של השימוש היא הרבה יותר נעימה,הSV נמרח כמו חמאה,אתה יכול לנגב אותו גם שעה/שעתיים אחרי שמרחת-הוא לא יתייבש..

הריח שלו עושה לך חשק לאכול אותו..

ובסוף,אחרי כל העבודה שהשקעת על הרכב אתה נותן שתי שכבות ואומר,וואלה יצא סוף העולם..,זה תענוג.

את התחושה הזאת לא תקבל עם וקסים פשוטים יותר וזאת עובדה!.

ברור שאני לא ישתמש בוקס שעולה 800פאונד על מאזדה 3 מודל 2004,אבל במבחן התוצאה,ההבדלים ברורים מאד,וקל גם לראות את ההבדלים.

פורסם

כל החוויה של השימוש היא הרבה יותר נעימה,הSV נמרח כמו חמאה,אתה יכול לנגב אותו גם שעה/שעתיים אחרי שמרחת-הוא לא יתייבש..

הריח שלו עושה לך חשק לאכול אותו..

את התחושה הזאת לא תקבל עם וקסים פשוטים יותר וזאת עובדה!.

אתה בוודאי שם לב שהתיאור שלך מתייחס בעיקרו לחוויית השימוש בוואקס יקר, בעוד שאת הלקוח (אני מניח שאתה דיטיילר)מעניינת התוצאה הסופית ועמידותה לאורך זמן.

אף לקוח לא ישלם תשלום אקסטרה כדי שהמוצר יימרח כמו חמאה.

דרך אגב, אותי היה מעניין לעשות מבחן ארוך טווח, נאמר ששליש ממכסה תא המטען של רכב יימרח בוואקס א' השליש השני בוואקס ב' וכך הלאה.

לא ברור לי אם בסמוך למועד המריחה יהיה הבדל נוכח, ועוד יותר מעניין איך זה יראה אחרי - נאמר - חודשיים.

פורסם
אתה בוודאי שם לב שהתיאור שלך מתייחס בעיקרו לחוויית השימוש בוואקס יקר, בעוד שאת הלקוח (אני מניח שאתה דיטיילר)מעניינת התוצאה הסופית ועמידותה לאורך זמן.

אף לקוח לא ישלם תשלום אקסטרה כדי שהמוצר יימרח כמו חמאה.

דרך אגב, אותי היה מעניין לעשות מבחן ארוך טווח, נאמר ששליש ממכסה תא המטען של רכב יימרח בוואקס א' השליש השני בוואקס ב' וכך הלאה.

לא ברור לי אם בסמוך למועד המריחה יהיה הבדל נוכח, ועוד יותר מעניין איך זה יראה אחרי - נאמר - חודשיים.

ההתייחסות שלי כמשתמש בוקסים היא כי זה המקצוע שלי,וכי זה פורום דיטיילינג.

לא קראת עד הסוף,רשמתי את הפואנטה"ובסוף,אחרי כל העבודה שהשקעת על הרכב אתה נותן שתי שכבות ואומר,וואלה יצא סוף העולם."--- כי וקס יקר ב99% יראה הרבה יותר מרשים מוקס זול,ויש אנשים ששווה להם להשקיע עוד כדי שהרכב שלהם יראה מדהים ולא רק נחמד!.

והבונוס הוא שהוקסים האלה עמידים יותר ב99% מוקסים זולים,שזה עוד פקטור חשוב ללקוח.

לא כולם מסתכלים על הרכב שלהם כהשקעה בבורסה,הרבה רגש מעורב,וישראלים למרות שהם די קמצנים בחלקם[במיוחד המבוגרים יותר],הם מאד אוהבים שהרכב שלהם נראה "יותר מחדש".

לגבי סוג המבחן שאתה מדבר,כבר נעשה מאות פעמים,אתה יכול להיכנס לDW ולקרוא חלק מהם.

פורסם

ברור לגמרי שזה פורום של מטפחי רכבים, ועדיין - איפה עובר הגבול הדק שבין תחביב חביב שדורש השקעה כספית לבין יציאה מגבולות ההיגיון?

בעקבות המלצות חמות שרצו בפורום הזמנתי - וקיבלתי השבוע - בקבוק של COLLINITE 845, בכוונתי לבחון אתו אל מול צמד מגווירס שברשותי, תרשה לי להמר שההבדל לא יהיה ניכר במיוחד.

להבנתי - בשביל ההבדל הקטן הזה אין שום טעם לרכוש קופסא קטנה של SW שמחירה כמחיר קוויאר בלוגה... :shock:

פורסם
ברור לגמרי שזה פורום של מטפחי רכבים, ועדיין - איפה עובר הגבול הדק שבין תחביב חביב שדורש השקעה כספית לבין יציאה מגבולות ההיגיון?

בעקבות המלצות חמות שרצו בפורום הזמנתי - וקיבלתי השבוע - בקבוק של COLLINITE 845, בכוונתי לבחון אתו אל מול צמד מגווירס שברשותי, תרשה לי להמר שההבדל לא יהיה ניכר במיוחד.

להבנתי - בשביל ההבדל הקטן הזה אין שום טעם לרכוש קופסא קטנה של SW שמחירה כמחיר קוויאר בלוגה... :shock:

לכל אחד ההגיון שלו,זה אישי,זה לא אמור להיות זהה אצל כולם.

אני מבטיח לך שיש לא מעט אנשים שיגידו שלהוציא סכום כמו שאתה הוצאת על הרכב שלך זה טירוף,למה לא להסתפק בטויוטה קורולה בת שנתיים??.

מה?>היא לא תעשה את העבודה בצורה טובה ויעילה??.

חומר למחשבה.

פורסם

תבין דבר אחד,דיטיילינג זה לא רכב נקי 97%, דיטיילינג זה 3 האחוזים הנותרים. שם נמצא כל העניין! ההבדל הקטן הזה, שלך נראה זניח נמצא בכל מותג יוקרה. למה לקנות רולס רויס כשיש מרצדס? ולמה לקנות שעון של מון בלאן או פטק פיליפ ולא רולקס? כי יש מעולה ויש מצוין והשאיפה בדיטיילינג היא למצויין!

פורסם
תבין דבר אחד,דיטיילינג זה לא רכב נקי 97%, דיטיילינג זה 3 האחוזים הנותרים.

יאללה פ'סדר... :-P

מקבל את ההערה שלך, מקווה שתקבל שישנם גם כאלה - משוגעים לדבר בעיני הסובבים אותם - שמוכנים להסתפק גם 97%.

פורסם
יאללה פ'סדר... :-P

מקבל את ההערה שלך, מקווה שתקבל שישנם גם כאלה - משוגעים לדבר בעיני הסובבים אותם - שמוכנים להסתפק גם 97%.

ברור לגמרי,וזה בסדר גמור.פעם הייתי מתלהב משטיפה עם מטאטא(אבל רק משאיות):wink:

פורסם
ברור לגמרי,וזה בסדר גמור.פעם הייתי מתלהב משטיפה עם מטאטא(אבל רק משאיות):wink:

יאללה,אולי תשטוף ל-DORKI את ה IS עם מטאטא וסבון כלים,הוא לא צריך כפפה רכה ושמפו בלי סיליקון,הוא יסתפק במטאטא וסנו..:hihi:

פורסם
יאללה,אולי תשטוף ל-DORKI את ה IS עם מטאטא וסבון כלים,הוא לא צריך כפפה רכה ושמפו בלי סיליקון,הוא יסתפק במטאטא וסנו..:hihi:

אין בעיה על הדרך אני גם אוריד חרקים עם סקוטש ברייט או צמר פלדה. כמובן שנסיים את הטיפול עם ווקס של טרטל למראה נוצץ ויוקרתי:wink:

פורסם

לא ללכלך, כן? :-D

מספיק צוחקים עלי במוסך המרכזי כשאני מזהיר אותם שאיש השטיפה לא יעז להתקרב אל הרכב שלי.

הרכב מטופל טוב עם חומרים מצוינים במחיר סביר, אבל לא מטורף.

פורסם
לא ללכלך, כן? :-D

מספיק צוחקים עלי במוסך המרכזי כשאני מזהיר אותם שאיש השטיפה לא יעז להתקרב אל הרכב שלי.

הרכב מטופל טוב עם חומרים מצוינים במחיר סביר, אבל לא מטורף.

פרט והסבר,מזה חומרים מצויינים??

• תוכן חדש...