Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כזכור לפני כ-3 חודשים רציתי לקנות את הרכב שהיה של המשפחה שלי בעבר (פיז'ו 205 שנת 99), לצערי עוד לפני שהספקתי לקחת אותו לבדיקה המוכר מכר אותו למישהו אחר, אני ניסיתי להתקשר לבחור שקנה ממנו את הרכב אך זה לא הסכים למכור לי, ממה שהבנתי הוא סטודנט וזקוק לרכב בדחיפות ולכן לא היה מוכן למכור לי אותו, אני איחלתי לו בהצלחה עם הרכב ונתתי לו מספר של מישהו שיש לו חלפים (כי כבר ראיתי שהרכב צריך כמה תיקונים).

היום פתאום אני מקבל SMS ממנו והוא אומר לי שכנראה הוא רוצה למכור את הרכב כי יש לו רכב יותר טוב, עוד לא הספקתי לברר יותר מידי פרטים אבל מה אתם חושבים, סטודנט עם ילד קונה רכב, מסדר אותו (מזגן, קוסמטי ועוד כנראה, הרכב טופל לפני כן במוסך של קיבוץ) ואחרי שלושה חודשים רוצה למכור אותו, לחשוד ? לבדוק משהו טוב טוב ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אולי הסטודנט פתאום הבין שקשה לו להחזיק רכב מבחינה כלכלית (לא סותר שצריך לבדוק בכל מקרה את הרכב)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יכול להיות חשוד יכול להיות נורמלי לחלוטין.

בגלל זה אתה צריך לפקוח עיניים טוב טוב ולבדוק את הרכב טוב כדי לראות מה בעיותיו, יכול להיות שהרכב לא הראה לו אמינות ולכן הוא מוכר, מצד שני יכול להיות שזה סיבות כמו שציינו חברי הפורום מעליי.

בדוק את הרכב אצל מכונאי שאתה מכיר וסומך עליו .

Miata ND2

• תוכן חדש...