Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר יצאתי קוקסינל.

יצאתי לסידורים, חניתי את הרכב ליד איזו דייהו לאנוס ובתוכה ישב מישהו (חבר לשעבר ).

למה לשעבר?

לפני 3 שנים בערך עשיתי לו איזו עבודה והמנייאק לא שילם לי,

סינן טלפונים והתעלם מהודעות ששלחתי לו.

הוא ראה אותי ויצא לומר שלום ופתח בשיחת חולין מפגרת,

ואני לא אמרתי מילה על הכסף.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שווה להיות מוכר פרחים. אם הייתי מוכר פרחים הייתי מסכסך

את כל הסביבה שלי.

:lol:

עבדתי בחנות פרחים איזה תקופה. בעיקר בחגים היו קוראים לי שאני יעזור. התשלום היה מצויין ותכלס זה עבודה לא רעה בכלל אבל קשה פיזית (מפתיע אהה?). זה אומנם לא באותו סולם של בנייה אבל כן קשה.

דניקס אם אני מגיע אתה מוזמן לבוא איתנו.

לוקו, בכמה כסף מדובר? אם זה סכום גדול אז כן יצאת דיי קוקסינל. אם זה סכום קטן תגיד לו ללכת לה****ן בת%ת

פורסם

בוקר טוב.

חברים, אני מזכיר שמחר יום האישה. מה יום האישה? זה יום שמבחינת חשיבותו הוא מעל ליום אהבה. לכן מי שישכח או לא יקנה מתנה יכנס לפינה לא נעימה עם האישה :-)

חג שמח.

החיים הם כמו....

פורסם (נערך)

אם נצא בסביבות 15:40 מפ"ת מאמין שנגיע עד 5. אפילו קודם אם הכביש ריק (הוא ריק?).

טוב זהו עכשיו אני מרגיש כמו בקבוצת תמיכה. I'm out.

עריכה- בדקתי במפה עכשיו. צריך לצאת בסביבות 15:20 כי זה נסיעה של איזה שעה וחצי דרך כביש 2. קצת פחות אם ניסע דרך כביש 6 אבל לא בא לי לשלם (אלא אם ממש פקוק כביש החוף).

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם
בוקר טוב.

חברים, אני מזכיר שמחר יום האישה. מה יום האישה? זה יום שמבחינת חשיבותו הוא מעל ליום אהבה. לכן מי שישכח או לא יקנה מתנה יכנס לפינה לא נעימה עם האישה :-)

חג שמח.

רוסי למופת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

Zx נראלי שבת הבאה,

החברה בבית ושבוע הבא בבסיס, הבעיה היא שהיא חוזרת מהבסיס חמישי אני אצלה ואז שישי יושנת אצלי עד שבת ואז היא הולכת לבסיס.

שבוע הבא אם אני יצליח לעקוץ מאבא שלי את האוטו אני יוכל לאסוף אותך, נעשה מיני מפגש גיבוב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

טוב הגעתי, אין פה אף אחד שאני מכיר, נגמר לי הדלק בדרך ואני בטח גם לא יכול לנהוג, גם אין יותר מדי אוכל.

יש פה מדבקת פורום ישנה, מגניב.

edymesaz.jpg

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Zx נראלי שבת הבאה,

החברה בבית ושבוע הבא בבסיס, הבעיה היא שהיא חוזרת מהבסיס חמישי אני אצלה ואז שישי יושנת אצלי עד שבת ואז היא הולכת לבסיס.

שבוע הבא אם אני יצליח לעקוץ מאבא שלי את האוטו אני יוכל לאסוף אותך, נעשה מיני מפגש גיבוב.

בכיף!

רופני, זה בגלל שצעקת על אמא.

• תוכן חדש...