Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחת 0_0

היא נרדמה אז לא קיבלתי כלום היום..

לוקו הזכרת לי, לפני כמה חודשים ישנו, והיא פשוט העיפה אותי לריצפה, זה ממש כאב בלאט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שיט היא הסתובבה אלי אז לא אוכל לגובב עוד הרבה, פעם אחרונה שניסיתי להעיר אותה בדרך שאתה חושב, קיבלתי כאפה חחח

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בנצי עסוק בלהעיר אותן (הוא בעיצומה של תחרות מי מתעוררת יותר מאוחר)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לילה טוב חברים...היא תפסה אותי בגיבוב, מקווה שתשכח את זה עד הבוקר.

אחת ההודעות העצובות שקראתי כאן אי פעם.

הילדים האלה פשוט לא רוצים להקשיב לכלום.

Gn'f'R

פורסם

בנצי עסוק בלקרוע את התחת בעבודה, שלחתי מישהו הביתה היום בבוקר, לקחתי פיקוד, מלמד את החב'רה איך עושים שפכטל כמו שצריך, מטייל עם עפרון ומסמן כל נקודה שאני רוצה שישפשפו.

רופני מתוק, אתה עדיין לא יודע כמה הזרועות שלי ארוכות, אולי כשאכתוב את כל הסיבות מדוע אני פה בארה"ב אז תירגע קצת.

בינתיים אני רגוע, כי אתה תקבל מספיק כאפות בטירונות ולאחריה.

לוקו, תבורך.

דניקס, זהו, נפלת חזק. תתלה את עצמך וזהו, חבל על הזמן שלך, אתה עדיין צעיר והיא כבר תופסת אותך בביצים?

אני חופשי נותן מכות במיטה, כן גם לשטן שהייתה לי, אם לא נוח לי היא תקבל גם מרפק לסנטר ואני אדפוק חיוך תוך כדי שינה מזוייפת.

יאללה, אני משתגע, צריך לחזור לביזנס, יום קשה היום, מכל הימים, אחרי שפיטרתי מישהו התקשר אליי לקוח והכריז שהוא מגיע לבקר את העבודה והוא מביא איתו לקוח פוטנציאלי שאני מכיר ומת לעבוד איתו, קצת פלצן אבל ללא ספק קרש קפיצה לקריירה (פרוייקטים של 7, 8 ספרות) ואני נראה כמו שמוק, חולצה של גלידריה ומלא אבק. וזה לא טוב. צריך לחתוך הביתה להתקלח, לגהץ ולחזור. ראבאק!

haters will hate

פורסם

דניקס מעוקר ומאולף אני רואה.

היית צריך להקשיב לאזהרות של לוקו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...