Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לגבי המכשיר, אשר צריך לעבוד ברשת פלאפון .

הדרישות :

לא גדול מדי (מסך עד 4 אינץ'),

סוללה יחסית חזקה,

אנדרואיד,

יכול להיות מודם למחשב נייד.

עד 1500 ש"ח.

אין לי צורך במשהו חזק - לא למשחקים חדשניים.

יריץ GPS וגלישה באינטרנט.

המכשירים שחשבתי עליהם

S3 מיני GALAXY

GALAXY S ADVANCE

HTC DESIRE X

יש לי עוד שאלה - הכי נוח יהיה לי מכשיר עם DUAL SIM.

ראיתי HISENCE U2, אבל יש הרבה תלונות על תפקוד GPS (לא מתאים לי).

יש מכשירים עם 2 סים נורמליים?

GALAXY DUOS S7562 לפי המפרט ב GMS ARENA תומך בשני התדרים של פלאפון (850 ו 2100), אבל ב ZAP כתוב שלא נתמך בפלאפון. מישהו מכיר את המכשיר הזה? מה נכון? איך הוא?

תודה לממליצים!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גדול מדי מבחינתי.

במיוחד כאשר אני צריך לסחוב עוד מכשיר לידו.

סוללה חלשה יחסית ונגמרת מהר.

אילו היה עם 2 סים, הייתי חוטף ללא התלבטות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אשתי משתמשת ב-GS Advance מזה מספר שבועות. נקנה בחנות היבואן הרשמי ומשיקולי אחריות מערכת ההפעלה (2.3.6) לא שודרגה. עושה את העבודה היטב, ובעיקר מחזיק יום עבודה שלם למרות שימוש אינטנסיבי לשיחות

המכשיר עלה 1300 ש"ח - בהמשך נמכר במחירים יותר נוחים על ידי הוט מובייל (וכמובן בחנויות ה"פרטיות").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי עוד שאלה - הכי נוח יהיה לי מכשיר עם DUAL SIM.

ראיתי HISENCE U2, אבל יש הרבה תלונות על תפקוד GPS (לא מתאים לי).

יש מכשירים עם 2 סים נורמליים?

מאחר ויש לי את המכשיר הזה ודיברתי עם הטכנאי שלהם אתמול - אני יכול לעדכן אותך ש:

המכשירים שנמכרו ב 2012 היו עם גרסת תוכנה ישנה ובכולן היתה בעיה עם קליטת GPS. במכשירים החדשים שנמכרים היום קיימת גרסת תוכנה אחרת ואין איתה בעיות. בנוגע למכשירים הישנים: הם קיבלו גרסה תוכנה חדשה כך שכולם היום עובדים בצורה תקינה.

אני חוויתי בעיות עם וויז 3.7.2 והייתי בטוח שגם אני נפלתי בסטטיסטיקה, אבל למרבה הפלא הבעיה היתה דווקא בוויז ולא במכשיר. חזרתי לגרסה הישנה 3.5.1.4 והכל עובד מצויין. פתחתי על זה שירשור הבוקר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מעדכן:

ביום יומיים הראשונים עבדתי עם המכשיר ולא היתה כל בעיה.

אחרי כיומיים שלושה התקנתי וואטסאפ, פייסבוק ו waze.

התברר לי שה-waze בגרסתה האחרונה לאנדרואיד גרועה - ולכן גם לא היה ניתן לנווט.

חזרתי לגרסה ישנה יותר והמצב השתפר משמעותית.

א-ב-ל

לא ניתן לבצע ניווט נורמלי, משהו ב GPS של המכשיר ח-ל-ש.

המכשיר מבצע איתחולים ספונטניים בלי הסבר לכלום.

ניסיתי לעשות ה-כ-ל: מחיקה, פירמוט SD, בלי SD, בלי שום אפליקציה, בלי אנשי קשר, בלי רישום ב google וכו' וכו' (הגעתי עד לרמה של החלפת הסוללה). בסופו של דבר החלפתי את המכשיר באחד נוסף חדש (מסניף אחר) - וגם בו, אותו הדבר. אני "מתנער" מהעובדה שאולי הסימים גורמים לזה, כי הם עובדים מצויין בטלפונים אחרים ואין לי איתם כל בעיה.

היום החזרתי את המכשיר לחנות ולקחתי את הכסף בחזרה.

מסקנה: משהו ברמת התוכנה בטלפון לא בשל. אומנם בגרסה הראשונה היו בעיות GPS רציניות (לפי מה שמצאתי בחיפוש בגוגל), אבל בגרסה הנוכחית ה GPS עדיין חלש (אות חלש הכוונה) והוא אומנם ננעל על הלווינים ואפשר לנווט - אבל זה מקרטע (בגלל ה GPS, לא בגלל המכשיר עצמו). בנוסף לעניין קליטת ה GPS החלשה, המכשיר פשוט לא יציב ברמת התוכנה וממש לא בא לי להתעסק עם מכשיר dual sim ופריצה שלו והתקנה של אנדרואיד אחר שלא ידוע אם מכיר דבר כזה dual sim או לא.

יאמר לזכותו שהמסך מעולה, האופציה ל-2 סימים מעולה, הסוללה בסדר גמור וכיף לעבוד איתו.

פשוט חבל שגרסת התוכנה שתפרו לטלפון הזה כאן, לא יציבה בעליל.

המלצות, מישהו ? (רצוי מכשיר ל-2 סימים של גולן טלקום, מסך 4" בדיוק, לא יקר).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

תודה על המידע וההשקעה!

מזה אני חושש במכשירים לא מוכרים, וGPS מאוד חשוב לי בהתנהלות יום-יומית.

יש כאן בפורום בחור שמשווק מכשיר של חברה אנגלית לא מוכרת בארץ:

http://www.mobiledirect.co.il/product-p-17/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-TecMobile-You-40---%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%AA/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA.html

ישנם מכשירים סיניים LENOVO

http://gadgets.ndtv.com/lenovo-a390-296

יש SAMSUNG GALAXY DUOS S7562

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840961

התגובות עליו פושרות, אבל לא משהו בסגנון ש GPS או WIFI לא פועל כראוי.

ויש את HTC DESIRE V

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834708

אין מספיק מבחר מכשירים עם 2 סימים, לצערנו.

פורסם

דרך אגב, שכחתי לספר לך שעם כל הניסיונות שלי, גם הייתי בקשר עם הטכנאי של HISENSE במעבדה בתל אביב (קוראים לו עמוס). הסברתי לו שמדובר ב Hisense U2 עם גרסת תוכנה כך וכך, ואחרי כל מה שסיפרתי לו גם הוא חשב שאולי יש בעיית חומרה במכשיר. הוא גם הציע לי להגיע אליו לבדיקה של המכשיר והשוואה מול המכשיר שלו (אחד זהה).

אחרי שהחלפתי את המכשיר באחד חדש וראיתי ששם המצב זהה גם בלי התקנה של שום אפליקציה, הבנתי שיש כאן בעיית תוכנה שעוד לא עלו עליה - והחזרתי את המכשיר לחנות.

בנוגע לאופציות האחרות:

על הגלאקסי הייתי סומך יותר מאשר האחרים - למרות ש HTC לא פראיירים. לסמסונג יש סדרה שלמה של מכשירים עם סים כפול והיא נקראת DUOS.

שים לב ש*רוב* (לא כל) המכשירים בעלי סים כפול הם בד"כ בעלי מפרט חלש יותר מהאחרים (מעבד, זיכרון), וגם גרסת אנדרואיד ישנה יחסית (אני יודע, יש כמה דגמים ספציפיים שיש להם גרסת אנדרואיד 4xx חדשה יחסית). למי שמתעסק עם המכשיר וצורב רומים וכל מיני כאלה, זו בעיה כפולה ומכופלת כי לא מדובר במכשיר סטנדרטי.

אני לא יודע מה איתך, אבל נראה לי שאני נאלץ להתגמש שוב ולקנות מכשיר עם סים אחד (כרגע על הכוונת גלקסי S3 מיני שגם מקבל שנתיים אחריות של היבואן הרשמי. אצל רמי לוי הוא נמכר ב 1479 ש"ח ב 12 תשלומים ללא ריבית).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש בעיה נוספת - אני צריך מכשיר שיעבוד ברשת פלאפון. אחד הסימים מהעבודה, ואני לא יכול לנייד את המספר.

סמסונג duos ו htc desire v לא תומכים תדר 850 בדור שלישי.

יש לי זמן להחליט. אני כן רוצה מכשיר כפול סימים, כי זה משחרר לי מכשיר נחמד לטובת הילד (htc legend, שגם הוא לא מתאים לפלאפון.)

יצאו לאחרונה כמה מכשירים חדשים עם 2 סימים ומסך 4.

galaxy ace 3, lg l5 double sim.

לפני חודש יצא גם htc one בגרסת שני סימים,

אולי אתפשר ואקנה אותו - הוא יותר יקר ויותר גדול, אבל זה חתיכת מכשיר, ועדיין אני מעדיף להיסחף עם מכשיר בודד.

פורסם

שים לב שחלק מהמכשירים - בעק מחברות עלומות שם, אבל לא רק מתוצרתן, כוללים רק חריץ אחד התומך בדור השלישי, והחריץ המשני תומך בדור שני בלבד. בדוק לפני שאתה רוכש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי אתה יכול להסביר לי, מה זה משנה במקרה שלי, כאשר הקו המשני יהיה לקבלת שיחות בלבד?

פורסם

זה משנה, כיון שרק לסלקום ואורנג' (וה-MVNO's המבוססים עליהן) יש דור שלישי אם הקו המשני שלך הוא בפלאפון, רמי לוי או הוט לא תוכל לקבל שיחות אם אין לערוץ תמיכה בדור שלישי.

פורסם

SONY XPERIA T מ CLOVE.CO.UK, בפחות מ1200 ש"ח - הפלאפון הכי טוב שאתה יכול לקנות.

בהנחה שלא נתפס במכ"ס. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...