Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה התקציב ומה אתה מחפש, רכבים קטנים בצורה קיצונית מגיעים עם מנועים קטנים, ובחיפה, לא כמו בת"א, הם יתקשו לעלות בעליות, והצורך בגודל שלהם לא עד כדי כך הכרחי בעיר הזו.

חשבת על פיאט פנדה אולי? לא קשה להיכנס אלייה, לא קשה להכניס אותה לחניות (הגה רך מאוד וגודל פיזי קטן), חסכוניות בכל הפרמטרים (מוסך\דלק וכו') אמינות טובה מאוד, ויש לה נישה משלה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצטרף להמלצה על הטווינגו. אוטו חמוד (למי שאוהב צורה כזאת) והיתה לי, אבל להגיד על טווינגו משנות התשעים שזה רכב אמין? כל הרנו שהיו לי התחממו ברמזור באיזשהו שלב, כולל הטווינגו. נכון - רכב נוח ודי כיפי לנהיגה אבל למה להיכנס להוצאות? היום כפי שאומרים הרבה, המצב אחר לגמרי ברנו.

למה שלא תחפש פיאט פנדה שנת 2007-2008? או אפילו חדשה יותר? רכב חסכוני, נחשב אמין, המימדים שלו אמנם לא כמו של הסמארט אבל מאוד נוח איתו בחניות וכו'.

פורסם

שכרתי פנדה לכמה ימים לא מזמן. החיסרון היחיד שמצאתי בה היה כסא לא נוח יחסית, אבל בנסיעות עירוניות זה לא באמת מפריע (אני נוסע הרבה נסיעות בינעירוניות). חוץ מזה מאד אהבתי את הפנדה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפנדה שהייתה לי עשתה 1:14.4 בדרך עירונית מישורית (הקריות).

dr6333, גם לי הייתה טווינגו. יש לה רכיבים של רנו 5. והיא הייתה סופר אמינה. ולא הייתה סיבה שלא, זה רכב נורא פשוט מבחינה מכאנית וחשמלית.

משכנתא זה קל

פורסם

אני לגמרי יורד מהטווינגו.

אם הייתי רוצה, אני בטוח שאני יכול לשכנע את מי שקנה ממני את הטווינגו שלי למכור לי אותה בחזרה.

זה רכב מיושן מדי בשבילי ולחזור לזה מנסיעה על אלפא זה אידיוטי.

בשביל סמארט למשל אני יכול למתוח הרבה יותר את התקציב. פשוט רכב שעושה לי 14:1 כמו פנדה לא מצדיק את זה כשיש רכב שעושה 20 קילומטר לליטר.

הקטע עם הפנדה זה כמו עם האלפא. לא מספיק מעניין. פרווה.

פורסם
דווקא אוהב את הפנדה.

השאלה היא באמת עד כמה היא חסכונית.

וכמה יהיה ההבדל בינה ובין לקנות איזו אטוס או מאטיז.

אטוס ניסיתי מאטיס לא, האטוס ספרטנית מידי וההרגשה בפנים הרכב מרגישה כמו רכב של שנות ה80, הכל אפרורי ודל.

הפנדה מאובזרת די טוב, ומרגישה מאוד מודרנית, ובכללי התמורה לכסף מעולה, מצויידת בהגה city שמקל מאוד על חניות.

מבחינת חיסכון, חולקת חלפים עם ספייס, זמינות מצויינת, הכל בשפע ובמחירים מגוחכים, מידע נוסף תוכל ללקט בפורום מבעלי רכב זהה, ויש לא מעט כאלו.

פורסם

הגה city הוא כ"כ מיותר בעיני! גם בלעדיו ההגה מספיק קל ונוח לחניה. אבל מה, לפי פיאט הפיצ'ר הזה מאד פופולארי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יוסי, עושה רושם שאתה נעול על סמארט ומחפש חיזוק חיובי...

עריכה:

1:20 זה בצד האופטימי של הסקאלה.

פורסם

חיזוק חיובי על סמארק ממני לא תקבל.

יתרה מכך אני חושב שזה יהיה מגוחך ויישבר לך ממנה מאוד מהר.

מה שכן, הייתי ממליץ לך לחפש אלפא 147 ידנית 1.6 בגירסת ה120 כ"ס.

היא מהנה מאוד ונסחרת סביב ה20 משנתון 02.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אהבת את הפנדה אבל היא לא מספיק מיוחדת, מה עם 500?

סמארט זה רכב גרוע לצאת איתו מהעיר, לא כדאי לך להתפשר על המגבלה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עברתי על כל השרשור ואתה סוג מנסה לשכנע את כולם שהסמארט זה בחירת ליבך?

אז למה לשבור את הראש?לך עם הלב ומה שבא לך.

לחבר הייתה אחת הצריכת דלק באמת מעולה משהו בסגנון ה22 קילומטר לליטר,חנייה תמצא תמיד עם קצת הגדלת ראש תוכל להכנס בכל חור אפשרי,פלוס ענק לחיפה ותל אביב.

והטיפולים?לא היו כאלה מטורפים כמו שמדובר,ובמחינתי היא הכי מיוחדת מכל מה שהוזכר כאן היא מדליקה ויפה .

לך על זה את נעול עלייה כבר אם לא שמת לב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זה לא שאני נעול רק עליה.

אני פשוט לא רואה שום דבר אחר שמקביל לה בשום סגמנט.

חיפשתי פה דעות על הסמארט ואולי הצעות אחרות שישתוו לה.

הבעיה היא שהיא יחידה בסגמנט שלה.

• תוכן חדש...