Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

שרשור שניראה לי מעניין:

ברכב שלי יש קומפוננט מקדימה,ומורל טמפו מאחור במגש האחורי.

אני רוצה גם שיהיה לי את "הנמוכים " כאילו סאב ברמקולים בדלתות האחוריות. כמובן שלא אחבר את הרמקולים בדלתות גם לחיבור האחוריים .

אני רוצה לחבר מגבר מיני לרדיו דיסק(פיוניר) ביציאות או של הסאב או של היציאות המוגברות(ברדיו דיסק).אין לי כרגע מספיק ש"ח לקניית מגבר וסאב ,אבל יש לי מגבר מיני של lepai דגם lp2020at class t שקיבלתי מחבר(חדש לגמרי)

בדקתי ביו טיוב וקראתי קצת והוא מתאים גם לרכב.(דרך אגב יש גם מגברי מיני אחרים על אותו בסיס קצת יותר חזקים)

השאלה האם יכול להתאים לחיבור היציאה של הסאב?אני מבין שלא אקבל את האפקט של סאב רציני .אני בסך הכל רוצה לקבל יותר באס ברכב,כלומר לקבל את הנמוכים.האם יעבוד?

פורסם

אני לא חושב שממגבר של 20 וואט לערוץ (במיוחד ללא אפשרות לגישור) תוכל להוציא תוצאה שתהיה עדיפה במשהו על ההגברה הפנימית של הHU.

בוא נגדיר את זה אחרת; נמוכים לא תקבל מהמגבר הזה.

אלי

פורסם

רבותי אני מבין זאת.אבל לבינתיים בשביל שיהיה לי עוד קצת באס ברכב ובשביל לא להעמיס על הרדיו דיסק 4 רמקולים בערוץ אחד ,לאן כדאי לחבר את המגבר ה"קטן " הזה -לפחות לניסיון.האם לחבר ליציאת הסאב או ליציאה המוגברת?

תאמינו לי שאני מבין שצריך מגבר טוב. יהיה בעתיד.

• תוכן חדש...