Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאוד רוצה לקנות אופנוע 50 סמ"ק בעיקר כדי להגיע לבית הספר ולחזור ..

הבית ספר מאוד רחוק ממני.

אין לי בעיה של תקציב, אך הבעיה היא שההורים שלי מפחדים .. הם טוענים שזה מאוד מאוד מסוכן ובלה בלה ..

אני מנסה לשכנע אותם שזו נסיעה קצרה יחסית של פחות מ-10 דקות באופנוע, ושאני זהיר וכו' ..

מה אתם חושבים ? זה באמת כ"כ מסוכן ? איך אפשר בכל זאת להרגיע אותם ?

ד"א, לאבא שלי הייתה ווספה עד לפני 5 שנים בערך, עד שהוא נפצע בברך בתאונה איתה ומאז הוא על רכב .. בגלל זה גם אמא שלי דיי בטראומה :(

אני אשמח לתגובות, חג שמח.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אני מאוד רוצה לקנות אופנוע 50 סמ"ק בעיקר כדי להגיע לבית הספר ולחזור ..

הבית ספר מאוד רחוק ממני.

אין לי בעיה של תקציב, אך הבעיה היא שההורים שלי מפחדים .. הם טוענים שזה מאוד מאוד מסוכן ובלה בלה ..

אני מנסה לשכנע אותם שזו נסיעה קצרה יחסית של פחות מ-10 דקות באופנוע, ושאני זהיר וכו' ..

מה אתם חושבים ? זה באמת כ"כ מסוכן ? איך אפשר בכל זאת להרגיע אותם ?

ד"א, לאבא שלי הייתה ווספה עד לפני 5 שנים בערך, עד שהוא נפצע בברך בתאונה איתה ומאז הוא על רכב .. בגלל זה גם אמא שלי דיי בטראומה :(

אני אשמח לתגובות, חג שמח.

מממממ...מה מסוכן?...מממממ....בוא נראה

שברים..סדקים...קרע בטחול..קרע בכבד..צלקות..ניקוב ריאות...השתלות עור...ראש פתוח...ברכיים מפוצצות...מרפקים מפורקים..שבירת חוליות..נכות..שיתוק..קטיעת איברים....פלטינות...ניתוחים פלאסטים...מוות...

מממממ...YEP...מסוכן..אין מה לעשות....

אבל אם תוכיח להם שאתה בן אדם בוגר..ותנקוט באמצעי מיגון (קסדה..כפפות...וכו') ..ותרכב בשכל ובהיגיון...לך תדע..אולי תשרוד.

בהצלחה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מממממ...מה מסוכן?...מממממ....בוא נראה

שברים..סדקים...קרע בטחול..קרע בכבד..צלקות..ניקוב ריאות...השתלות עור...ראש פתוח...ברכיים מפוצצות...מרפקים מפורקים..שבירת חוליות..נכות..שיתוק..קטיעת איברים....פלטינות...ניתוחים פלאסטים...מוות...

מממממ...YEP...מסוכן..אין מה לעשות....

אבל אם תוכיח להם שאתה בן אדם בוגר..ותנקוט באמצעי מיגון (קסדה..כפפות...וכו') ..ותרכב בשכל ובהיגיון...לך תדע..אולי תשרוד.

בהצלחה.

לא "קצת" נסחפת ?

פורסם

מסוכן מאוד!

בתור שליח לשעבר שהייתי כל היום על הכביש זה סכנת חיים מנסים לפגוע בך...

אבל אם אתה אוהב את זה לך על זה!

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
מסוכן מאוד!

בתור שליח לשעבר שהייתי כל היום על הכביש זה סכנת חיים מנסים לפגוע בך...

אבל אם אתה אוהב את זה לך על זה!

אני צריך את זה לנסיעות של עד 10 דקות בתוך העיר ..
פורסם

אני עכשיו לוקח שיעורים על 500 סמ"ק,אנשים אתם מפחידים אותי.

אם זה כזה מסוכן אז למה המון אנשים ברכבי העולם משתמשים בזה ליום יום?

איציק.

פורסם

גם נסיעה של דקה בתוך רחוב שקט יכולה להיות מסוכנת מאוד לדעתי דווקא נסיעה בתוך העיר הרבה יותר מסוכנת על אופנוע עכשיו לקראת החורף להתחיל לרכב זה רעיון לא טוב. אני כבר הספקתי להחליק כמה פעמים למזלי לא קרה לי כלום

פורסם

אתה שואל למה אנשים משתמשים באופנועים ביום יום בעולם?

אולי בגלל שהעולם זה לא ישראל, בעולם יש טיפה יותר כבוד לאופנועים מאשר בישראל. כמובן שיש סיכון תמיד יהיה סיכון לעלות על אופנוע. אבל אין מה לעשות ככה זה בישראל, הדבר היחיד שאפשר זה להיות זהיר, להגן על עצמך ולנהוג כמו בן אדם לא כמו ישראלי מצוי.

:drinking:

:evilbat:

פורסם
אתה שואל למה אנשים משתמשים באופנועים ביום יום בעולם?

אולי בגלל שהעולם זה לא ישראל, בעולם יש טיפה יותר כבוד לאופנועים מאשר בישראל. כמובן שיש סיכון תמיד יהיה סיכון לעלות על אופנוע. אבל אין מה לעשות ככה זה בישראל, הדבר היחיד שאפשר זה להיות זהיר, להגן על עצמך ולנהוג כמו בן אדם לא כמו ישראלי מצוי.

ואם אני נוהג זהיר כאילו שאני על אופניים, זה עדיין כ"כ מסוכן ?

פורסם
ואם אני נוהג זהיר כאילו שאני על אופניים, זה עדיין כ"כ מסוכן ?

כן , מסוכן!!!!

מה לעשות, זה הכלי רכב, מטבעו, מסוכן יותר, דורש מיומנות גבוהה יותר ורצינות רבה, בטח ובטח אם נוסעים בכבישים הציבוריים במדינת ישראל, גם אם זה רק "10 דקות , נסיעה קצרה..".

אני לא אומר אל תרכב על אופנוע (מי אני) אבל אל תשכח דבר אחד - זה מסוכן - נקודה.

ןד"א - אופניים במדינת ישראל, מפחיד אותי יותר מכל דו"ג אחר.

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
לא "קצת" נסחפת ?

לא.

מצטער..זאת האמת...אופנוע חוסך זמן..חוסך כסף..חוסך דלק..וגם מסכון.

כמו שאתה לא מתעלם בהחיסכון שלו..אל תתעלם מהסיכון שלו.

(יותר נכון...האופנוע לא מסוכן..אלא הרוכב..).

שאלה? קיבלת תשובה.

עכשיו..שיקול שלך אם לקחת את הסיכון...אני לקחתי..וולאה..זכיתי לרדת ממנו על שתי רגלים.

נסחפתי ? לא... איכפת לי אם תעלה ותסכן ?..גם לא.....אופנוע מסוכן? ..כן.

וזה לא משנה אם זה לשתי דקות רכיבה או טיול חוצה ארץ ישראל.

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
לא.

מצטער..זאת האמת...אופנוע חוסך זמן..חוסך כסף..חוסך דלק..וגם מסכון.

כמו שאתה לא מתעלם בהחיסכון שלו..אל תתעלם מהסיכון שלו.

(יותר נכון...האופנוע לא מסוכן..אלא הרוכב..).

שאלה? קיבלת תשובה.

עכשיו..שיקול שלך אם לקחת את הסיכון...אני לקחתי..וולאה..זכיתי לרדת ממנו על שתי רגלים.

נסחפתי ? לא... איכפת לי אם תעלה ותסכן ?..גם לא.....אופנוע מסוכן? ..כן.

וזה לא משנה אם זה לשתי דקות רכיבה או טיול חוצה ארץ ישראל.

אלוף הניסוחים אתה :-D

וחוצמזה מה קרה? ווספה לא נחשבת? מה ירדת? לאן ירדת?

פורסם
אלוף הניסוחים אתה :-D

וחוצמזה מה קרה? ווספה לא נחשבת? מה ירדת? לאן ירדת?

החלטתי לסכן את מאסטר יהודי..אז היא אצלו...:-D

לצערי ירדתי בגלל בעיות תקציב.. (פששש...משפט שמתאים גם לזונה ..יפה..יפה..)

פורסם
יא אללה הפחדתם אותי ..

אני ראיתי אבל סטטיסטיקות שיש בערך 20 הרוגים בשנה בדרכים עירוניות מאופנוע ..

כשתרכב על סטטיסטיקות.....תגיד לנו...בנתיים מדובר פה על אופנועים.

וסיכון זה לא רק למות..(בכלל..למות זה יותר אנוכיות שלך כלפי המשפחה ...אנחנו דיברנו פה על סיכון מבחינת פגיעות.

בקיצר..אין מה לפחד..תרכב בזהירות..תנסה לשלוט בכל המצבים שיצוצו ברכיבה...תרכב ממוגן....תעשה חיים..תעשה ילדים יפים...ומי ייתן ויהיה שלום.

• תוכן חדש...