Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך לייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לייבא טויטה קאמרי היברדית משנת 2013 (חדשה ולא יד שניה).

הבנתי שהרכב מאושר לייבוא לארץ.

כמו כן הייתי מעוניין לעשות את התהליך בעצמי ללא גורם מתווך באמצע ובעזרת עמיל מכס כמובן.

אשמח למידע בנושא, מהם השלבים שעלי לעשות? האם ישנו עמיל מכס מומלץ שיודע לטפל בנושא? וכו'.

תודה

אוהד

פורסם

לדעתי, שווה לך לנבור קצת בפורום אספנות, שם ישנם חברים רבים שייבאו מכוניות אספנות ויש להם הרבה ידע בנושא.

נכון שאתה מתכוון לייבא רכב חדש. אגב, כלכלית, אני לא בטוח שזה משתלם.

בנוסף, קראתי לא מזמן שיבואן טויוטה שוקל לייבא באופן סדיר את הרכב הזה. אם כן, לדעתי, שווה לך לקנות אצלו בצורה מסודרת, לקבל אחריות כמו שצריך ולא להתחנן שיכירו לך באחריות בינ"ל וכו'.

משיחות שקיימתי בעצמי עם אנשים מהענף, מסתבר שאין כדאיות לייבא ביבוא אישי רכב חדש, כי המכס קונס אותך ומטיל רמת מיסוי גבוהה.

לכן, הכדאיות ביבוא אישי, היא לייבא רכב משומש, עד שנתיים, כפי שהחוק מאפשר.

עצם העובדה שמשיגים חשבוניות שמפרטות מחיר רכישה נמוך יותר מאשר חדש, בשל קילומטראז' או שלעתים הרכב היה בחב' השכרה וכו'- זה מה שמאפשר את הכדאיות, כי המכס מחשב את המיסוי לפי ערך נמוך יותר.

בהצלחה

• תוכן חדש...