Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ימחשמם בזק,מאתמול בלילה אין לי קו טלפון :( ורוצים לשלוח טכנאי רק בראשון בצהריים.

אבל אני מת על הנציגות טכניות..

נציגה : בדקת אם האינטרנט עובד?

אני : אבל אין קו...

נציגה : כן אבל לפעמים זה עובד בכל זאת...

אני : :| לא אין אינטרנט..

נציגה : האם האינטרנט והקו מחוברים על אותו שקע?

אני : (תוהה אם היא שואלת ברצינות,מקריאה מהדף שלה ליד המסך,או סתם מנסה לעצבן אותי)...לא אין,בדקתי בכל השקעים בבית

נציגה : טוב אני אקבע לך לראשון בצהריים,אבל בנוסף גם לתקופת זמן של היום עד מחר ב2 בצהריים (שישי) למקרה שמישהו יתפנה באיזורך..

שירות קטסטרופה,כבר אמרנו?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב אז אחרי שבועיים שמשכתי ומשכתי את הגלקסי 2 הגוסס שלי, החלטתי היום שזהו! הגיע הזמן להחליף אחרי שהוא החליט שלא מתאים לו לפתוח יותר טאפאטוק בזמן ישיבה בשירותים. זה כמובן הגיע אחרי שבשבועיים האחרונים הוא החליט שלא מתאים לו שעוד כמה וכמה אפליקציות ייעבדו. אבל הבלגתי עד היום.

אז עכשיו אני בעלים גאה של מיוזו MX3. תכלס? עבור 1500 שקל (אחרי 492 שירדו עבור הגלקסי) בשביל 32 ג'יגה (יש גם 64 אבל אני לא צריך כלכך הרבה) עם מעבד שדומה לזה של הגלקסי 4 (אבל בלי החרא של סמסונג) אני מאוד מרוצה!

בינתיים אני ממשיך לשחק איתו.

פורסם
ימחשמם בזק,מאתמול בלילה אין לי קו טלפון :( ורוצים לשלוח טכנאי רק בראשון בצהריים.

אבל אני מת על הנציגות טכניות..

נציגה : בדקת אם האינטרנט עובד?

אני : אבל אין קו...

נציגה : כן אבל לפעמים זה עובד בכל זאת...

אני : :| לא אין אינטרנט..

נציגה : האם האינטרנט והקו מחוברים על אותו שקע?

אני : (תוהה אם היא שואלת ברצינות,מקריאה מהדף שלה ליד המסך,או סתם מנסה לעצבן אותי)...לא אין,בדקתי בכל השקעים בבית

נציגה : טוב אני אקבע לך לראשון בצהריים,אבל בנוסף גם לתקופת זמן של היום עד מחר ב2 בצהריים (שישי) למקרה שמישהו יתפנה באיזורך..

בימים האחרונים אני רואה אותם עובדים מלא באיזור רמת אלמוגי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
טוב אז אחרי שבועיים שמשכתי ומשכתי את הגלקסי 2 הגוסס שלי, החלטתי היום שזהו! הגיע הזמן להחליף אחרי שהוא החליט שלא מתאים לו לפתוח יותר טאפאטוק בזמן ישיבה בשירותים. זה כמובן הגיע אחרי שבשבועיים האחרונים הוא החליט שלא מתאים לו שעוד כמה וכמה אפליקציות ייעבדו. אבל הבלגתי עד היום.

אז עכשיו אני בעלים גאה של מיוזו MX3. תכלס? עבור 1500 שקל (אחרי 492 שירדו עבור הגלקסי) בשביל 32 ג'יגה (יש גם 64 אבל אני לא צריך כלכך הרבה) עם מעבד שדומה לזה של הגלקסי 4 (אבל בלי החרא של סמסונג) אני מאוד מרוצה!

בינתיים אני ממשיך לשחק איתו.

תן איזו סקירה,

איך הוא בשוואה לנקסוסים ?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עם הסקירה תצטרך לחכות קצת. רק קניתי אותו ב10 בבוקר ועכשיו שיחקתי איתו קצת כדי להתאים אותו למה שאני אוהב. עוד כמה שעות אחרי משחק ושימוש נורמלי אני יתן סקירה. היום בערב או מחר תקבלו סקירה מקיפה לטלפון.

פורסם

אני מחכה כבר להחזיק ב xiaomi mi2s

אה ורופני, בשביל החליף כפתור בית צריך לפרק את כל המסך :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני חושב אם להישאר עם אפל או לא.

אני לא כ"כ אוהב אנדרואיד (לפחות ממה שהתעסקתי עד היום, וזה לא הרבה מידי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

גם אני חשבתי להישאר, אבל לקחץ מכשיר חדש היום זה הוצאה גדולה מדי, מעדיף להוציא 1300 גם ככה השימושיפ שלי בסיסים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תגיד תודה, בהוט היית מחכה עד מחר ב14:00 כדי לקבל מענה :-D

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם כבר פלאפונים, אני קבלתי היום את הZOPO ZP998 שלי מסין והתמורה שלו ל1070 שקל שהוא עלה לי פשוט מדהימה!

כשאסיים לשחק איתו ולעדכן אכתוב סקירה, בנתיים זה נראה שהסינים כבשו את ליבי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
אם כבר פלאפונים, אני קבלתי היום את הZOPO ZP998 שלי מסין והתמורה שלו ל1070 שקל שהוא עלה לי פשוט מדהימה!

כשאסיים לשחק איתו ולעדכן אכתוב סקירה, בנתיים זה נראה שהסינים כבשו את ליבי.

תתחדש, סוף סוף.

בחייאת איש.

תבדוק אם הוא Dual sim באופן מלא, ז"א ניתן לשלוט על קבלה והוצאת שיחות מכל SIM בנפרד וכו'..

נהרגתי להסתובב עם 2 פלאפונים..

תודה.

עריכה, תשלח לינק מהיכן קנית את הסמארק פון.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...