Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאפשר להוסיף לאופנוע מגני מנוע במקרה ואין, ככה במקרה של מפגש לא צפוי עם האספלט יש פחות סיכוי שהאופנוע ירסק לך את הרגל...

רכיבה זה לא תחביב, זה דרך חיים (טוב, אולי לא בארץ...)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמובן שאפשר להוסיף לאופנוע מגני מנוע במקרה ואין, ככה במקרה של מפגש לא צפוי עם האספלט יש פחות סיכוי שהאופנוע ירסק לך את הרגל...

מיגוני מנוע הם דבר די מחורבן, שלדעתי ברוב הכלים מהווה גורם מסכן, וממילא בתאונה אינו עומד בעומס והורס שלדה או מתעקם על הרגל.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
מיגוני מנוע הם דבר די מחורבן, שלדעתי ברוב הכלים מהווה גורם מסכן, וממילא בתאונה אינו עומד בעומס והורס שלדה או מתעקם על הרגל.

בדיוק כך :mm_yeah: ואגב איפה בדיוק אתה חושב להתקין מיגון מנוע על אופנוע ספורטיבי?

לעומת זאת הסקוטר מודה לאלוהי האוקלונים על מנת שהקריבו עצמם בכדי לצמצם את הנזק.

אגב EZ, אני מכיר לא מעט ישראלים שעבורם אופנוע הוא דרך חיים. אבל מי אני שאבוא בתלונה על חתימה של מישהו אחר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
לצערי אני מדבר מניסיון אישי כשאני אומר שמגני מנוע שומרים על הרוכב בזמן תאונה מריסוק ע"י האופנוע בכך שלא נותנים לאופנוע להשתטח לגמרי על האספלט, אלא משאירים אותו בזוית.

לגבי הטענה שהם הורסים את השלדה- ש י ה ר ס ו !

עד כמה שאני חולה אופנועים, אם הבחירה היא בין החיים שלי או רגל פחות מרוסקת לבין שלמות האופנוע, אני מעדיף שהוא זה שיתרסק. מקסימום נעבוד עוד שנה ונקנה אופנוע חדש (בהנחה שהוא טוטלוס).

פורסם
בדיוק כך :mm_yeah: ואגב איפה בדיוק אתה חושב להתקין מיגון מנוע על אופנוע ספורטיבי?

אגב EZ, אני מכיר לא מעט ישראלים שעבורם אופנוע הוא דרך חיים. אבל מי אני שאבוא בתלונה על חתימה של מישהו אחר.

אני מודה שבזמן התייחסותי לשרשור היה לי בראש רק אפנועי קסטום ועוד כמה סוגי אופנועים למוגבלי רישיון (כמוני למשל), מצטער אם פגעתי בציבור רוכבי אופנועי הספורט הארצישראלים .:lol:

לגבי החתימה שלי- היא מהווה ביקורת כלפי נהגי הפחנועים בארץ ויחסם המזלזל לרוכבים בארץ ולא חס וחלילה ביקורת כלפי הרוכבים. מבחינתי, גם רוכב אופנוע שרוכב רק בתור תחביב או רוצה לרכב וידו קצרה מלהשיג אופנוע (או שמא כיסו ריק) הוא רוכב לכל דבר. מבחינתי להיות רוכב זה בעיקר עניין מנטלי.

וכן, אני מודע לעובדה שרוב נהגי הפחנועים לא מסתובבים באתר זה (לצערנו).

פורסם
כל מה שאמרתם פה תופס גם לגבי קוטנועים??

כי קוטנועים נראים לי צעצועים ליד אופנועים.

איציק.

במילה אחת

כן

כאשר מחליקים ב50 - 100 קמ"ש לאספלט ממש לא איכפת האם נפלת מאופנוע או קטנוע

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

תשמע, לפי מה שאני מבין, עדיין אין לך רשיון לרכב.

התאוריה שלי פשוטה: עולים על דו גלגלי ר-ק אחרי שיש לך ניסיון של לפחות שנה עם רכב.

למה?

כי אחרי שנה ברכב אתה כבר "קורא" את הכביש. אתה רואה מה הולך לקרות ואיפה. אתה יכול לצפות את התנהגות הנהגים.

לפי דעתי לתת לילד בגיל 16 רשיון על 50 סמ"ק (והם מגיעים עד 90 קמ"ש !) זה פשוט לתת לו רשיון לבצע התאבדות.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מה אתה רציני?!

איזו מין שאלה מפגרת, מה אתה רציני?!

מה הסיכונים ברכיבה על קטנוע 50 סמ"ק

אותם סיכונים כמו בכל נסיעה על אופנוע אם לא יותר גבוהים.

אה ואם אתה לא יודע הסיכון בקטנוע זה שהוא לא אוטו!!!!!!

נו באמת לאן הגענו .

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם
לא "קצת" נסחפת ?

הוא באמת נסחף קצת.

זה רק מקרים קלים של מוות.

לא כולם מתים בצורה קשה, חלק מקבלים מוות קליל כזה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב אהבתי..

אם אתה מסוגל לשכנע ת'הורים שלך שיתנו לך לרכב על אופנוע אתה מסוגל לעמוד בכל מצבי לחץ שיבואו מולך אחי

בהצלחה!

אני חולה על הסנדה :mad: בקרוב חתימה

פורסם

התאוריה שלי פשוטה: עולים על דו גלגלי ר-ק אחרי שיש לך ניסיון של לפחות שנה עם רכב.

למה?

כי אחרי שנה ברכב אתה כבר "קורא" את הכביש. אתה רואה מה הולך לקרות ואיפה. אתה יכול לצפות את התנהגות הנהגים.

לפי דעתי לתת לילד בגיל 16 רשיון על 50 סמ"ק (והם מגיעים עד 90 קמ"ש !) זה פשוט לתת לו רשיון לבצע התאבדות.

שמע, אומנם שנה ניסיון היא הרבה יותר טובה מכלום, אבל בינינו - גם אחרי שנה הילד לא מספיק מנוסה בשביל "לקרוא" את הכביש. זה לוקח הרבה שנים (והרבה (א)נשים כלל לא מגיעים לרמה כזאת)

אבל מה אומר...צריך להתחיל מתישהו ואיפשהו

אני אכן התחלתי כמו שאמרת - אחרי שכבר היה לי רישיון לרכב במשך שנה, אבל זה יצא ככה במקרה (ועקב חוסר כסף...)

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו (במידה והוא מספיק בוגר לשם כך)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

למה?

כנראה שבכל העולם לא מבינים את זה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
כל מה שאמרתם פה תופס גם לגבי קוטנועים??

כי קוטנועים נראים לי צעצועים ליד אופנועים.

איציק.

תחשוב רגע (טיפה קשה, אבל בכל זאת בבוקר).

אם אתה מתעופף מקטנוע במהירות 60 קמ"ש ונוחת על הכביש, מחליק כמה מטרים ועוצר בתוך מכונית/עמוד/תחת אוטובוס/סתם ממשיך הלאה על הישבן,

ואם אתה מתעופף מאופנוע (נגיד ימאהה R-1, מבית מטרו הז*נות) במהירות 60 קמ"ש ונוחת על הכביש, מחליק כמה מטרים ועוצר בתוך מכונית/עמוד/תחת אוטובוס/סתם ממשיך הלאה על הישבן.

איפה תיפגע יותר?

נסה את אותו הדבר במשקל אחר.

אתה יושב על גג מרצדס אס אמו או משהו כזה, ומתנגש בקיר ב60 קמ"ש

אתה יושב על גג של פיאט אונו ומתנגש באותו קיר באותה מהירות.

אתה מבין את הנקודה?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...