Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום את הפורד פיאסטה החדשה עם הגיר הרובוטי. במילה אחת - תענוג של אוטו מכל הבחינות, ב-87 אלף שקל מאלבר, 0 ק"מ מי שמחפש סופר מיני- ממליץ בחום. ביצועים טובים, זריזה, דינאמית, אמנם קצת רועשת, אבל לא נורא, וגם אמורה להיות חסכונית.

הייתה לי קודם קיה ריו 2012, מה אני אגיד לכם,עולם אחר

פורסם

האם היד שנרשמה נרשמה כליסינג?

שמעתי שיש אפשרות לרשום את היד כפרטי..

האם אפשר לקנות את הרכבים האלה מכל סניף או רק מהעולמות תצוגה שלהם?

פורסם

תתחדש ותחזור לעדכן אותנו בבקשה לגבי צריכת הדלק.

יש לי הרגשה שתופתע לרעה, אבל אני מקווה בשבילך שאתבדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחי, הייתי לי קיה ריו. אני כבר לא יכול להיות מופתע מצריכת דלק אחרי שנהגתי ברכב ששותה יותר מג'יפ

פורסם
האם היד שנרשמה נרשמה כליסינג?

שמעתי שיש אפשרות לרשום את היד כפרטי..

האם אפשר לקנות את הרכבים האלה מכל סניף או רק מהעולמות תצוגה שלהם?

בדקתי, אין ממש את האופציה הזו, אלא אם אתה מוותר על ההנחה. לדעתי זה לא כזה נורא להיות יד שנייה אחרי ליסינג, כי גם ככה השוק הזוי והמחירונים לא רלונטיים. אם יש אפשרות, לדעתי, לקנות רכב טוב בהנחה גדולה - שווה לקנות. ההבדל במחיר הוא 14 אלף שקל על אותו רכב.

וכן, אתה יכול להזמין בכל סניף. אני קיבלתי את שלי למחרת מהניילונים. אם אתה רוצה שאעזור לך תפני אליי.

פורסם
תודה על העזרה חבר, שולמה מקדמה והוזמנה פיאסטה מחר הולך לאסוף את הכלה :)

כמה מקדמה מבקשים ?

אני גם מתעניין ברכב.

פורסם
קיבלתי היום את הפורד פיאסטה החדשה עם הגיר הרובוטי. במילה אחת - תענוג של אוטו מכל הבחינות, ב-87 אלף שקל מאלבר, 0 ק"מ מי שמחפש סופר מיני- ממליץ בחום. ביצועים טובים, זריזה, דינאמית, אמנם קצת רועשת, אבל לא נורא, וגם אמורה להיות חסכונית.

הייתה לי קודם קיה ריו 2012, מה אני אגיד לכם,עולם אחר

תתחדש!!!!

הצלחת בסוף למכור את הקיה לבד, או שעשית טרייד אין?

פורסם

למה שהוא יהיה מופתע?

אתה צודק שכנראה היא לא תעשה 1/20 כפי שיש כאן הרבה סיפורי פוגי שמספרים כל מיני בעלי סופר מיני'ס,

אבל אני יכול לאמר לך שהפוקוס, כן כן הפוקוס, מפתיעה אותי מאד עם צריכה לא בעננים בנסיעה רגועה מאד,

אז אין לי ספק שפה התמונה תהיה יותר ורודה.

עם הפיאסטה האוט' שלנו "הרגילה" הצריכה היא סביב 1/12 - 1/13 בנסיעה סופר רגועה שעיקרה הכמעט מוחלט בתוך העיר, נכון שזה לא נתון מבריק, אבל אני מאמין שאפשר להוציא לפחות עוד 2 ק"מ לליטר בכפולת הקלאץ'.

חוץ מזה שלא הכל מתחיל ונגמר רק בדלק. הרכב נוח מאד, נעים מאד, נותן תחושת שיוט של רכב גדול יותר.

אבל כן , זה מעניין. אנא עדכן אותנו לאחר שיהיו לך מעט יותר נתוני צריכה בפועל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...