Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחר מפגשגיבוב? בקריות? מי בא?

או שזה סתם מפגש אודיו\ענתיקות?

פרט נמק והסבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב אז הטחתי סיקור אז תקבלו סיקור של יום מפי ההדיוט:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19090

אז זה הטלפון שקניתי. החלטתי ללכת על ה32 ג'יגה כי תכלס לא צריך יותר מזה (אני אישית).

המפרט על פניו נראה חזק, הרגיש טוב ביד והמחיר היה יחסית נמוך.

לצערי קנייה באינטרנט לא הייתה אופצייה כי הטלפון גסס. חשבתי למשוך עוד שבוע וחצי ואז להחליף אבל הוא התחיל לשגע אותי מאוד אז נמאס לי. בגלל שנמאס החלטתי לנסוע לבאג סניף ירקונים ורכשתי את הטלפון. *זה הזמן לציין לטובה את הסניף עם שירות מעולה, עזרו לי להכניס את הסים למקום (עוד מעט תדעו למה)וענו על כל שאלה בחיוך ותוך מתן התשובה המפורטת ביותר שיכלו*

אז מה עומד לפני?

ובכן, הטלפון נראה ומרגיש מאוד טוב ואיכותי ביד. בנוי בצורה טובה, יפה ומאוד נוחה לאחיזה ביד.

כדי להכניס את הסים למקום צריך לפתוח את גב המכשיר באמצעות דבר מיוחד שמקבלים עם הטלפון. התברר כמשימה קשה יחסית כי הגב פשוט לא מוכן לצאת ממקומו. כאן הייתה הזדמנות להציץ אל הסוללה שלא ניתן לשלוף סתם כך- צריך להשתמש במברג. אבל יחסית נראה פשוט ולא נורא במיוחד אם במידה ואני יצטרך.

להבדיל מהגלקסי אין כאן כפתור בית ולא כפתור חזור ולא הגדרות. במקום זה יש במרכז "כפתור" טאץ' נוח מאוד ואופצייה ל"חזור" מופיעה בכל דף שפותחים בשורה שנפתחת (ואם לא נוגעים במסך היא נעלמת ולא מפריעה בזמן קריאה/ כתיבה).

מסתבר שיש המון קיצורים ולמעשה כל החלק התחתון של המכשיר (ליד כפתור הטאץ') הוא טאץ' אחד גדול ויש בו המון קיצורים שימושים (אפילקציות אחרונות, סגירה שלהן, בהירות מסך ועוד כמה). בקיצור מאוד שימושי ברגע שמתרגלים (לוקח זמן קצר יחסית) ואני עדיין לומד את האופציות הנוספות, יש הרבה.

מבחינה חיצונית יש מצד שמאל את כפתורי השמע ולמעלה את כפתור הנעילה/פתיחה של המסך. בהתחלה לא היה נוח כי התרגלתי שהוא בצד ימין אבל לא נורא. רק מה? לא באמת חייבים להשתמש בו. כדי לפתוח את המכשיר מעבירים "ויש" מעבר לכפתור הטאץ' בחלקו הקדמי של המכשיר והוא נפתח. כדי לסגור פשוט "לוחצים" על הכפתור לשנייה וחצי והוא נסגר. כמה פשוט ככה יעיל!

מה לא אהבתי במכשיר?

אולי זה כי עוד לא מצאתי את הפונקצייה הזו, ואולי זה כי היא לא קיימת אבל חסר לי עריכת תמונות ושילוב שלהן במסך בצורה שלא מחייבת אותי להיכנס קודם לגלריה. בכל מקרה ננסה לראות אם ואיך זה נוח ואז נחליט אם טוב או לא.

המכשיר בהיר מידי. הכל בלבן וגם השחור הוא פחות שחור מבגלקסי. לא יכול לומר שזה רע אבל אני אוהב את התפריטים השחורים בסמסונג. אומנם כבר התרגלתי, ואולי זה רק אני אבל ככה אני אוהב. בכל מקרה זה לא שהמסך לא חד ולא נעים לעיניים. להיפך! זה פשוט שכרקע בתפריט אני מעדיף שחור ולא לבן.

אין אופצייה להרחבת כרטיס זכרון חיצוני.

רמקול של הטלפון חלש. חלש מידי.

נראה לי שזהו בערך.

מה אהבתי?

המצלמה. אומנם 8 מגה פיקסל- בדיוק כמו בגלקסי 2- אבל עושה רושם שהיא עדיפה. לא יודע למה אבל היא נראה לי עדיפה. מחר תיהיה לי השוואה ראש בראש מול LG G2 ונראה כמה המצלמה של הLG יותר טובה.

הנגן מוזיקה- אוי הנגן הזה! אומנם הרמקול של הטלפון חלש אבל ברגע שמחברים לאוזניות... עולם אחר! הטלפון הזה נחשב ברוב הסיקורים בעולם כאחד הטלפונים הטובים ביותר, אם לא הטוב ביותר, כנגן. גם כשחיברתי אותו יום למערכת האיכות שמע עדיפה הרבה יותר מאשר כשחיברתי את הגלקסי. גם הצליל עדיף וגם העוצמה הרבה יותר גבוהה.

מחיר. אחרי זיכוי על הקודם שילמתי 1550 שקל על הטלפון הזה, פה בארץ עם אחריות. מעבד 8 ליבות, מהיר ואיכותי. נראה לי שווה מאוד.

סוללה עדיפה. לפחות הרבה יותר טובה מזו של הגלקסי למרות שהמסך במייזו יותר גדול. לא יודע כמה היא טובה בהשוואה לLG אבל שמה מדובר באמת בסוללה מפלצת.

אז לסיכום,

אם נשווה ביחס לגלקסי מדובר בשידרוג רציני עבורי ביחסית לא הרבה כסף. גם ללא הזיכוי המכשיר עולה 1999 שקל עבור 32 ג'יגה ו2399 עבור ה-64. זול הרבה יותר בהשוואה לחברים הממותגים. האם הוא עדיף על הגלקסי 4 או הG2? מחר יהיה לי זמן לעשות השוואה "ראש בראש" MX3 VS G2 ואז אני ידע בוודאות. בכל מקרה מבחינת יחס תמורה למחיר לדעתי הוא אחד המוצלחים. האם כדאי לשים את ההפרש ולקחת מותג? וואלה לא יודע. חושב שזו שאלה אישית מאוד. אני חייל שרוצה לצאת ללמוד בקרוב (קורס) ככה שכסף זמין אין יותר מידי אז לי בוודאי שלשלם כמה שפחות כדאי. האם הייתי ממליץ גם למי שיש? כרגע נראה לי שחד משמעית כן. החומרה מצויינת, הטלפון עובד חלק מאוד, נראה ומרגיש מצויין.

אם ירגיש ככה גם אחרי כמה חודשי שימוש ונראה עוד שנה שהטלפון לא צולע אז בהחלט הסינים יכבשו אותי! כרגע אני ממליץ!

פורסם

בכל שבוע יש בביג בקריות מפגש של האספנות

מגיעים לשם באופן קבוע אני ודיויד וחצי קבוע אימן וגוסטבסטר (התיקון האוטומטי של האייפון תיקן לי לכוס בסרט)

ועוד אנשים לא מהגיבוב, מידי פעם האספנות עושים הרמת כוסית לכבוד יום הולדת/ יציאה לפנסיה/ שקר כלשהו אחר.

השבוע אנחנו עושים (האנחנו לדעתי יהיה הזרוע הצפונית של פורום שיפשופים) הרמת כוסית (אייס קפה) לכבוד הבריחה שלי משריון.

אנלוגי אתה בא ? (אתה צפוני)

דיויד אתה מגיע בסוף ?

דניקס קמצן אז הוא לא בא (למרות שהייתה הבטחה שהוא מגיע לחיפה)

לוקו מגיע ?

ספגטי מגיע ?

בנצי לא מוזמן.

Zx ?

עמית גן בוא עם המאזדה.

אקסודוס תביא את המסכה.

אי מן השבוע אני מביא לך רצועה להדגים עליך.

ויש עוד אבל אני עייף כבר, כולם מוזמנים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מזלך שבנצי באמריקה, הוא היה מגיע רק בשביל לתקוע לך את המשקפיים איפה שהשמש לא זורחת (ואולי גם ליפה, אם ישאר מקום).

פורסם

הקוזאקית אמורה להתחתן לא? זאת לא היא לדעתי..

האישה לוקו?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לוקו, אתה צועד פה על קרח דק מאוד, במהלך חתונה אתה מצלם את הברמנית...תיזהר שלא תצטרך לתקוע שלט "כאן גר בכיף" על הספה בסלון.

עריכה:

רופני, ש"צ.

• תוכן חדש...