Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רדיו-טייפ מקורי לסיטרואן קסנטיה (שנים 98-01), הגיע עם גירסת 2.0L i 16v מרכב שנת 2001.

תכונות: Streering Wheel Contols, RDS, TA, LOUD, Tape\Cassete, Memory

מצב:

- המהדק של גלגל העוצמה שבור (פלסטיק) אך הגלגל שלם.. (אפשר לנסות ולהדביק..)

והמנגנון ווליום והכפתור הדלקה עובדים!

- הRDS לא מצליח להינעל טוב על תחנות, אבל זו יכולה להיות גם בעיה של האנטנה באוטו..

- TA לא עובד בארץ כמובן..

- הטייפ עובד, אפשר להכניס ולשמוע קלטת אך אי אפשר להוציא אותה בגלל ששן פלסטיק קטנה שמחזיקה מתכת קטנה נשברה פנימית במנגנון הוצאה של קלטות וזה מונע מהמנגנון לפעול (שוב גם כן, אפשר להדביק את המתכת במקום ואז אין יותר בעיה..)

חוץ מזה הכל עובד, יציאות לרמקולים, שליטה מההגה, ווליום חזק, והכי חשוב: הקוד לשחרור הנעילה אצלי ועובד..

- אם מישהו מעוניין יש לי גם את הדלת פלסטיק שמכסה את הרדיו, אבל למכירה רק עם הרדיו..

תציאו מחירים בפרטי, אני מעוניין למכור, אך אם זה נמוך מידי אני יכול להשאיר אותו אצלי לחקי חילוף לרדיו אחר שכרגע שעובד מושלם, אך לא למכירה :p

*תמונה להמחשת הדגם - שימו לב לגלג ווליום, בתמונה הוא שלם, אבל בטייפ שאני מעוניין למכור הוא לא..

DSC_0076.jpg

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

• תוכן חדש...