Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעות הליסינג תפעולי שקיבלנו היו יקרות בסביבות ה 150 שח מדגם הבנזין , מחיר מעולה שסגר עיסקה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי הם חוששים משוק המשומשות.

לדעתי דווקא לרכבי הסולר יוצאי ליסינג יהיה שוק משומשות חזק, הכמות לא גדולה והביקוש יהי חזק, מנועי סולר בבסיסם חזקים ועמידים כך שאני מאמין שהם יסיימו את חוזה הליס וימצאו בית טוב בקלות יחסית לרכבי בנזין מקבילים.

פורסם

הבעיה של הפלואנס זה בדברים הקטנים והמעצבנים. רוצה לשתות? תתכונן לשפוך את כל הפחית. רוצה לשלוט במערכת שמע? או בבקרת האקלים? הסתבכת, אלו דברים קטנים אבל מאוד מעצבנים. והבעיה עם הצrפתים שהם לא מפסיקים עם השטויות האלו כמו ב-308 החדשה עם תפעול בקרת האקלים רק דרך מסך המגע.

פורסם

בארץ יש חשש מרכבי דיזל.

כמו כן המיסוי של המדינה לא מועיל, וכך אם אתה רוצה לקנות דיזל תאלץ להוסיף עמלות ומיסים וכל מיני שטויות של המדינה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

נכון שהמדינה מקשה, אבל לאדם שמקבל את הרכב מהעבודה זה פחות אכפת. הבנאדם אומר שעלה למעסיק שלו רק 150 שקל יותר. נוסיף את החסכון בדלק וכבר הוא מרוויח.

לאדם הפשוט זה ישתלם בנסועה גבוהה יותר. כאשר קונים סולר בתחנה מוזלת (אני משלם היום 6.82 לאחר הנחת כרטיס אשראי של הוט) החסכון מהיר בהרבה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תתחדש! בהחלט שיפור מהקיה (אגב, גם לעומת הפורטה הנוכחית).

לדעתי הסמל החדש די מצחיק, ולרכב לוקח קצת זמן להבין שאתה רוצה להאיץ, אבל הוא בהחלט סביר, ונעים מאוד. אני רואה די הרבה ליסינגים שלו. אגב, למה לא לקחת סטיישן? הרבה יותר יפה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הבעיה של הפלואנס זה בדברים הקטנים והמעצבנים. רוצה לשתות? תתכונן לשפוך את כל הפחית. רוצה לשלוט במערכת שמע? או בבקרת האקלים? הסתבכת, אלו דברים קטנים אבל מאוד מעצבנים. והבעיה עם הצrפתים שהם לא מפסיקים עם השטויות האלו כמו ב-308 החדשה עם תפעול בקרת האקלים רק דרך מסך המגע.

דווקא השליטה מההגה של מערכת השמע מצויינת אחרי שאתה מבין את ההיגיון שבתפריטי המערכת (ממש לא מערכת אינטואיטיבית). אחר שאתה מבין אותה היא הרבה יותר נוחה מזו של פורד למשל. הפעלה מהמערכת זה כבר משהו אחר ובאמת לא נוח.

בקרת האקלים סבירה אם כי הכפתורים קצת צפופים וחסר מצב מונו. מצד שני, אתה יכול לבשל את אשתך ולהקפיא את עצמך כי אין הגבלה על הפרש הטמפ' בין הצדדים.

אני פחדתי מהגיר (ועדיין מפחד. זה גיר זהה לפורד) והלכתי על ה 2 ליטר. אין ספק שזה אחד הרכבים הנוחים בסגמנט וגם מבחינת אמינות בינתיים מוכיח את עצמו.

מבחינת התנהגות, הוא יעשה מה שתרצה בביטחה ויפגין אחיזה גבוהה אבל יתן לך תחושה של " אם אתה רוצה להתגרזן אז אני אעשה את זה אבל אבל בחיאת רבאק עזוב אותי מזה".

בשורה התחנונה רכב משפחתי מעולה למשפחה אבל אפרורי לנהג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תתחדש! בהחלט שיפור מהקיה (אגב, גם לעומת הפורטה הנוכחית).

לדעתי הסמל החדש די מצחיק, ולרכב לוקח קצת זמן להבין שאתה רוצה להאיץ, אבל הוא בהחלט סביר, ונעים מאוד. אני רואה די הרבה ליסינגים שלו. אגב, למה לא לקחת סטיישן? הרבה יותר יפה...

לגבי הסטיישן התשובה היא שסופר האפונים בחברה קיבל הצעות גבוהות משמעותית לדגם הנ"ל ולכן נבחר דגם הסאדאן.

אני עד היום לא נתקלתי בבעיה של הבנה של הרכב ברצון שלי להאיץ, יש בילבול אם אני עובר מגז לברקס ושוב גז, אבל זה די זניח , ועד כה הנסיעה די חלקה.

לטעמי הגיר הנ"ל טוב יותר מהמקבילים שלו עס עתה.

• תוכן חדש...