Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל רכישת ליאון (1.4 או 1.2 ידני)

צריך עזרה בשביל להעריך מה כדאי לעשות. לקנות משומשת (בת שנה או שנתיים), חדשה במבצע שמתחיל מחר או להמתין למודל החדש...

אני צפוי להחזיק את הרכב 5-6 שנים.

מוכר הציע לי משומשת בת שנה. מה סביר לשלם בהנחה ומה שאומר נכון (שמורה ובלי הפתעות)? המחירון לפי לוי יצחק 86K.

מחירון זו גם כך המלצה בלבד ובסיאט יש מבצעים שלדעתי מוזילים את המחיר גם למשומשות. מה סביר לשלם?

בנוסף מחר מתחיל מבצע. כעת אני רואה שהלאון היחידה שמוכרים היא ה 1.8. האם המבצע יכלול 1.2 ו 1.4? מהישנות או החדשות? כרגיל בסיאט אין אפשרות לקבל פרטים טלפונית.

המבצע הוא להערכתי ניקוי מלאי לקראת המודל החדש. יש הערכות לגבי מועד הגעת החדש ומחירים?

פורסם

אין יותר לאון "ישנה" עם מנוע 1.2 או 1.4. נשארו רכבים בודדים במלאי עם מנוע 1.8 ליטר טורבו וגיר אוטומט וזהו. הדגם החדש צפוי להגיע ממש בקרוב.

מחירים עדיין לא פורסמו רשמית אבל צא מנקודת הנחה שהפתעה גדולה לא תהיה כאן. דגם הבסיס 1.2 ליטר אוטומט בטח יעלה משהו כמו 125-130 אלף ש"ח. אם תהיה הפתעה אז היא תהיה כנראה שסיאט יוותרו על דגם ה-1.2 ליטר וישווקו את גרסת הבסיס עם מנוע ה-1.4 במחיר של 130 אלף ש"ח (שזה מהלך די צפוי במקרה של סיאט).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חזרו אלי מסיאט.

כמו שהמגיב הקודם אמר אכן אין לאון מודל קודם 1.2 או 1.4. רק 1.8 אוטומטית.

גם איביזות ידניות 5 דלתות אין.

מה שמפשט את השאלה שלי.

לאון ידנית בת שנה. מחירון 86K.

לדעתי אין סיבה לשלם מחירון על רכב כזה. האם סביר לכוון ל 10-15% פחות מהמחירון? (בהנחה שאין הפתעות בבדיקה)

פורסם
חזרו אלי מסיאט.

כמו שהמגיב הקודם אמר אכן אין לאון מודל קודם 1.2 או 1.4. רק 1.8 אוטומטית.

גם איביזות ידניות 5 דלתות אין.

מה שמפשט את השאלה שלי.

לאון ידנית בת שנה. מחירון 86K.

לדעתי אין סיבה לשלם מחירון על רכב כזה. האם סביר לכוון ל 10-15% פחות מהמחירון? (בהנחה שאין הפתעות בבדיקה)

לדעתי לא תמצא אחת במחיר מופחת ממחיר לוי יצחק אל תסמוך על 15 אחוז מתחת למחירון.

הרכב לא נפוץ כל כך וגם די מבוקש .

כמובן שאני מתיחס לאחת במצב טוב ולא לרכב שחוט עם תאונות .

פורסם

לפי מה שאני קורא, הלאון החדשה טובה משמעותית מזו הנוכחית. וגם עושה רושם שהשיפורים נעשו בדיוק איפה שצריך, לפחות לטעמי, כלומר הגה, מתלים ועיצוב פנים. במציאות היא גם נראית מצוין, טוב מאשר בתמונות שאותי קצת איכזבו בתחילה. אין לי מושג מה יהיה מחירה בארץ, סביר שלפחות בתחילה היא תהיה יקרה מזו שהסוכנות מציעה לך היום, אבל בהתחשב בהבדלים אני הייתי ממתין.

פורסם

הלאון החדשה נראית כמו רכב מוצלח מאד, זכה ברכב השנה של מגזין "אוטו אקספרס".

אם יש לך תקציב של 120K+ אז שווה להמתין לדור החדש. אם לא, לאון דור 2 במחיר 80K-90K זאת גם רכישה טובה.

• תוכן חדש...