Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע לאט בסיבובים במיוחד כשהם רטובים, סע 0.3 קמ"ש . תפתח את העיינים טוב טוב , וכל פעם שאתה עולה על האופנוע תגיד לעצמך: היום אני לא עושה תאונה ולא שטויות , וככה תמנע כמה שיותר ממצבים כאלה. גם לסוע באוטו זה סיכון , ותסביר להורים שלך שאתה מעדיף אופנוע כי באוטו אתה גם לוקח אחריות על עוד אנשים ותאמין לי אם יקרה משהו למישהו מהם אתה תרגיש כל כך חרא , ככה שרכב לא תמיד עדיף .

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סע לאט בסיבובים במיוחד כשהם רטובים, סע 0.3 קמ"ש . תפתח את העיינים טוב טוב , וכל פעם שאתה עולה על האופנוע תגיד לעצמך: היום אני לא עושה תאונה ולא שטויות , וככה תמנע כמה שיותר ממצבים כאלה. גם לסוע באוטו זה סיכון , ותסביר להורים שלך שאתה מעדיף אופנוע כי באוטו אתה גם לוקח אחריות על עוד אנשים ותאמין לי אם יקרה משהו למישהו מהם אתה תרגיש כל כך חרא , ככה שרכב לא תמיד עדיף .

אני אישית ממליץ ..לפני שאתה עולה על האופנוע בבוקר.. תגיד לעצמך "היום אני הולך לעשות תאונה/ למות/ להיות נכה"....תאמין לי..ככה אתה תיזהר שבעתיים.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
אתה שואל למה אנשים משתמשים באופנועים ביום יום בעולם?

אולי בגלל שהעולם זה לא ישראל, בעולם יש טיפה יותר כבוד לאופנועים מאשר בישראל. כמובן שיש סיכון תמיד יהיה סיכון לעלות על אופנוע. אבל אין מה לעשות ככה זה בישראל, הדבר היחיד שאפשר זה להיות זהיר, להגן על עצמך ולנהוג כמו בן אדם לא כמו ישראלי מצוי.

אופנועים מסוכנים בעולם כולו, לא רק בישראל. בארה"ב למשל הסיכוי להפגע בתאונת אופנוע גדול כמעט פי 3 מאשר אצלנו.

אם מישהו מספר לך שאופנוע הוא לא מסוכן ולא משנה לאיזה שימוש הוא פשוט משקר.

אגב הסיכוי להפגע בתוך העיר הרבה יותר גדול מאשר מחוצה לה.

למרות כל זה רוב האנשים שאתה רואה כאן, החליטו שרכיבה על אופנוע שווה להם את הסיכון הכרוך בה. אתה צריך לעשות לעצמך את החשבון האם רכיבה על אופנוע שווה לך את הסיכון לגמור בכסא גלגלים לשארית חייך.

ורק בשביל ידע כללי הסיכוי של נהג אופנוע לההרג בתאונה הוא פי 5 משל נהג מכונית, והסיכוי להפצע קשה גבוה פי 7 באופנוע לעומת נהג רכב פרטי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אופנועים מסוכנים בעולם כולו, לא רק בישראל. בארה"ב למשל הסיכוי להפגע בתאונת אופנוע גדול כמעט פי 3 מאשר אצלנו.

אם מישהו מספר לך שאופנוע הוא לא מסוכן ולא משנה לאיזה שימוש הוא פשוט משקר.

אגב הסיכוי להפגע בתוך העיר הרבה יותר גדול מאשר מחוצה לה.

למרות כל זה רוב האנשים שאתה רואה כאן, החליטו שרכיבה על אופנוע שווה להם את הסיכון הכרוך בה. אתה צריך לעשות לעצמך את החשבון האם רכיבה על אופנוע שווה לך את הסיכון לגמור בכסא גלגלים לשארית חייך.

ורק בשביל ידע כללי הסיכוי של נהג אופנוע לההרג בתאונה הוא פי 5 משל נהג מכונית, והסיכוי להפצע קשה גבוה פי 7 באופנוע לעומת נהג רכב פרטי.

תשובה מצויינת:-) אני אכן קיבלתי את ההחלטה הזאת. בנוסף אסור לשכוח לקבל החלטה שאין מצב לרכב בלי מיגון- כולל ברכיים. ברוך הבא ובהצלחה.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
יא אללה הפחדתם אותי ..

אני ראיתי אבל סטטיסטיקות שיש בערך 20 הרוגים בשנה בדרכים עירוניות מאופנוע ..

קודם כל, בחמשת השנים האחרונות יש לפחות 30 הרוגים מתאונות אופנע בארץ. וחוצמזה, סכנה היא לא רק מוות - יש לך מושג כמה פציעות מאופנועים יש בשנה ?

(פציעה = יד שבורה אבל גם נכות לכל החיים)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
קודם כל, בחמשת השנים האחרונות יש לפחות 30 הרוגים מתאונות אופנע בארץ. וחוצמזה, סכנה היא לא רק מוות - יש לך מושג כמה פציעות מאופנועים יש בשנה ?

(פציעה = יד שבורה אבל גם נכות לכל החיים)

כ 2,500 פצועים, ממוצע ב 3 השנים האחרונות.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
כ 2,500 פצועים, ממוצע ב 3 השנים האחרונות.

אבל בחלק מהמקרים מדובר בפציעות שונות של אותו רוכב. :lol:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
שוב נפצעת סקוטר ?

:shock:

לא יקירי, אם האגו ומכות שטחיות לא נחשבות.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
איזה מגינים יש ועד כמה הם יעילים ?
1. קסדה - מונעת פגיעות בראש..אפקטיבי ביותר אלא אם אתה רוצה שהחבר'ה של זק"א ומע"צ

יבואו בערב יום שישי לנקות את מה שנשאר מהראש שלך על איילון.

2. מעיל עם מיגונים - מונע מהעצמות של להתפוצץ ..לצאת החוצה ולהגיד שלום לאויר העולם.

3. כפפות - מגנות על עור הידיים במקרה של החלקה ולא קוטעות את קריירת הפסנתרן שבנית עליה.

4. מגוני ברכיים - מונעים פיצוץ פיקות..ולא..אני לא מדבר על האקדחים של פורים.

ובקצרה..הרוב רוכבים עם קסדה (כאילו..דהה..) ..מעיל נורמאלי (לא מעיל ג'ינס של קסטרו) וכפפות..(לא כפפות חצי כי אז אני אישית אשבור לך את האצבעות).

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

שכחת את המיגון הכי חשוב, למקרה של תקיעה ארוכה...:wink:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
1. קסדה - מונעת פגיעות בראש..אפקטיבי ביותר אלא אם אתה רוצה שהחבר'ה של זק"א ומע"צ

יבואו בערב יום שישי לנקות את מה שנשאר מהראש שלך על איילון.

2. מעיל עם מיגונים - מונע מהעצמות של להתפוצץ ..לצאת החוצה ולהגיד שלום לאויר העולם.

3. כפפות - מגנות על עור הידיים במקרה של החלקה ולא קוטעות את קריירת הפסנתרן שבנית עליה.

4. מגוני ברכיים - מונעים פיצוץ פיקות..ולא..אני לא מדבר על האקדחים של פורים.

ובקצרה..הרוב רוכבים עם קסדה (כאילו..דהה..) ..מעיל נורמאלי (לא מעיל ג'ינס של קסטרו) וכפפות..(לא כפפות חצי כי אז אני אישית אשבור לך את האצבעות).

מעיל מגן גם ולא פחות חשוב מפצעי שיפשוף. ג'ינס עבה מגן על הרגליים במידה פחותה ממעיל ואם בא לך להשקיע אז ניתן לרכוש מכנסי ג'ינס עם ביטנה מקוואלר.

כל המיגון שיש לאופנוע מצמצם את הנזק ואינו הופך את הרכיבה למשהו בטוח, כמו למשל נהיגה במרובע גלגלים.

הסקוטר שזוכר טובה למעיל וכפפות שנתנו את נשמתם ביום ראשון בכדי לשמור על חלקו וצחות עורו.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
מעיל מגן גם ולא פחות חשוב מפצעי שיפשוף. ג'ינס עבה מגן על הרגליים במידה פחותה ממעיל ואם בא לך להשקיע אז ניתן לרכוש מכנסי ג'ינס עם ביטנה מקוואלר.

כל המיגון שיש לאופנוע מצמצם את הנזק ואינו הופך את הרכיבה למשהו בטוח, כמו למשל נהיגה במרובע גלגלים.

הסקוטר שזוכר טובה למעיל וכפפות שנתנו את נשמתם ביום ראשון בכדי לשמור על חלקו וצחות עורו.

אבל אבל אבל ...זה מה שרשמתי....:shock:

• תוכן חדש...