Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי לפי מחירון לוי יצחק. המחיר 65,800 ש"ח. דיברתי עם הסוכנות של יונדאי. הם עושים טרייד אין בקניית רכב חדש.

עד איזה מחיר כדאי לי לעשות טרייד אין ?

פורסם

טרייד אין זה טוב או למי שיש לו הרבה כסף ומוכן להיות פראייר, גם אתה קונה מהם רכב חדש במחיר מלא ( בטרייד אין אין הנחות) וגם נותן להם את הרכב הישן בחינם.

או לאנשים שיש להם רכב שלא ניתן למכירה בשום דרך.

פורסם

לפעמים יש מבצעים טובים של טרייד אין במחיר מחירון.

פעם אחת גם זכור לי שהיה בפיאט מבצע של מחירון +5% בלי בדיקה.

מה שכן, אם הרכב שאתה נותן להם הוא לא ממש סחיר (ואני לא יודע מה רמת הסחירות של טידה) הם יתנו עליו הצעה מצחיקה.

V5

פורסם
לפעמים יש מבצעים טובים של טרייד אין במחיר מחירון.

פעם אחת גם זכור לי שהיה בפיאט מבצע של מחירון +5% בלי בדיקה.

מה שכן, אם הרכב שאתה נותן להם הוא לא ממש סחיר (ואני לא יודע מה רמת הסחירות של טידה) הם יתנו עליו הצעה מצחיקה.

מה שהם קוראים לו מחיר מחירון זה מחירון לא משוקלל לדגם הבסיסי ביותר של אותו רכב בלי תוספת עבור חודשים.

פורסם

בנוגע לפיאט - זה לא נכון, אומנם לא שיקללו אבל למי שהיה דגם גבוה עם קוד דגם משלו קיבל לפי המחירון ולא לפי הדגם הבסיסי ביותר.

בנוגע לטרייד- נסה למקור טידה לבד ואז תדבר, הרכב לא סחיר בעליל. דווקא על הרכב הזה טרייד יכול להיות רעיון טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בנוגע לפיאט - זה לא נכון, אומנם לא שיקללו אבל למי שהיה דגם גבוה עם קוד דגם משלו קיבל לפי המחירון ולא לפי הדגם הבסיסי ביותר.

בנוגע לטרייד- נסה למקור טידה לבד ואז תדבר, הרכב לא סחיר בעליל. דווקא על הרכב הזה טרייד יכול להיות רעיון טוב.

עידן

צודק. אשתי בשיחה עם החברה ,אביה פרסם ביד 2 לפני 3 חודשים ועדיין לא הצליח למכור

• תוכן חדש...