Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Zx,

כתבת 500 מילים על...טלפון סלולרי...

תכתוב 500 מילה על נשים/גיטרות/רוק ואני הראשון שאגיב לך.

הכל בסדר אל תדאג, אני צוחק.

אני מצטער עכשיו שלא דחפתי אותה לרצפה...

קראתי את מה שכתבת, תתחדש :)

נשמע מצויין, אבל מסך כזה יהיה גדול לי.

תבוא תראה. המסך אומנם גדול אבל הוא בנוי בצורה כזו שזה בכלל לא מורגש.

רופני, מתי המפגש היום?

פורסם

4

נסעתי עם אמא שלי לתל אביב, היא עצבנה אותי והנהגים האחרים עוד יותר, אמרתי לה סתמי תפה הקול שלך מעצבן אותי (יאמר לזכותי שהטון שלה באמת מעצבן, בעיקר שאני עצבני)

מה לעשות עכשיו לוקו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אמרת לאמא שלך סתמי את הפה? בואנה אתה פה הילדקקה. היום במפגש אני אדאג שהכלב של ערן יפמפם לך את הרגל. אבל גם יגמור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אוהב אותך יבגני!

:multi: יש!

4

נסעתי עם אמא שלי לתל אביב, היא עצבנה אותי והנהגים האחרים עוד יותר, אמרתי לה סתמי תפה הקול שלך מעצבן אותי (יאמר לזכותי שהטון שלה באמת מעצבן, בעיקר שאני עצבני)

מה לעשות עכשיו לוקו ?

:brickwall:

תן לה חיבוק, תגיד לה שאתה מתנצל.

מקווה להגיע למפגש. איך אני מגיע למתחם הביג מפ"ת? כדאי לנסוע דרך כביש החוף?

פורסם

עניין מעצבן נוסף (אני עצבני) זוכרים שדיברתי על הדבר הזה בכוכב יאיר, יופי זה התחיל ה9 אבל דודה שלי הוזמנה אז צריך לאסוף אותה, אבל היא עסוקה עם החתולה שלה, לפני 10 וחצי לא נגיע לשם, אני שונא לאחר.

Zx אתה לא חייב לבוא, אבל אם אתה ממש חייב תעלה על כביש 22 (אתה לא חייב דרך המנהרות, רק אם בא לך לזרוק קצת כסף) ויורד במפרץ חיפה ף, שמאלה ברמזור וימינה בכיכר תיכנס פנימה זה ליד ארומה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני, יא ילדקקה, תתנצל.

יבגני, אני לא חושבת שיש לך הרבה ברירה. אתה נוסע ישר עד שמגיע לצומת ק. אתא. כמובן, לא לוותר על וייז.

אגב, רופני סתם גוזר זמנים, הוא גם לא יצא לפני 4 מהבית. אנחנו נגיע לקראת 5 כנראה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

התנצלתי, היא סלחה ומוסרת תודה.

מורזליקה, שום סתם אני שם כל שבוע ב4 מתייבש עד שמישהו מגיע (בדרך כלל זה לא לפני 4:30).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני אני לא חייב כלום לאף אחד בשום דבר אבל בא לי. ואם הלוך חזור יצא 100 שקל דלק (יצא יותר אבל נעגל למטה בראש) לא אכפת לי פעם ב...

מאמין שלקראת 5 אני יגיע. תלוי בחברה. אם מחר הייתי נפגש איתה אז הייתי אומר שאני נוסע ואם היא רוצה היא מוזמנת להצטרף אבל בגלל שמחר לא ניפגש (ולא ברור מתי בשבוע הבא) אז אני צריך שהיא תבוא.

פורסם

אוהבים אותך יבגני !

כל פעם שאני רב עם אמא שלי, אני נוסע אחרי זה לחנות פרחים ליד החנות וקונה ורד/זר תלוי מה יש בארנק :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

נשמח לראות אותך (ואת החברה).

דניקס קח דוגמא, תודה על הרעיון.

אגב, בקשר למה שכתבתי קודם, לא 1030, 11

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...