Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי בזמן הסרט?

וכן, יש את הקטע המפגר הזה שבלי שום קשר יש פקק בשעה מאוחרת. לפני כשבועיים היינו תקועים בפקק של בכביש 4, כיוון דרום, במוצ"ש בשעה 23:00!

השיפוצים האלה והתאונות יגמרו את הבריאות.

גם הסמלון שלך

:loco:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1.

כן, אפשר לעשות את העבודות ב 2 בלילה, אבל גם לעובדים יש משפחות לחזור אליהן.

לא מאמינה שב 3 שעות של עבודה 02:00 עד 05:00 בבוקר יספיקו לסיים עבודות בקצב מהיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
.

כן, אפשר לעשות את העבודות ב 2 בלילה, אבל גם לעובדים יש משפחות לחזור אליהן.

לדעתי זה כי שכר של עבודת לילה יותר יקר, מעדיפים לשלם להם על עבודת יום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
או לעשות עבודות בין ראשון לשני, שני לשלישי , שלישי לרביעי, רביעי לחמישי

או בין שבת לראשון.

כידוע בשעות הערב העומס המירבי הוא בין חמישי לשישי.

אנחנו מדינה דתית,חרידית, ויום חמישי הוא בין היחידים שאפשר עוד איכשהו לבלות. אנשים אימפולסיבים מגיבים ככה- "מה אתה דואג לתחת של עצמך".

מי אמר שהעבודות לא התחילו כמה ימים קודם? קודם שיש עבודות שלוקחות יותר מ-5-6 ימים.

לא רוצה להכנס לדיון, אבל אתה רחוק ממדינה דתית/חרדית. שכחתי שבשישי לקראת כניסת שבת משמרות המהפכה חוסמות את הכניסות לתל אביב ואוסרות על כניסת בליינים לעיר עד צאת השבת.

172

פורסם
פספנו את תחילת הסרט ב25 דק. סעמק

בתחילת כל סרט בד"כ יש רבע שעה-20 דקות של פרסומות + טריילרים לסרטים חדשים אחרים.

במקרה שהפסדת את התחלת הסרט,תוריד גרסת TS סבירה (אם יצא כבר) או CAM,ותשלים פערים - נפתרה הבעיה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

א. נו בחייאת האנגובר 3?

ב.כן לפעמים יש עבודות בכביש,ולפעמים יש נהג אידיוט שנכנס במעקה בטיחות בראשון בבוקר והורס לכולם את הבוקר,שיט האפנדס.

Porsche 944 turbo

פורסם
מתי תרצה שיעשו עבודות בכביש?

ביום ראשון בבוקר?

מספיק לחשוב מחשבות אגואיסטיות. אני. אני. אני. קצת לחשוב על הכלל. לחשוב ברמה גבוהה יותר (טובת תושבי העיר, המדינה, בכל זמן). פספסת סרט (לא איכותי במיוחד) ב-25 דק', תאמין לי שיש דברים גרועים יותר.

הצחקת אותי ,אם היו חושבים על טובת תושבי המדינה , או הערים שמושפעות מהשיפוץ הזה , העבודות היו נגמרות מזמן ולא נמשכות מעל 3 שנים , היו עוד פסי הרעדה שהסירו , נתיבים ללא שוליים , מצומצמים יש שם עיקול לפני המחלף לאיילון שהוא מסוכן כל כך , ועוד ועוד , פקקים כל בוקר גם ככה יש , אף אחד פה לא אגואיסט , אבל נסחפו כל כך עם הכביש הזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ועוד דבר שאני לא מבין בתיקוני כבישים האלה, למה לשים את הצ'קלקה המסריחה הזאת שמסנוורת כמו השמש?!

כדי שתסנוור ותיאלץ להאט ולהמשיך להאט, במטרה להגן על העובדים מהידרסות. לא שאני אוהב את זה, אבל אני מבין את הרעיון...

.Your average Notepad

פורסם
כדי שתסנוור ותיאלץ להאט ולהמשיך להאט, במטרה להגן על העובדים מהידרסות. לא שאני אוהב את זה, אבל אני מבין את הרעיון...

דווקא חשבתי שזה כדי להתריע לנהגים על "הימצאות" משטרה במקום.. אז ברור שכל אחד יבחר לעבור שם עם זנב בין הרגליים ולהוריד את המהירות.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

מי קונה פופקורן בקולנוע?

כבר פעם שלישית שאני מגיע עם דלי מוכן + בקבוק קולה מהבית.

שילכו להזדיין עם ה 70 שקל שלהם על גרגרי תירס מיובשים.

פורסם

אולי תבינו פעם אחת ולתמיד למה קוראים לכבישים בישראל במספרים מסויימים:

אז זה פשוט, לוקחים את המספר "1" ומחלקים אותו במספר הכביש ומוציאים את הסיכוי להיתקל באותו כביש בפקק

למשל:

כביש 4 - 1/4 = 0.25 - זהו הסיכוי שתתקע בפקק

כביש 1 - 1/1 = 1 - אין מצב שאתה לא נתקע בפקק

טוב, אני מניח שהבנתם את הרעיון... :)

Polo 2012

פורסם

שאני הולך לסרט אני בא עם סיר של חריימה, ואם אני מרגיש נדיב אני שואל את מי שמלפניי אם בא לו חתיכה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
^

ואיפה אתה הופך את הדלי לדלי עם פופקורן?

עוד בבית.

אם אני צריך לדאוג ל פופקורן ושתיה + איזה חטיף ל 6 איש במחירי הגניבה של בתי הקולנוע, עדיף כבר להוריד את הסרט מהנט ולהסתכל בטלוויזיה.

פורסם

איזור המרכז..

שמע, תאכלס, בשביל האנג-אובר3 ההייתי חוזר הבייתה עצבני.

אני אישית לא התלהבתי מהסרט.

למה לא הלכת להקרנה אחת אחריי. (אם אתה הזמנת מהאינטרנט, גם לא נורא, מבקשים יפה והם מעבירים אותך להקרנה אחרת).

כמו שאמרו, עושים הרבה עבודות בחמישי בלילה\שישי לפנות בוקר וגם היו הרבה עבודות על כביש 4, וזה מעצבן קצת, אחרי בילוי לחזור ולהתעכב.

• תוכן חדש...