Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שבכותרת..

מהנדס זיווד, הוצעה לי המשרה הנ"ל בתור סטודנט להנדסת מכונות.

האם אכן מדובר במשרה מתאימה לצבירת ניסיון? מה בדיוק התפקיד דורש? האם הייתי אמור לדעת כבר את התשובות האלה? :oops:

פורסם

הרבה מאד סולידוורקס ורצוי שתדע גם סולידאדג׳.

מדובר בתכנון זיווד מכאני (הכוונה לקופסת המכשיר) למכשירים שונים. בציוד מסחרי זה פח מכופף לרוב ובציוד צבאי והלאה יציקות, אקסטרוזיות, עיבוד שבבי וכו׳. לדעתי אם אתה מהנדס מכונות מוצלח עדיף לך לחפש משהו מקצועי יותר. תשאיר את זה למהנדסי המכונות הפחות מוצלחים.

פורסם
השאלה שבכותרת..

מהנדס זיווד, הוצעה לי המשרה הנ"ל בתור סטודנט להנדסת מכונות.

האם אכן מדובר במשרה מתאימה לצבירת ניסיון? מה בדיוק התפקיד דורש? האם הייתי אמור לדעת כבר את התשובות האלה? :oops:

השאלה הנשאלת באיזה חברה אתה תעבוד. אם זה חברה שתחום עיסוקה העיקרי היא זיווד אלקטרוני בלבד או בחברה יצרנית של זייווד אלקטרוני אז באמת אחרי זמן מה אתה תשתעמם.

אם תעבוד בחברת הייטק שתחום עיסוקה אלקטרוניקה אז תצטרך גם לתכנן חוץ מאשר את הקופסא של המכשיר גם התקנה של המעגלים המודפסים ושאר הרכיבים המכנים והחשמלים כגון: פוטנציומטרים, ממתים, מאווררים, תיכנון גופי קירור, מנגנוני פתיחה וסגירה ועוד...

אני עבדתי מספר שנים בתיכנון זיווד אלקטרוני לשוק הצבאי והעבודה כללה חוץ מאשר תיכנון קופסאות 19" ומסדים גם תיכנון של התקנות של ציוד מוטס ותיכנון התקנות של צלחות לווין ותיכנון פרטני של כול מנגנון הסיבוב והקיפול של הצלחת.

תיכנון של מערכות הנעה ועוד.

בתור התחלה הייתי הולך על המשרה בכדי לצבור ניסיון אמיתי עם תוכנות תיב"מ, מכונות לעיבוד שבבי ופח ועוד הרבה דברים מסביב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי אם אתה מהנדס מכונות מוצלח עדיף לך לחפש משהו מקצועי יותר. תשאיר את זה למהנדסי המכונות הפחות מוצלחים.

העניין הוא שכרגע אני עדיין סטודנט להנדסת מכונות, ולא מהנדס.

מרק- החברה היא חברה לפיתוח מוצרים מהגדולות בארץ, בהחלט חברת הייטק.

• תוכן חדש...