Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

היום בעבודה חבר אמר לי שיש לו סימני מים שהתייבשו על מכסה המנוע, מהוישרים.

הדבר הראשון שעלה לי לראש זו שטיפה טובה, פלסטלינה ופוליש עדין להורדה של הסימנים.

חשבתי על scratch x ועל פינישינג קומפאונד של מגווירס... כמו כן יש את הפוליש נוזלי עדין של קארפלן ושל סונאקס למקרה ששיקולי מחיר יהיו חלק מהעניין.

נכנסתי ליו טיוב לראות סרטונים בנושא וגיליתי שיש water spots remover וכמעט אף אחד לא עושה פוליש על מנת להוריד סימני מים קשים.

מה דעתכם? זקוק לפתרון מהיר ושיהיה זול אם אפשר...

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

את האבנית מורידים עם פלסטלינה , לפעמים המינרלים "אוכלים" את הלכה ויש צורך בפוליש על מנת להוריד את אותם כתמים שהמים מייצרים.

פורסם

לפעמים יש נזקי מים ששום תכשיר עדין לא יוריד אותם ופוליש יהיה הכרחי.

אם תרצה להרחיב קצת את הידע יש את הפוסט המפורסם של אוטוגיק

לי יש בפקל הקבוע ספרי מים מהול בחומץ סינטטי (אותו אחד שעוזר לכביסת המיקרופייבר). תנסה ותופתע לגלות שהחומר הזה מוריד היטב סימני מים, הרבה יותר טוב מ QD. כמובן אני מדבר על סימנים עדינים שלא הספיקו "לאכול" את שכבת הclearcoat.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני לא מצליח למצוא את החומץ סינטטי הזה..כל מי שאני שואל פשוט לא מכיר את זה.

יכול לפרסם פה תמונה של מוצר כזה או שם? שאדע מה לחפש.

פורסם

כל חומץ לא טבעי בצבע שקוף שתמצא בחנות עובד.

סקראץ' איקס הוא לא פוליש,יש בו המון פילרים והוא לא יעזור לך במקרה כזה.

פורסם
זה חומץ סינטטי (גם אני עדיין לא מצאתי).

חיפשת בג'ימשופ?:roflmao::roflmao:

(מצטער אני אחרי שעות של להיות תקוע עם הרכב,הייתי חייב)

פורסם

ניסיתי לקנות בג׳ימשופ פעם אחת וחצי מהמוצרים שהזמנתי לא היו במלאי ורק באמצעות פייפאל קיבלתי כסף חזרה :)

אורי... סוף סוף קיבלתי תמונה של החומר המיוחל, תודה רבה לך.

אלי בקשר לסקראץ׳ x כתוב באוטוסטור שזה פוליש אז טוב לדעת שלא, לפוליש עדין כדאי לגשת לסונאקס או קארפלן? הם סבירים?

ובקשר לחומץ, אני אחפש בחנויות, אגב מה הדילול המומלץ לשימושים שונים (כיבוס מגבות ופדים)? יש סיכון אם שמים יותר מדי?

משום מה אחרי כל תשובה פה כמות השאלות רק עולה :shock: תודה לעונים.

• תוכן חדש...