Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני יודע שזה נושא שדיברו עליו הרבה אבל לא מצאתי תשובה לשאלתי.

לפני כשבוע החלפתי צמיגים לרכב שלי (מאזדה 2)

עם הצמיגים הקודמים (מקסיס) הייתי ממלא 32 + 3 אם הצמיג חם אחרי נסיעה.

והאוטו היה נוסע פצצה הצמיג היה נראה מנופח כמו שצריך להיות

עכשיו בצמיגים החדשים של אותה חברה אך דגם אחר

אני ממלא 32 וזה נראה לי כאילו שיש פנצ'ר והאוטו נוסע ממש על הפנים

הייתי צריך להגיע ל40 psi אפילו יותר בשביל שהצמיג יראה כאילו הוא מנופח ושהאוטו יסע כמו שצריך.

מדובר רק על הגלגלים הקידמיים,

מישהו יכול להסביר לי את המצב? האם זה הגיוני שאני מנפח כ"כ הרבה?

זה משהו שאני צריך לדאוג ממנו?

תודה לעונים :))

פורסם

אם נשארת באותה מידת צמיג, והמידות של הצמיג הן המומלצות על ידי יצרן הרכב (מדבקה בצד דלת הנהג, או מאחורי מכסה הדלק), אז אתה לא אמור לשנות שום דבר בלחצי הניפוח

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

היצרן מתאים לחץ אויר PSI ממוצע לצמיגי יצרנים שונים לרכב , נהג אחד, עומס מלא וכו'.

יש אפשרות לעלות כ 2-3 PSI לפי ההרגשה והתנהגות הרכב .

נראה לי כי הלחץ 40 PSI , הוא גבוה מידי , נסה לרדת ל 35-36 כאשר הצמיג קר .

וסע יום יומיים והתרשם מהתנהגות הרכב ( עזוב את המראה של גובה הצמיג , זה לפעמים מטעה ).

אם ההרגשה עדיין שונה , אני הייתי הולך לבדיקה במוסך מורשה יבואן ע"י בוחן המכיר את הרכב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
היצרן מתאים לחץ אויר PSI ממוצע לצמיגי יצרנים שונים לרכב , נהג אחד, עומס מלא וכו'.

יש אפשרות לעלות כ 2-3 PSI לפי ההרגשה והתנהגות הרכב .

נראה לי כי הלחץ 40 PSI , הוא גבוה מידי , נסה לרדת ל 35-36 כאשר הצמיג קר .

וסע יום יומיים והתרשם מהתנהגות הרכב ( עזוב את המראה של גובה הצמיג , זה לפעמים מטעה ).

אם ההרגשה עדיין שונה , אני הייתי הולך לבדיקה במוסך מורשה יבואן ע"י בוחן המכיר את הרכב .

אייל .

ניסיתי לשים גם 35 גם 36 עדיין לא מתקרב לאיך שההגה והאחיזה מרגישה עם 40 psi

ואני לא אומר שזה לא מוזר, בגלל זה שאלתי אולי פה תיהיה לי תשובה

אבל הצמיג באמת נראה מחוסר אוויר עם פחות מ40 psi

ועדיין הוא לא נראה כמו הצמיגים האחוריים שמנופחים ב30 psi ונראים מנופחים כמו שצריך

פורסם

יש צמיגים שהדופן שלהם רכה יותר מצמיגים אחרים ובגלל זה ההבדל.

דופן יותר קשה פוגעת בנוחות אבל מתגמלת בהעברות משקל (הצמיג פחות נמרח תחת עומס)

וצמיג יותר רך נוח על שיבושים ומהמורות.

כנראה לקחת צמיג יותר רך. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

ניר שלום.

דעתי היא שצריך לנפח לפי מה שהייצרן מציין ובלבד שלא שינית מידות, צמיגים \ ג'אנטים וכו..

אני לא חושב שצמיג "שנראה מפונצ'ר" זה מדד אמין לכמה צריך לנפח אותו. כמו שהזכירו פה יש כל מיני צמיגים שמתנהגים בצורות שונות, וכל עוד עקבת אחרי הוראות הייצרן לא צריכה להיות בעיה .

רק כדי להיות שקט אתה יכול לנסות לעקוב אחר צריכת הדלק עבור מיכל מלא או שתיים ולראות אם זה באמת משפיע.

פורסם

תבדוק האם קוד המהירות זהה לצמיגים השניים והאם הוא תואם להוראות היצרן.

בכל אופן כמו שאמרתי כנראה הצמיג יותר רך מהצמיגים הישנים ותחת משקל הרכב והמנוע הוא מתעוות יותר למרות שיש בו

לחץ אויר תקין.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...