Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כוסאומו הכלב הזה, קרע לי את החולצה עכשיו. איך אני מרגיע אותו?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה ילדקקה.

גם אני איבדתי חברים שנהיו כמוהו.

לצערי הרב, רוב החברים שלי נהיים ככה ולכן אני מתרחק מיום ליום מהם, כי אני ממש לא רוצה להדרדר לזה, לא אוהב מועדונים, ולא מחפש צרות, במיוחד לא לשבת בחוץ על ספסל ולחכות לניידת.

במקום זה בגיל 16 התנדבתי למשטרה למשך שנה וחצי בערך וזה לימד אותי הרבה דברים, קיצר כל הנוער היום קקה, כולל ״חברים שלי״, מה שעצוב, שאין לי חבר שאני יכול לקרוא לו ״חבר טוב״ כזה שיעזור בזמן צרה.

וזה בגלל שלא הדרדרתי איתם ביחד.

ואני שמח שזה לא קרה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יש כדורים נגד כאבים ומחלות, תרופות.

יש גלולות נגד הריון.

אף אחת לא תלך לרופא שלה ותבקש כדורים נגד הריון, היא תבקש גלולות.

אני מתאר לעצמי שזה התחיל ע"י חברות התרופות ע"מ לא ליצור את האסוציאציה בין הריון למחלה.

סתם מחשבה, אם אני משתמש במילים, אני אוהב לדעת למה המילה הזאת ולא אחרת, מה הרעיון שעומד מאחורי הבחירה בשפה, ולמרות שאני תומך באופן כללי במהפכת "שחרור האישה" וכו' שהכדורים הללו התחילו, אני חושב שמכבסת המילים הזאת התחילה במוחו של קפיטליסט שחשש שהוא לא ימכור מספיק כדורים בישראל (כי באנגלית PILLS זה PILLS) אם בחורה תבוא לרופא שלה ע"מ לבקש כדורים נגד הריון.

פורסם

השוטרים האמיצים גם הלילה לא נחו במאבק נגד הפשיעה. כחלק ממלחמה במעגל הפשיעה השוטרים האמיצים לא חששו ועצרו אותי בשעת ליל מאוחרת לבדיקה מעמיקה, הבחינו בריזלה ששוכבת באוטו מימים עליזים יותר והחליטו להפוך אותי ואת כל האוטו. לאחר שבדקו כל ס"מ ברכב וכל מילימטר מרובע של בד על הגוף שלי הם החליטו "לעשות לי טובה" ולשחרר אותי בלי לקחת אותי למעצר תוך כדי שהם מבהירים פעם אחר פעם איזו טובה ענקית הם עושים לי.

כן, אני חייב אחת לשוטרים האמיצים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

מזל טוב לגבריאל גרסיה מארקס, קשיש אבל עוד פה.

שחולק יומולדת עם מיכאלאנג'לו.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
הקקה בן 17 ומשהו. לא פגשתי קוקסינל כזה הרבה זמן.

שלם לאיזה בדואי מהדואר שיעלים את הקקה לשבוע, זה בטח יעשה את העבודה במחיר סמלי.

מי שמתעסק בקקה, שלא יתפלא למה הוא מסריח :p

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בנצי החלום שלי הוא לפגוש אותך, ללחוץ לך את היד, לתת לך סטירה ואז להתחיל לדבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כולכם זונות. אף לא תגובה אחת למה שכתבתי. כלום. טוב בטח לא מעניין אתכםר

בכל מקרה ראיתי ששכחתי לציין את hwgeek ותודה ענקית לו! שלמרות שנראה לי שיגעתי אותו בשאלות עזר, טרח וענה! אז תודה!

רופני איפה זה הביג ובאיזה שעה המפגש? עקרונית הבטחתי לחברה שלישאני איתה היום אבל נביא אותה איתנו.

דניקס נשמעת כמו קוקסינל. כשחברה שלי שוכבת לי על היד והיד מתחילה להירדם אני מבקש יפה שתרד ממנה. אם החברה נרדמה אני מוציא בזהירות ועדינות את היד. מה זה אתה מפחד שתיתן לך כאפה? על מה? צר לי אבל אתה נשמע כמו קוקסינל שתפסו חזק מהביצים

פורסם

אני מצטער עכשיו שלא דחפתי אותה לרצפה...

קראתי את מה שכתבת, תתחדש :)

נשמע מצויין, אבל מסך כזה יהיה גדול לי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...